Beoordelingen van Chinese Restaurant Panda Heerde

Recente recensies

5.0
Bonnie
22 mei 2024

We hebben weer een fantastische maaltijd gehad onlangs de enorme drukte ivm Pinksterweekend . Hartstikke bedankt weer. Tot snel.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Bonnie,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Thorsten
20 mei 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Thorsten,wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services. We doen ons uiterste best om de bestellingen op tijd te leveren. Mochten we inderdaad uitlopen dan houden we de klanten altijd op de hoogte. Gelukkig was het bij u eerder dan verwacht en heeft u er lekker van kunnen genieten. We hopen u gauw weer te zien. Mvg Tommy Hu.

Pascal Raats
19 mei 2024

Respect hoe jullie zo’n drukte het hoofd bieden!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Pascal Raats ,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Johan van het ende
19 mei 2024

Bestelling om 17:00 gedaan en moest om 18:00 komen maar dat was het niet die was er om 19:30 ( maar de het eten was zeker lekker 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Johan Van Het Ende, excuseer voor het ongemaakt. Ik zou de volgende bestelling rekening houden . Mvg Tommy Hu

Annelies
19 mei 2024

De Babi Pangang was erg hard en droog.De rest van de rijsttafel was prima zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Annelies , ik zou de volgende bestelling rekening houden . Bedankt voor jouw top review . Mvg Tommy Hu

Rik van der Wal
16 mei 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rick Van Wal,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Sandra
14 mei 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Sandra, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Cynthia van ommen
12 mei 2024

Super levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Cynthia Van Ommen ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Jan
12 mei 2024

Veel en lekker snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Jan ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Rein en Ria
12 mei 2024

Het was zaaaaaaaaalig! De bami met ossenhaas! Mennn!! Dat smolt gewoon op de tong; wat lekker, wat lekker was dit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rein en Ria,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Frank
11 mei 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Frank, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Sander
7 mei 2024

Ik had het special 2 prs menu besteld. Er zat twee keer het ei gerecht bij de bestelling ipv babi panghang.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Sander, excuseer voor de ongemaakt. Ik zou bij de volgende bestelling een bakje babi pangang toevoegen. Mvg Tommy U.

Rinaldo van Hees
6 mei 2024

Alles zag er perfect uit. En de smaak was voortreffelijk!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rinaldo Van Hees, bedankt voor de mooie review. Mvg Tommy Hu

Ineke iske
6 mei 2024

De nasi viel een beetje tegen omdat we nasi met ei en vlees besteld hadden. Ik weet niet wat er met vlees bedoeld wordt maar dat hebben we niet gezien. De loempia was erg flauw.

Greetje
6 mei 2024

Het was weer erg lekker. Bedankt voor de extra verrassing

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Greetje ,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Ook al was het een klein gebaar dat we er iets extra's erbij hebben gedaan maar we doen ons uiterste best om de services en kwaliteit hoog te houden. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

H. de Weerd
6 mei 2024

Smaakte heerlijk, bezorging kwartier later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven Kinket
6 mei 2024

Loempia was heerlijk. Dat zegt mijn vrouw. De babi pangang met ketjapsaus was heerlijk pittig. Top

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Steven Kinket,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Heerde
6 mei 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Heerde , Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Dagny
5 mei 2024

Heerlijke sushi. Vers gemaakt. Rijst nog warm. Pokebowls zijn ook heerlijk en rijk belegd. Grote bak.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Dagny,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Thomas
4 mei 2024

Het was heer heerlijk en de portities waren ook weer prima! Ook nog wat van het huis gekregen, dank daar voor!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Thomas,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu

Dennie
4 mei 2024

Gewoon goed, snelle bezorging en lekker eten!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Dennie,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gerrie
3 mei 2024

Lekker sushi en bokebowl gegeten, zat weer een lekkere verrassing van het huis bij😋bedankt daarvoor!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerrie,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Henk
3 mei 2024

Perfect op tijd!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Henk,Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Henk
3 mei 2024

Uiterst vriendelijke en correcte bezorger

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Henk, Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Tommy Hu.

Rianne
2 mei 2024

Heerlijke sushi, snelle en goede service!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rianne,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Van den Dijssel
30 april 2024

Zou om 18.30 bezorgd worden en het werd 19.15 uur zonder bericht helaas

Henk&Hermine Drongelen, Van
30 april 2024

Maandmenu was weer voortreffelijk. Elke keer als we uit België op de camping staan moeten we naar Panda!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Henk&Hermine Drongelen ,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

Gerda Rump
29 april 2024

Ik begrijp best dat het af en toe heel erg druk is maar laat dan even weten dat de bestelling pas véél later komt. Maar excuses van jullie kant aanvaard, het was wel erg lekkere sushi!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerda Rump. Excuseer voor dat .Mvg Tommy Hu

Vergunst
29 april 2024

De smaak was goed alleen jammer dat er gerechten vergeten waren en het heel lang duurde. Ook miste wij de sojasaus en stokjes bij de sushi.

Verhagen
29 april 2024

Bezorging, twee uur na bestelling!!!? Indien het druk is, zet dan online bestellen uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Udo
28 april 2024

Lekker eten,meer dan genoeg, vriendelijk personeel

Eilander
28 april 2024

Door drukte vrij lange wachttijden maar dat is niet anders goed voor het bedrijf

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Eilander, excuseer voor dat. Mvg Tommy Hu.

LR
28 april 2024

Zou om 17:00 klaar zijn kreeg het mee om 17:30,.... Eten verder was prima

Erik
28 april 2024

Was weer heerlijk 👌

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erik ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gerda
28 april 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerda ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Bonnie
26 april 2024

Wat was het eten weer fantastisch. Hartstikke bedankt en tot snel weer.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Bonnie,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Anneke
19 april 2024

Prima kwaliteit, bezorging precies volgens afspraak. Heerlijk gegeten.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Anneke ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

H Veldkamp
18 april 2024

Het was weer heerlijk hoor

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste H Veldkamp ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Eilander
18 april 2024

Prima! Lekker veel vlees bij de ajam- en babi pangang.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Eilander , Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Annelies Hekkink-Baltes
16 april 2024

Prima verzorgd en heerlijk gegeten.Top!!!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Annelies Hekkink-Baltes .Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Tommy Hu.

Bennie
15 april 2024

Overheerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Bennie,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Simone
11 april 2024

Heerlijk

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Simone,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Sandra
9 april 2024

Was mooi op tijd .

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Sandra,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Johan van het ende
8 april 2024

Mooi op tijd en het eten is heel lekker We hadden niet gedacht dat die zo lekker was Cha sieuw zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Johan Van Het Ende ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jolien
7 april 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Jolien,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Esther
7 april 2024

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Esther,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Gerard van der Neut
1 april 2024

Blij weer op de camping te zijn zodat we weer bij Panda heerlijk Chinees eten kunnen halen. Top.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerard Van De Neut, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Demi
31 maart 2024

Geweldig, het eten was hartstikke lekker, goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast 2 heerlijke gerechtjes van het huis gekregen, heel leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Demi,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Monique
31 maart 2024

Het eten was lekker, maar wederom bezorging te laat en niet compleet. Werd wel snel nabezorgd maar je wil gewoon op tijd én een complete bestelling hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia van ommen
31 maart 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Cynthia Van Ommen ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Fam Visser
31 maart 2024

Eten laten bezorgen. Ging prima. Eten was voldoende en erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Fam Visser ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Karel
31 maart 2024

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Karel, ,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

Lans
30 maart 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Lans,Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Gerrie
30 maart 2024

Vandaag een zakje loempia’tjes van het huis kado gekregen onze bestelling super leuk!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerrie,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Ook al was het een klein gebaar dat we er iets extra's erbij hebben gedaan maar we doen ons uiterste best om de services en kwaliteit hoog te houden. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Simone
27 maart 2024

We hebben heel lekker gegeten! En wat leuk een verrassing te vinden bij de bestelling. Deze mini-loempiaatjes waren ook heerlijk. Bezorging was zelfs nog vroeger dan aangegeven. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Simone ,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Ook al was het een klein gebaar dat we er iets extra's erbij hebben gedaan maar we doen ons uiterste best om de services en kwaliteit hoog te houden. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

J. Oosterbroek
27 maart 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste J Ostenbroek, bedankt voor de review. Mvg Tommy Hu

Mark
25 maart 2024

De bestelling was prima op tijd,het eten was goed warm en heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Mark, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Henk
25 maart 2024

Eten was top en perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Henk ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Frank
24 maart 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Frank,Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Erieka van het Ende
24 maart 2024

We bestellen hier regelmatig. Zoals alle eerdere keren weer ontzettend tevreden. Ruimte porties van goede kwaliteit, vriendelijke bezorger en we werden via mailtjes op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Ook de extra's van het huis werden enorm gewaardeerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erika Van Hef Ende ,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Ook al was het een klein gebaar dat we er iets extra's erbij hebben gedaan maar we doen ons uiterste best om de services en kwaliteit hoog te houden. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Gerrie
22 maart 2024

Soepje was nog lekker warm, goeie sushi

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerrie, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Hofmeijer
22 maart 2024

Eerste keer besteld. Het eten was heerlijk en goeie service. Het was druk, dus het duurde even. Dit hebben ze super netjes opgelost :-) Bestellen zeker nog een keer weer

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Hofmeijer ,Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Karin Boeve
22 maart 2024

Was op tijd klaar gezet was weer heerlijk

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Karin Boeve,,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

Petra
21 maart 2024

Het was weer heerlijk

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Petra , Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

linda
20 maart 2024

altijd lekker eten bij Panda, niks op aan te merken, ik bestel er al vele jaren!!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Linda,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Trudie
18 maart 2024

Het eten is een dikke 10 Maar het bezorgen.....helaas dat gaat niet goed Bestel je om half 5 al. Tijd van bezorgen 17.35 Uurtje, dat is prima. Maar het was 18.30 toen we het eten kregen. Had gebeld of het wel kwam. Als ik niet gebeld had? Ik snap drukte, maar een uur lijkt mij toch genoeg om te plannen??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Trudie, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de bezorging. I.v.m. de drukte door is het lastig om aan iedereen zijn gewenste tijdstip te voldoen. Wij doen ons uiterste best om aan iedereen zijn wensen te voldoen, de volgende keer zullen wij hier beter op letten! Met vriendelijke groet, Tommy Hu.

Kevin van der Veen
17 maart 2024

Het eten is top. De bezorging was echt heel slecht. Besteld om 17:38. Netjes een mail met verwachte bezorgtijd 18:40. Echter kwam het eten pas om 19:25. Dit is gewoon echt heel erg jammer omdat restaurant Panda wel het beste eten heeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Kevin Van Der wal, excuseer voor de ongemak. Ik zou de volgende bestelling rekening houden. Mvg Tommy Hu.

Hanekamp
17 maart 2024

Het eten was prima en en goed van temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Hanekamp ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

K jansen
17 maart 2024

Was weer top!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste K Jansen ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Frank
16 maart 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Frank , Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Anton
16 maart 2024

Was weer heerlijk

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Anton,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Ellen
13 maart 2024

Het was netjes op tijd. Het was echt heerlijk!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ellen,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Gerard Veldkamp
12 maart 2024

Prima, heerlijk eten en nog lekker warm.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerard Veldkamp,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Sonja
11 maart 2024

Lekker, niet duur, en goede bezorging. Vriendelijke jongen

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Sonja,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Roseboom
11 maart 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rosebom,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

Tim van Renselaar
11 maart 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Tim Van Renselaar ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu

Marian Tonkes
10 maart 2024

We hebben super lekker gegeten, niet alles had dezelfde smaak wat wel vaak zo is. Dan nog iets lekkers van het huis erbij, hoe leuk. En het werd lekker bezorgd na een dag van verhuizen. We gaan zeker vaker bestellen!!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Marian Tonkes,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Luuk
9 maart 2024

Smaakte erg goed

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Luuk,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

H Veldkamp
8 maart 2024

Het was heerlijk

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste H Veldkamp,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Miranda
4 maart 2024

Goed geadviseerd door behulpzame medewerkster. Het gerecht was erg lekker, ga ik vaker bestellen.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Miranda, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u zo prettig bent geholpen door onze personelen en met de services die ze leveren. We zullen dit zeker doorgeven aan ze. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Fam vijge
3 maart 2024

We hadden nogmaals zin in Chinees, ook deze keer weer perfect. Snelle bezorging vriendelijke bezorgster. Dankjewel en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Fam Vijge , Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Lokhorst
3 maart 2024

Afgehaald, was volgens de tijd klaar, zeer lekker en goed gevulde bakken, zakje mini loempia’s van het huis erbij scoort altijd punten👌🏻

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Lokhorst,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

Annette Schilder
1 maart 2024
Fam vijge
29 februari 2024

Heerlijk gegeten, alles goed voor elkaar. Bedankt voor de lekkere mini loempia's. Tot de volgende keer.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Fam Vijge,Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Tommy Hu.

Holtdijk
27 februari 2024

Heerlijke sushi, kan zeker opboksen tegen de concurrentie. Altijd vers en zelfs de volgende dag nog lekker. Ook de Chinese rijsttafel was goed, helaas de verkeerde rijsttafel ontvangen maar ook deze was erg lekker.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Holdijk, excuseer voor de verkeer rijsttafel. Hartelijk bedankt voor de mooie review. Tot de volgende keer . Mvg Tommy Hu

Bonnie
26 februari 2024

Hartstikke bedankt, de familie waren erg enthousiast! Tot snel weer.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Bonnie,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Cees Kerkmeijer
25 februari 2024

Vriendelijke bediening. De sushi opvallend lekker, smaakte heel vers (rijst nog laauw), zelfs de wasabi en gember waren beter dan andere restaurants in de regio. V.w.b. de Gon Bao kip: liever minder- en veel kleinere stukken kip (dobbelsteentjes) + meer groenten, knoflook en chilipepers. Al met al: voor herhaling vatbaar!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Cees Kerkmeijer, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Wendy
25 februari 2024

Sushi besteld. Kan niet anders zeggen dat het lekker was. Bezorgen was op tijd. Werd kwartier eerder maar daar hebben ze netjes van te voren over gebeld. Een wel hele vriendelijke meneer kwam het bezorgen met een lekkere salade extra van het huis..

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Wendy , Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Tommy Hu.

Danitsja
24 februari 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Danitsja ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

duco verweij
23 februari 2024

Sushi waren best groot voor 1haps stukjes. Standaard zat er jammer genoeg geen soja saus, wasabi en gember bij. Smaak was wel goed

Klaas Klaver
23 februari 2024

Eten zou om 18.15 worden bezorgd. Werd ruim 19.30. Blijkbaar was het erg druk, maar meer dan een uur te laat is wel erg laat. We werden wel om 18.40 met excuses gebeld dat het wat later werd. Om 18.55 een berichtje dat het onderweg was. Toen duurde het nog meer dan een half uur.

Petra
19 februari 2024

Het was weer heerlijk 👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Petra,,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Gerda
18 februari 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerda,,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

J
18 februari 2024

Eten een uur later bezorgd dat indicatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
17 februari 2024

Uur te laat bezorgd, wel over gebeld maar nog een half uur later dan beloofd aan de telefoon

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste William, Excuseer ons. Waren echt heel druk geweest met de bezorger vanwege het slecht weer. Mvg Tommy Hu

Sarah-Lotte
17 februari 2024

Goede kwaliteit, grote porties, vriendelijke bezorger en leuk dat er iets "van het huis" bij zat. We weten niet wat het was, maar het was heerlijk!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Sarah Lotte ,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Ook al was het een klein gebaar dat we er iets extra's erbij hebben gedaan maar we doen ons uiterste best om de services en kwaliteit hoog te houden. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Gw stoffer
17 februari 2024

Prima in orde , was lekker,

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste GW Stoffer, Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Miranda
17 februari 2024

We vroegen om bezorging zo snel mogelijk en hij was er sneller dan verwacht. Heerlijk Sushi gegeten, kwalitatief goed! Salade was ook erg lekker. Aanrader!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Miranda,Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Marinus Bax
11 februari 2024
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Marinus Bax, ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

J. Kabel-van Roijen
10 februari 2024

Zoals altijd heerlijk eten!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste J. Kabel-van Roijen ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu