Beoordelingen van Chinese Restaurant Panda Heerde

Recente recensies

5.0
Van oene
4 juni 2023

Altijd heerlijke chinees, goede service en erg vriendelijk

rudy koppenol
2 juni 2023

geen zout op de patat en ook nog slap en taai, de gebakken garnalen waren lauw en taai, erg jammer ben beter gewend

Fred Schuit
1 juni 2023

Super lekker en een zeer vriendelijke bezorger! De eigenaar geeft altijd iets extra's. Tommy is top!!

Miranda
29 mei 2023

Eten was goed verpakt, lekker warm en erg lekker!

Monique Nijmeijer
28 mei 2023

Was later dan verwacht maar smaakte geweldig en zo makelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eilander
26 mei 2023

Vers en heerlijk

HJ
25 mei 2023

Zoals altijd weer topโ€ฆโ€ฆ

Kevin Jansen
21 mei 2023

Gewoon top! Met net een beetje extra!!

De Reuver
15 mei 2023

Eten was super. Bezorging half uur later en de beker satรฉsaus ontbrak. Maar ivm latere bezorging wel lekkere loempiaatjes gekregen. Dank daarvoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
13 mei 2023
Joshua
11 mei 2023

Het eten kwam op tijd aan en was goed warm. Verder was het heerlijk en hebben we er heerlijk van gegeten. Lekker en goed eten voor een fijne prijs, een echte aanrader!

Anoniem
8 mei 2023

De babi pangang was echt heerlijk mals!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gw remmers
8 mei 2023

had via app besteld naar 1 uur wachten gebeld ,ze zouden met kwartier brengen dat was ook al een half uur ,wij zouden wat extra krijgen voor wachten ook niet gehad kroepoek was maar een klein stukje wat wel erg prijzig was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
7 mei 2023

Super weer๐Ÿ’ช

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janmm
7 mei 2023

eten was zeer goed, alleen een uur beorgtijd vind ik zlefs op drukke tijden redelijk veel.

Martin
6 mei 2023
Bakker
5 mei 2023

Veel eierschillen in Foe yong hai. Helft babi pangang was echt heel droog. Rest van Chinese rijsttafel smaakte wel prima

Henri Hoogemuts
29 april 2023

Heerlijke gerechten snel bezorgd!!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Hoogemuts,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Hettema
28 april 2023

Het eten is altijd goed!

De Reuver
24 april 2023

Vorige keer was het vlees wat droog. Nu was het weer super mals. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
22 april 2023
Lianne
21 april 2023

Heerlijk gegeten! En heel lief dat we er een voorgerecht bij kregen van het huis.

Jeroen
18 april 2023

Prima eten, gezellig personeel en prima prijs. Ik rijd er graag een half uur voor om.

Anna
15 april 2023
Annelies Baltes
14 april 2023

Het was weer voortreffelijk, zoals ik gewend ben van Panda.Extra voorgerecht gekregen ipv cassave helemaal top.!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Baltes,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gert
11 april 2023

Goed eten tegen redelijke prijs. Vriendelijke bediening en efficient on-line bestellen. Ik kom beslist terug.

Alie van dijk
10 april 2023

Eten om 17.30 besteld, kreeg bezorgtijd door van 18.30 op zich prima ivm feestdagen om 18.45 gebeld waar het bleef , moesten ze er nog aan beginnen, uiteindelijk om 19.30 bezorgd. Als je het niet aan kunt met feestdagen laat bezorgoptie dan weg, vooral als je communiceert dat het met een uur bezorgd wordt. Niet eerst klanten in de zaak voorrang geven , maar ook letten op bezorgklanten.

Jansen
10 april 2023

Super!! Ik had een aantal wensen en daar is goed naar geluisterd! Ik kan ergens anders bestellen, sneller en goedkoper.....Maar dan is het niet van Panda......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
9 april 2023

Als wij op de camping staan ons vaste adres. Vriendelijke mensen en lekker eten. Een dikke 10 wat ons betreft

Wilma
5 april 2023

Heerlijk eten, meer dan voldoende en keurig op de afgesproken tijd!

Petra
1 april 2023

Won Ton soep was weer als vanouds.....Heerlijk ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Velde
31 maart 2023

Prima kwaliteit!

G. Logtenberg
31 maart 2023

Vanavond na een verkeerde afslag op de terugweg, nog mooi optijd mogen en kunnen eten mede zij de medewerking van Restaurant De Panda. Het is en wad weer subliem.

Henk
28 maart 2023

Eten en bezorging in orde. Wel een gratis tip voor de website: Zorg voor foto's bij de gerechten. Dat maakt de keuze een stuk gemakkelijker als je wat anders wilt proberen dan de "standaard" menu's.

Plooike Partenspeler
28 maart 2023

Heel erg lekker en snel bezorgd!!!

Gerrits
26 maart 2023

online bestelling gedaan , ondanks drukte perfect klaar op aangegeven tijdstip

Erik van Rijssen
26 maart 2023

Was weer super lekker en op tijd bezorgd ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
26 maart 2023

We hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. Normaal is dat niet zo . Dus vonden dit echt heel vervelend

Marcel Schoemaker
24 maart 2023

Gewoon heerlijk, niks op aan te merken, bezorging ook snel en goed

Petra
21 maart 2023

De soep was sinds tijden weer erg lekker......geen idee of de oude kok weer terug is maar hij smaakte weer SUPER ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

M. Beijert
20 maart 2023

Wij bestellen altijd chinees bij dit restaurant, kwaliteit is goed. De laatste 2 bestellingen was niet compleet of er was een verkeerd gerecht bezorgd, kan gebeuren. Nu heb ik vandaag weer besteld met de vraag hierop te letten vanwege mijn vorige 2 bestellingen...... En nu zat een geen saus bij de ku lu yuk. Jammer!

Chantal Draaijer
19 maart 2023

Het was weer erg lekker! En weer kregen we een verassing van het huis. Altijd leuk om bij het uitpakken die extraatjes tegen te komen.

Boukje
19 maart 2023

Chinees was heerlijk. De bezorger was vriendelijk, alleen wist hij niet wat de bedoeling was en was de Chinees later dan verwacht.

Jeroen
14 maart 2023

Tot op heden lekker eten. En we ontvingen er gratis 8 stuks kleine loempia's bij. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van de wetering
14 maart 2023

Super geregeld en zo als altijd super goed eten

bertine
13 maart 2023

eten was heerlijk we hebben alleen heel erg lang moeten wachten op ons eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
12 maart 2023
Duerink
12 maart 2023

Bezorging goed iets later maar dat kan ook tijdens etenstijd. Eten was heerlijk met een kleine verrassing van de chef. Soepje ontbrak maar besproken en volgt bij volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G nijland
8 maart 2023

Heerlijk gegeten en prima bezorging

Rob
6 maart 2023

Was weer prima en bedankt voor de mini loempia's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
26 februari 2023

Heerlijk gegeten alleen jammer dat de kroepoek ontbrak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Nijmeijer
26 februari 2023

Geweldige nieuwe manier voor elke gelegenheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berghorst
19 februari 2023

Was weer heeel smakelijk complimenten aan de kok.

Henk
15 februari 2023
R
13 februari 2023

Eten was op tijd klaar, vriendelijke medewerkers en lekker gegeten!

Jan van Rijssen
12 februari 2023

We vonden het vlees van de babi pangang niet lekker. Erg taai en moeilijk te eten. De bezorging was we l laat maar daar is wel over gebeld gelukkig. Vr gr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
11 februari 2023

Het eten prima en goed warm. Een aanrader. Alleen jammer dat er geen kroepoek bij was. Bij anderen wordt dit gratis meegegeven , is mijn ervaring.

Lutgerink
9 februari 2023
Henk
2 februari 2023
Berghorst
1 februari 2023

Was lekker en voor herhaling vatbaar

Gea
30 januari 2023
Van Mossel
23 januari 2023
H. van Gelder
22 januari 2023

Weer genoten van het heerlijke eten. Het vlees was zacht. En alles was goed op temperatuur. Royale porties. We kunnen geen verbeterpunten bedenken.

D
21 januari 2023
Thorsten
17 januari 2023

Heel snel een echt lekker

Erik
15 januari 2023

Was weer heerlijk ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
12 januari 2023

Het eten is tot op heden altijd lekker. En soms krijgen we zelfs kleine loempia's bij onze bestelling van het huis. Toppers!

Geke van Loo
10 januari 2023

Online besteld, zeer tevreden. Babipangang, loempia kipsatรฉ alles heerlijk vers krokant en fijne smaken. Goed van temperatuur en prima timing. Zeer tevreden, dank!

Hans Invernizzi
8 januari 2023

Prima Indische rijsttafel voor twee personen gekocht. Qua smaken meer Chinees dan Indisch - dus niet zo pittig - maar we hebben ervan gesmuld.

Ton Poot
7 januari 2023

Op tijd gereed, perfect klaargemaakt, heerlijk

Thorsten
5 januari 2023
Cor Kwakkel
4 januari 2023
Harmen
31 december 2022
stapper jr
30 december 2022

hetveten ver onder de maat vlees veel te vet en bami koud loempia is net een schoenzool is rechtstreeks de kliko in gegaan

Bert Westerbeek
29 december 2022

18u zouden wij onze bestelling krijgen. Om 18.10u werden we gebeld dat de bestelling er met een kwartier zou zijn. Om 18.45 kwam onze bestelling pas binnen. Wel wat extras gekregen maar de bestelde kroepoek niet ontvangen.

Van leeuwen
25 december 2022

Goede service, lekker eten

Annelies
25 december 2022

Dit keer bijzonder flauw,en de babipangang was erg taai.๐Ÿคท Jammer

William
25 december 2022

Het eten smaakte prima! Alleen jammer dat we nu al voor de 3e keer op rij de bestelde en betaalde gebakken banaan niet geleverd krijgen. 1 keer kan gebeuren .. maar al 3 bestellingen op rij...

Visser
23 december 2022

2x loempia panda besteld, 1x geleverd gekregen, na telefonisch contact zou er een loempia worden na gebracht, dit heeft al met al na nog een telefoontje nog een uur en een kwartier geduurd.

Petra
21 december 2022

Sorry ik weet niet wat er is..,..hebben jullie een andere kok???? De soep zat geen smaak aan....leek op een bakje warm water met wat groente en won ton's erin.....jammer want in het begin was hij SUPER lekker......๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Monique
19 december 2022

Het eten was zeer lekker en netjes op tijd had half 7 aangegeven en het eten was er om kwart over 6 dus prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rixk
18 december 2022

Helaas was 1 van de bakjes tomatensoep kapot gegaan tijdens het bezorgen. Soep was wel erg lekker ! Rest was ookcheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oosterbroek
15 december 2022

Mooi optijd klaar en lekker

Van H.
12 december 2022

Voortreffelijk eten, keurig op tijd bezorgd en zeer ruime porties (waardoor we de volgende keer wel wat minder bestellen maar dat doet aan de kwaliteit niet af ;-))

Jan
11 december 2022
Erik
9 december 2022

Was weer heerlijk eten. En keurig op tijd bezorgd ๐Ÿ‘Œ

Blom
4 december 2022

Snel geleverd, smaakvol en blij verrast met iets extra's van het huis. Top! Bedankt :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
4 december 2022

Heerlijk gegeten,kreeg ipv cassave wat mij te scherp is, heerlijke curry hapjes, toppie โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
4 december 2022

Ik heb gister mijn gebruikelijke bestelling gehad maar sorry ik vond aam de soep weinig tot geen smaak aanzitten ....jammer Vandaar een paar sterren minder ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Fam. Schoorlemmer
26 november 2022

Weer super! Erg lekker en kregen lekkere loempiaโ€™s als extra! Heeerlijk! Wel jammer dat het gerecht kip met champignons heel veel champignons waren en niet zoveel kip! Voor de rest zalig! (Ondanks champignons ook super lekker zijn)

Chris
25 november 2022

Eten was erg lekker, bezorging precies op tijd. Zeer vriendelijke dame

Carla
25 november 2022

Het eten was weer uitstekend..bezorging op tijd ..en een heerlijke verassing van het huis erbij gekregen

John horst
24 november 2022

toppie en heerlijke loempias

Malissa
21 november 2022

Eten was snel geleverd, warm en lekker!

Mayra berends
21 november 2022

Vaak als ik het laat bezorgen komt het te laat binnen. Normaal vind ik dit niet erg, maar ik had van te voren gebeld dat er mensen zaten te wachten. Toen ik belde kreeg ik te horen het is er met 10 minuten. Daarna nog 2x gebeld. 40 minuten te laat was ons eten er. Wel wil ik jullie bedanken voor de korting die er is gegeven, maar toch vind ik het erg slordig en jammer. Aan de telefoon eerlijk zijn over hoelaat het eten er is was beter geweest, dan wisten we waar we aan toe waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olijve
15 november 2022
Van Dijk
15 november 2022

Het was weer heerlijk.

Marco
13 november 2022
Van oene
13 november 2022
Hans
13 november 2022

Smakelijk eten en op afgesproken tijd bezorgd.๐Ÿ˜Š

Petra
10 november 2022

Het was weer lekker ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ Alleen jammer dat er 1 beker soep op zijn kant lag en er meer soep in het tasje zat dan in de beker.....๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Frank
8 november 2022

Echt heerlijke maaltijd. Met name de mihoen compleet!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Frank, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Bernadette Oosterbroek
7 november 2022

Goede grote porties en lekker eten zeker het geld waard

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Bernadette Oosterbroek ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

A. Dekker
5 november 2022

Prima eten en op tijd bezorgd

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste A Dekker ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gerie
4 november 2022

Het was verrukkelijk!!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Geire ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

De Reuver
31 oktober 2022

Het eten was weer perfect. Alleen was het extreem lang wachten tot het bezorgd werd Ik ben wel netjes gebeld De vorige keer dacht ik:"ik haal het zelf wel" Maar toen zat ik daar een uur te wachten. Gelukkig is het eten het wachten wel waard En blijf ik hier mijn Chinees eten halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver, het spijt mijn echt. personeel te kort. Bedankt voor jouw eerlijk review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy hu

Daniรซlla
29 oktober 2022

Weer heerlijk gegeten bij de Panda!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Danielle. , bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Van Wijhe
28 oktober 2022

Geweldig, goed en lekker eten en finn dat het werd bezorgd

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Van Wijhe,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Cristina van Petersen
28 oktober 2022

Het eten als altijd prima, maar heel jammer dat wederom de kroepoek, die wel besteld was, er niet bij zat.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Christina , ik zou de volgende bestelling dat compenseren en een extraatje uit de kaart . Na de bestelling appen mijn even alstublieft. Mvg Tommy hu

Willem moorman
28 oktober 2022

Het eten was weer heerlijk

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Christina,,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Ingrid Kers-Boeve
27 oktober 2022

Het was weer heerlijk

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste ingrid ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Stijnman
25 oktober 2022

Heerlijk eten en altijd in overvloed!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ingrid,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Margot
23 oktober 2022

Heerlijk gegeten, snelle service

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Margot,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu

Tim
22 oktober 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Tim,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

M
22 oktober 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste M ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jeroen Koops
22 oktober 2022

Tot op heden is het altijd lekker eten!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Jeroen Koops,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jean-Paul
18 oktober 2022

Heerlijk eten en warm bezorgd๐Ÿ‘

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Jean Paul,,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Rob
17 oktober 2022

Was 15 min later maar er was wat extra's bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rob,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Petra
17 oktober 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Pedra,,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Cristina van Petersen
15 oktober 2022

Zoals altijd prima. Alleen jammer dat de bestelde kroepoek er niet bij zat

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Christina Van Petersen,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

de Graaf
14 oktober 2022

Het eten was netjes op tijd en lekker warm. Misschien een idee om plaatjes van de gerechten erbij te zetten op de site.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste De Graaf, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

M.B.
12 oktober 2022

Het eten is altijd goed bij Panda. Nog goed op temperatuur bij bezorging.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste M.B,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Klaas Doornink
10 oktober 2022

Zoals gebruikelijk prima voor elkaar!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Klaas Doornik ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Annelies
10 oktober 2022

Niks om aan te merken, heerlijk gegeten,zoals altijd.๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Annelis,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Erik
10 oktober 2022

Meer als een uur bezorg tijd is toch niet normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erik ,excuseer voor de laat bezorging. wij hadden een heel druk avond. jouw naam werden genoteerd voor de volgende bestelling. mvg Tommy HU

Kasperink
9 oktober 2022

Voor t eerst met app besteld, is keurig verlopen. Alleen jammer dat bij bezorging geen stempels wordt uitgegeven.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Kasperink,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Tanja
8 oktober 2022

Het was weer heerlijk. We hadden er zelfs mini loempia's en nog kerrie driehoekjes bij zitten van het huis. Heel erg attent. Bedank nog daarvoor.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Tanja,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Dirks
8 oktober 2022

Jammer dat bami pangang vlees hard was gebakken. Minder laten hard bakken dan is jullie vlees dan lekker van bami pangang. Verder vd eten lekker.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk, ik zou dat rekening houden voor de volgende bestelling. U kunt ook een opmerking geven . Niet te door gebakken alstublieft. Mvg Tommy Hu.

Tim
7 oktober 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Tim,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Ingmar Kappers
6 oktober 2022

Prima eten en eerder dan verwacht. Zoals het hoort en meer.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ingmar Kappers,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Anoniem
30 september 2022

Ik ben zeer tevreden over dit restaurant.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Daniรซlla
29 september 2022

Heerlijk gegeten! Fijne en snelle service.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Daniella,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

ruud
27 september 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ruud ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Petra
25 september 2022

De Won Ton soep is echt verslavend zo vreselijk lekker.....๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Petra,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Dirks
24 september 2022

Koe loe yuk was te lang gebakken. Smaak niet zo lekker door lang laten baken. En het wat te vettige.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Dirks, ik zou rekening houden voor de volgende bestelling. Mvg Tommy Hu

Adriaan Boonstra
23 september 2022

Zoals altijd perfect.!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Boonstra ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Fam. S.
21 september 2022

Snelle bezorging, goed van smaak en temperatuur. In de kip zaten helaas meerdere harde stukken, dat kan dus beter in de selectie en bereiding. Ik hoop dat de volgende keer de kip net zo lekker is als de rest.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Fam.S, ik zou de rekening houden. Bedankt voor de tip. Mvg Tommy Hu

Espeldoorn
21 september 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Espeldoorn,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Henk Dorrepaaltjes
20 september 2022

Voortreffelijk!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Henk Dorrepaaltjes,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Petra
17 september 2022

Was weer erg lekker ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Petra,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Dirk
16 september 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Rim
16 september 2022

Goede service en kwalitatief goed eten voor een goede prijs.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rim, ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Rudie
15 september 2022

Goede kwaliteit op tijd klaar

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rudie, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Bertine
13 september 2022

Snelle bezorging en vriendelijke mensen en heerlijk eten super service

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Bartine, ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Reinout Oorlemans
13 september 2022

Heerlijke gerechten en precies op tijd bezorgd!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Reinout Oorlemans, ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Petra Gorter
5 september 2022

Won Ton soep was Super.Bami was ook erg lekker ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Petra, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Erik
5 september 2022

Was weer heerlijk ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erik, bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Betsy Steenbergen
4 september 2022

Was geweldig

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Betsy Steenbergen, ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Emiel olijve
30 augustus 2022

Altijd vers en meer dan voldoende heerlijke smaken

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Emiel Olijve, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jackie
29 augustus 2022

Keurig gebracht, goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Jackie, dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Fam Postma
26 augustus 2022

Het was, zoals elke keer, weer genieten! Kan iedereen de bami of Nasi Singapore aanraden, wat een feestje voor het oog, want het ziet er zo fraai en lekker uit, en de smaakpapillen krijgen een overdaad aan lekkers! De ossenhaas was zo zacht dat het bijna smolt op de tong... en dan de kip... Man man man Wat was ook dit weer onwijs ๐Ÿ˜‹ genieten. Voor ons is restaurant Panda de allerbeste in de streek! Ga zo door! ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿฅ‰

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Fam Postma, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Marjolein van Nederpelt
21 augustus 2022

Eten was erg goed!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Marjolein Van Nederpelt, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Titia Botman
21 augustus 2022

Heerlijk gegeten, lekker met veel verse groenten

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Titia Botman ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Bianca de Graaf
20 augustus 2022

Snel besteld en op tijd bezorgd...TOP! Bedankt voor de hapjes van het huis!

Plien
20 augustus 2022

Had ook nasi besteld kreeg alleen bami๐Ÿ™ˆ

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Plein,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Richard
18 augustus 2022

Eten was goed. Behalf ei gerecht die was niet goed. De ei gerecht was beetje aangebrand.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Richard, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Anoni
18 augustus 2022

Super lekker!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Anoni,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Marjan
15 augustus 2022

Alleen maar complimenten over het eten. We hebben ervan genoten. Een aanrader dus.

NK
14 augustus 2022

Heerlijke Indische rijsttafel. Dit keer aangevuld met een complete nasi en pisang goreng. Meer dan genoeg voor 6 personen. Bezorging was op tijd en snel, want het eten was nog lekker warm. Dankjewel ook voor de hapjes van het huis.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste N.K ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Kees van Lunsen
14 augustus 2022

Tja, jammer dat รฉรฉn van de gerechten niet was meegegeven bij het afhalen. Hierdoor moest ik terug en door het wachten koelden de andere gerechten af. Toch weer teleurstellend en dat terwijl ik er van overtuigd ben dat de uitbaters goede bedoelingen hebben.

Ria en Willem
13 augustus 2022

Heerlijk ook als je afhaalt. Bedankt

Rob
9 augustus 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rob,,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Brigitte
8 augustus 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Brigitte ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Tromp
8 augustus 2022

Prima van bestelling tot bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Tromp, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

J
8 augustus 2022

Heerlijk gegeten

AV
7 augustus 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste A.V,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Marco
6 augustus 2022

Was heerlijk mooie porties optijd klaar

Johanni
5 augustus 2022

Heerlijk eteb

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Johanni,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

koppenol
2 augustus 2022

kerry ko van het huis is top mag van mij op het menu

Annelies Baltes
1 augustus 2022

Altijd weer heerlijk,zoals we gewend zijn.Alleen de cassave kroepoek is mij een beetje te scherp.,maar het is een leuke attentie.๐Ÿคช๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
31 juli 2022

Fijn dat er bezorgd kon worden en het eten was nog goed op temperatuur. Prima Chinees eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
29 juli 2022

Via hun eigen app makkelijk te bestellen, lekker eten en niet duur.

Janneke
29 juli 2022
Anoniem
26 juli 2022

Het eten was heerlijk, de bezorging uitstekend en alles was heel goed op temperatuur, een grote aanrader!!

Annelies Baltes
24 juli 2022

Wederom heerlijk gegeten top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilce Smallegoor
24 juli 2022
Kay Beukers
24 juli 2022
Tanja
24 juli 2022
Mirjam
23 juli 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Mirjam,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Ineke Iske
19 juli 2022

Op deze zeer warme dag toch een heerlijke maaltijd met vlees en verse groente

Luberto de Vries
19 juli 2022

Erg lekker zo als gewoonlijk En mooi op tijd bezorgd

Anoniem
18 juli 2022

Erg, erg, erg Lekker! Wij hebben 3 verschillende gerechten besteld en alles was van uitstekende kwaliteit, smaak en nog heerlijk op temperatuur. De Wan-tan soep was om te smullen!!! Nette bezorging en zelfs nog eerder dan wij verwacht hadden. Dikke tien hoor!

Manon
12 juli 2022

Was weer super lekker.. zoals altijd... de zelfgemaakte sambal is echt heerlijk...

Anoniem
12 juli 2022
Kees van Lunsen
10 juli 2022

In tegenstelling tot de vorige bestellingen stond de bestelling op tijd klaar. Daarbij dient wel te worden opgemerkt dat wij nu de enige cliรซnten waren. Dit in tegenstelling tot de vorige keren. Toen zat de zaak vol met cliรซnten die veel te lang moesten wachten. Ik ben positief en hoop dat het ook zo blijft als het weer drukker is.

Fam klein heerde
10 juli 2022

Zo als altijd was het weer heerlijk.

Van den Brink
8 juli 2022

Veel en lekker, aanrader. We staan op de camping Koerberg, misschien meer reclame en folders afgeven bij de receptie

Sibel
3 juli 2022

Snelle bezorging Lekker warm Royale portie

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Sibel, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Koopman
2 juli 2022

Heerlijk, warm en smaakvol!

Marcel
2 juli 2022

Geef de goede tijd aan. verwacht was 18.05 en half zes stonden ze voor de deur

Hensen
2 juli 2022

Snelle bezorging en het eten was zeer goed

Diana Schreurs
30 juni 2022
Bianca de Graaf
29 juni 2022

Top geregeld zo online en afhaal bestelling. Ik hoefde niet te wachten en was op tijd klaar!๐Ÿ‘

J.Koerts
27 juni 2022

Supersnel en heerlijk gegeten!,

D
25 juni 2022

Lekker eten, vriendelijk personeel & snelle bezorging!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste D,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Rob Tervelde
24 juni 2022

De aflevering zou om 18.30 plaats vinden is gebeld dat 10 min later zou komen maar kwam pas 18. 52 dat vonden we jammer meer dan 20 min later eten. Smaak prima en temp. prima.

Gerard Wagenaar
23 juni 2022
Doppenberg
21 juni 2022

Heerlijk gegeten ,netjes op tijd volgens afspraak bezorgd

Albert
20 juni 2022

Goed en snel geregeld. Kwaliteit was goed zoals het hoort

A. Dekker
19 juni 2022

Prima eten

Tromp
17 juni 2022

Geen op of aanmerkingen goed van online bestellen tot bezorging

Anoniem
16 juni 2022

Erg lekker, snelle levering, vriendelijke bezorging!!@

Bernadette
13 juni 2022

2 bakken Gebakken bananen besteld deze waren zo vet ze dreven in de olie in het bakje bij bezorging en deze heb ik dus weg kunnen gooien.

Renate
12 juni 2022

Het was op tijd klaar en allemaal erg lekker!

Willem
8 juni 2022

Heerlijk en supersnel en vriendelijk bezorgd!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Willen,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Andre
7 juni 2022

Kwaliteit van het eten is super!! Echter.. online besteld om 17:00 uur, afhaaltijd 17:20 maar toen ik er was moest ik een half uur wachten en was de bestelling klaar om 17:48. Dat moet echt veel beter..

Annemarie
4 juni 2022

De bezorging was top en het eten was heerlijk. De panda is zeker aan te bevelen.

Marja
4 juni 2022

De bezorging hebben wij tot nu toe als zeer vlot ervaren. Het eten is zonder uitzondering altijd heerlijk!! Blij met jullie zo dicht in de buurt!!

stapper
3 juni 2022

het eten word steeds beter al leen loempia s veel te slap en te vet nog steeds kan wel wat aandacht gebruiken ga zo door en je komt er wel

R Douma
1 juni 2022

Wederom lekker, met lieve bezorging en genoeg voor 3 dagen ๐Ÿ˜‹

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste R.Douma, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

De Reuver
31 mei 2022

Ik heb nu 5x eten laten bezorgen. 4x ontbrak er iets. Het wordt netjes opgelost. Maar ik vind het vervelend dat ik dan weer moet bellen. Ik snap dat er foutjes gemaakt kunnen worden, zeker als het druk is. Verder raad ik het eten van panda zeker aan. Daarom blijf ik het bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
28 mei 2022

Was goed verzorgt ruim voldoende ,vriendelijke medewerkers. Komen zeker terug

Henk & Monique Meijer
28 mei 2022

Dit gerecht (ossenhaas met champignons) niet eerder bij Panda genomen maar dit gaan wij zeker wel vaker doen. Het was heerlijk! De loempia was ook erg lekker๐Ÿ™‚

Kees van Lunsen
27 mei 2022

Hoewel het eten prima is, valt er nog veel te verbeteren. Ik had mijn bestelling via de website gedaan met het dringende verzoek om het op tijd klaar te hebben staan (18.30 uur) en ook deze keer moest ik alsnog ruim 45 minuten wachten. Anderen hadden telefonisch besteld en te horen gekregen dat hun bestelling ook om 18.30 uur klaar zou staan. Zij zaten nog te wachten toen ik vertrok. Dat was nog niets vergeleken bij vele anderen. Sommigen hebben meer dan anderhalf uur moeten wachten. Het verbaasde mij niet dat een aantal klanten heel boos reageerde. Dat gaat jullie echt klanten kosten. Stel een quotum in van maximaal aantal bestellingen per 15 minuten. Houd daarbij rekening met klanten die in de zaak hun bestelling doorgeven.

Anoniem
24 mei 2022

Snel bezorgd heerlijk eten!

Anton
21 mei 2022

Was weer heerlijk

Rochelle
21 mei 2022

Super lekker weer, grote bakken! Wel jammer als je kipfilet met champignons besteld je geen champignon erin hebt maar wel andere groentes!

Jvh
20 mei 2022
stapper
19 mei 2022

het eten word steeds beter ga zo door loempias mogen nog iets steviger zijn nog wat aan de slappe kant en wat meer kip vulling zou lekker zijn

Monique
16 mei 2022

Geweldig lekker eten, en een top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
6 mei 2022

Goed verzorgd en heerlijk van smaak

Maarten
5 mei 2022
Paul Schaapman
28 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Met de bestelling ging wel wat mis. Het zou om 17.45 uur bezorgd worden. Maar uiteindelijk heb ik het zelf maar opgehaald om 19.45 uur. We komen niettemin graag terug, want de specialiteiten zijn echt heerlijk. Maar hopelijk gaat het in de bediening op termijn wel wat beter. Succes daarbij gewenst!

Luberto de Vries
28 april 2022

Erg lekker mooi optijd klaar en super goed geholpen

Jan-willem Wijenberg
25 april 2022

Het eten smaakte weer perfect, en op tijd bezorgd ๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van S.
24 april 2022

Heerlijk gegeten! Niet alleen meer dan genoeg, de mihoen was lekker gevuld met verse groente, het was allemaal smakelijk en niet zo glimmend vet als bij sommige restaurants. En heel aardig: loempiaโ€™s van het huis. Aangenaam verrast! We gunnen deze eigenaars veel gasten.

Tanja
23 april 2022

Het eten was weer top.

Barneveld
14 april 2022

Het was heerlijk, goed warm nog, jammer is dat de kroepoek vergeten was.

Joyce
3 april 2022

Deze keer waren de loempia's niet lekker. Erg doorgebakken en de vulling was alleen taugรฉ met af en toe een beetje ei of ham. Jammer. Tot nu toe was t altijd goed en nu niet.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Joyce. Ik zou de volgende jouw bestelling goed in de gat houden. dat zou nooit meer gebeuren. mvg Tommu Hu.

Desirรฉe
2 april 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Desiree,Dank u wel voor de goede beoordeling.graag tot de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Beekhuis
2 april 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Beekhuis,,Wat fijn om te horen dat alles u beviel. bedankt voor de goede beoordeling. mvg Tommy Hu.

Jan
31 maart 2022

Lekker eten en op tijd klaar

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Jan.Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling.bedankt voor jouw top beoordeling. mvg Tommy Hu.

Rob
31 maart 2022

Lekker gegeten ,rijkelijke portie's. Respect voor de bezorger ! Netjes optijd en op de fiets door de sneeuw !

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rob.dank u wel voor de beoordeling.waarderen wij enorm.wij zien u graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Ria Postma
30 maart 2022

Ik ben zo blij dat dit restaurant dicht in onze buurt is. Onwijs lekker eten en altijd vers; elke keer weer, en dan de geweldig fijne mensen daar.. Echte vaktijgers met passie voor hun werk. Niets als tienen van ons!! #DikVerdiend ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ria Postma, bedankt voor je bestelling en die tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jou als vaste klanten en wij gaan zeker door met de ontwikkeling. mvg Tommy Hu.

De Reuver
28 maart 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste De Reuver,bedankt voor jouw waardering.we zijn erg blij met u als vaste klanten. mvg Tommy

Tanja van Dijk
26 maart 2022

Heel erg tevreden. Eten smaakte heerlijk. We kregen er ook nog gratis 2 zakjes kroepoek bij. Werd netjes op tijd verzorgd. Weer voor herhaling vatbaar.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Tanja Van Dijk,super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Luberto de Vries
23 maart 2022

Erg lekker stond klaar op afgesproken tijd

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Lubato De Vries,Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling. heel hartelijk bedankt voor jouw top review. Mvg Tommy Hu.

Hans Invernizzi
20 maart 2022

Dit keer de Chinese rijsttafel gekozen. Smaakte weer prima, net als de andere rijsttafels van Panda.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Hans Invernizzi,.bedankt voor de goed beoordeling. mvg Tommy Hu.

Dirks
20 maart 2022

Gebakken banaan was niet lekker. We hebben ze weg moeten gooien. Was te veel deeg en de banaan was hard.niet rijp dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk ,excuseer voor de onrijp bananen.ik zou de volgende bestelling een japans gebakken bananen voor u klaar maken te comperseren voor de onrijp bananen.de deeg is dun en heel krokant, Appen mijn de volgende bestlling alstublieft. 0686-186155. mvg Tommy HU.

Ineke Vos
11 maart 2022

Goede maaltijd, voor herhaling vatbaar.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ineke Vos,leuk om te horen dat alles u beviel, bedankt voor de goede beoordeling. mvg Tommy Hu.

Tomassen
8 maart 2022

We hebben voor de 2e keer bij jullie besteld. Het eten was heerlijk!!!!! We vinden alleen het deeg van de gebakken banaan droog, en de banaan is nog helemaal hard en koud net of ze niet lang genoeg gebakken zijn.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Tomassen,excuseer ons voor de ongewenst gebakken banaan. ik zou de volgende bestelling een portie dat comperseren.tot de volgende keer .mvh Tommu Hu

Erik Klaassen
7 maart 2022

Op tijd klaar en erg lekker eten Vriendelijke mensen

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erik Klassen. bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Rob@tervelde.nl
6 maart 2022

Het was prima mooi op tijd en smaakt zo als altijd prima onze dank fijn dat het bezorgd kan worden fijne zondag.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rob, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Jenny
2 maart 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd en ontzettend klantvriendelijk!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Jenny ,bedankt voor uw waardering.we zijn erg blij met jou als vaste klanten. mvg Tommy Hu.

Rochelle
25 februari 2022

Super restaurant, erg vriendelijk! We hebben een keer wat minder eten gehad maar vooral juist goeie bakken vol!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rochelle.bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

J
24 februari 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste J,bedankt voor jouw review. tot de volgende keer.

De Reuver
21 februari 2022

Het eten smaakte weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Monique
18 februari 2022

Heerlijk gegeten En top dat ze kwamen bezorgen tijdens de storm.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Monique, bedankt voor de waardering.we zijn erg blij jou als vaste klanten, graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Thรฉrรจse Bredewolt
15 februari 2022

Heerlijk eten, op tijd geleverd en nog heerlijk warm. Vriendelijke bezorging. Aanrader!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Therese Bredewolt,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

grolleman
14 februari 2022

Heerlijke loempia en ook de andere gerechten waren top, ik kan dit zeker aanraden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Grolleman,dank u wel voor de goed beoordeling.mbvg Tommy HU

Margreet
12 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Margreet,dank u wel voor voor de top beoordeling,waarderen wij enorm.wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Hendrix
12 februari 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Hendrix, leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Michael
7 februari 2022

Het eten was super lekker, en optijd klaar

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Micheal dank u wel voor de goed beoordeling. wij zien u graag snel terug. mvg Tommy HU

Annemieke
27 januari 2022

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd klaar!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Annemieke,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer.Mvg Tommy Hu.

R Douma
24 januari 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging en een lief extraatje ๐Ÿ˜‹

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste R Douma, Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Adri
24 januari 2022

Vandaag zoals gebruikelijk: wรฉรฉr erg lekker, ruime porties en een stipte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Adri,bedankt voor jouw top review wij zijn erg blij met jouw als vaste klanten.graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Gerda
23 januari 2022

Goede kwaliteit en ruim voldoende. Werd op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerda,bedankt voor jouw waardering.tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Erik
22 januari 2022

Vers! Goed op smaak! Op tijd bezorgd

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erik,bedankt voor je waardering,we zijn erg blij met jou als vaste klanten. mvg Tommy Hu.

ke van dijk
16 januari 2022

eten was prima netjes op tijd nette man aan de deur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ke Van Dijk,heel bedankt voor jouw top review. ik ben de bezorger. Aangenaam. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Marieke
13 januari 2022

Keurig op tijd geleverd en lekker eten! Aanrader.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Marieke,Super dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Klein
10 januari 2022

Top restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Johan klein,bedankt voor jouw Top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Fiks
9 januari 2022

Heerlijk eten. Voor 4pers gekocht, met 4volw en 5 Kids van gegeten en nog genoeg over voor nog een avond maaltijd.

Arjan Nijenhuis
7 januari 2022

Eten is hier super lekker,tot de volgende keer!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Arjan Nijenhuis,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. mvg Tommy HU.

Geke van Loo
4 januari 2022

Het eten, loempia's en babi pangang, heerlijk vers, knapperig en smaakvol. Enig minpuntje de wachttijd, verschil van 20 min op mail en het daad werkelijk krijgen bij de afhaal. Erg vriendelijk personeel, excuses, nieuw personeel in de keuken.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Geke Van Loo, wij deen niets voor bereiden. Alles zijn na de bestelling gelijk klaar gemaak. geen enkel van te voren eerst gefrituurd of eerst warm maken en gelijk geserveerd. alles zijn vers en warm. Hoop je kant ons omstandigheden begrijpt. graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Jose
1 januari 2021
William van gelder
31 december 2021

Eten besteld was zeer goed en ook op tijd klaar.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Willam Van Gelder, hartelijk bedankt voor de vol ster review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Erwin
28 december 2021
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erwin ,bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Gerco Bijsterbosch
26 december 2021
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerco Bijsterbosch, bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Marcel Tyssen
25 december 2021

Eten was zoala gewoonlijk perfect. De bestelling was echter smorgens al opgegeven en zou om 17:10 klaar staan. Dit liep een half uur uit en das jammer.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Marcel Tyssen, excuseer voor de ongemak. het was een van de drukste dag van het jaar. ik heb een extratje actie code ingevoerd. de code is jouw mobil nummer. wens u nog een prachtige feestdagen.mvg Tommy Hu.

Mariska
25 december 2021

Helaas moesten we een half uur langer wachten op de bezorging (het was druk op kerstavond) maar daar werden we netjes over gebeld en we kregen een zak loempiaatjes "van het huis". We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Mariska,hartleijk bedankt voor jouw begrijpt. Wens u nog een prachtige kerst dag. mvg Tommy Hu

Anoniem
24 december 2021
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste, dank voor de je positieve opmerking en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

l.j.looijen
24 december 2021

erg lekker eten , geen opmerkingen verder

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Looijen, fijn dat u genoten heeft en graag tot de volgende keer. mvg Tommy HU

RJ
21 december 2021
De Reuver
21 december 2021

Beter opletten met inpakken. Ik had 2 bami, 2 nasi en 1 mihoen besteld. Kreeg 2 bami, 2 mihoen en 1 nasi. En de foe Yong hai zat er niet bij. Panda heeft het wel netjes opgelost. Dus daarvoor een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver, waarderen dat u tevreden bent met de oplossing die wij hebben aangeboden.graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Henk en Liesbeth
20 december 2021

Het eten was prima en veel, hebben ervan genoten. De bezorging liet te wensen over bijna 45 minuten later dan de aangegeven tijd van bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.