Beoordelingen van Chinese Restaurant Panda Heerde

Recente recensies

4.0
Annemieke
gisteren

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd klaar!

Jenneke Regtering
gisteren

De loempia’s roken en smaakten zurig. Wij denken dat de ham die erin zat niet goed was en hebben ze weggegooid.

R Douma
24 januari 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging en een lief extraatje 😋

Adri
24 januari 2022

Vandaag zoals gebruikelijk: wéér erg lekker, ruime porties en een stipte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
23 januari 2022

Goede kwaliteit en ruim voldoende. Werd op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
22 januari 2022

Vers! Goed op smaak! Op tijd bezorgd

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erik,bedankt voor je waardering,we zijn erg blij met jou als vaste klanten. mvg Tommy Hu.

ke van dijk
16 januari 2022

eten was prima netjes op tijd nette man aan de deur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ke Van Dijk,heel bedankt voor jouw top review. ik ben de bezorger. Aangenaam. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Marieke
13 januari 2022

Keurig op tijd geleverd en lekker eten! Aanrader.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Marieke,Super dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Klein
10 januari 2022

Top restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Johan klein,bedankt voor jouw Top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Fiks
9 januari 2022

Heerlijk eten. Voor 4pers gekocht, met 4volw en 5 Kids van gegeten en nog genoeg over voor nog een avond maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan Nijenhuis
7 januari 2022

Eten is hier super lekker,tot de volgende keer!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Arjan Nijenhuis,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. mvg Tommy HU.

Geke van Loo
4 januari 2022

Het eten, loempia's en babi pangang, heerlijk vers, knapperig en smaakvol. Enig minpuntje de wachttijd, verschil van 20 min op mail en het daad werkelijk krijgen bij de afhaal. Erg vriendelijk personeel, excuses, nieuw personeel in de keuken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Geke Van Loo, wij deen niets voor bereiden. Alles zijn na de bestelling gelijk klaar gemaak. geen enkel van te voren eerst gefrituurd of eerst warm maken en gelijk geserveerd. alles zijn vers en warm. Hoop je kant ons omstandigheden begrijpt. graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Jose
1 januari 2021
William van gelder
31 december 2021

Eten besteld was zeer goed en ook op tijd klaar.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Willam Van Gelder, hartelijk bedankt voor de vol ster review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Erwin
28 december 2021
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erwin ,bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Gerco Bijsterbosch
26 december 2021
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerco Bijsterbosch, bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Marcel Tyssen
25 december 2021

Eten was zoala gewoonlijk perfect. De bestelling was echter smorgens al opgegeven en zou om 17:10 klaar staan. Dit liep een half uur uit en das jammer.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Marcel Tyssen, excuseer voor de ongemak. het was een van de drukste dag van het jaar. ik heb een extratje actie code ingevoerd. de code is jouw mobil nummer. wens u nog een prachtige feestdagen.mvg Tommy Hu.

Mariska
25 december 2021

Helaas moesten we een half uur langer wachten op de bezorging (het was druk op kerstavond) maar daar werden we netjes over gebeld en we kregen een zak loempiaatjes "van het huis". We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Mariska,hartleijk bedankt voor jouw begrijpt. Wens u nog een prachtige kerst dag. mvg Tommy Hu

Anoniem
24 december 2021
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste, dank voor de je positieve opmerking en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

l.j.looijen
24 december 2021

erg lekker eten , geen opmerkingen verder

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Looijen, fijn dat u genoten heeft en graag tot de volgende keer. mvg Tommy HU

RJ
21 december 2021
De Reuver
21 december 2021

Beter opletten met inpakken. Ik had 2 bami, 2 nasi en 1 mihoen besteld. Kreeg 2 bami, 2 mihoen en 1 nasi. En de foe Yong hai zat er niet bij. Panda heeft het wel netjes opgelost. Dus daarvoor een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk en Liesbeth
20 december 2021

Het eten was prima en veel, hebben ervan genoten. De bezorging liet te wensen over bijna 45 minuten later dan de aangegeven tijd van bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Henk en Liesbeth, excuseer ons voor de vertraag levering van de maaltijd. ik zou de volgende keer rekening houden. mvg Tommy Hu

Familie H.
18 december 2021

Heerlijk gegeten. Tip: Ku lu Kai en gebakken banaan beter wat kleinere stukken, zodat je meer inhoud en minder deeg proeft. Bezorging en extra attentie top!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Famaile H, bedankt voor je advies. ik zou mijn uiterste best even jouw opmerking aanpassen. mvg Tommy Hu

Melanie
17 december 2021

Het eten is hier altijd lekker en vers! Vandaag voor het eerst online besteld en het was ook voor het eerst dat de bestelling nog niet klaar was toen we het wilden ophalen (20 minuten langer moeten wachten). Er was duidelijk iets misgegaan, kan gebeuren.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Melaine,vanwege de lockdown was de afhaal maaltijd extra druk en binnen een hele korte tijd moesten alles klaar maken. excuseer ons voor de ongemaakt.