Beoordelingen van Chinese Restaurant Panda Heerde

Recente recensies

5.0
Marjan
gisteren

Alleen maar complimenten over het eten. We hebben ervan genoten. Een aanrader dus.

NK
14 augustus 2022

Heerlijke Indische rijsttafel. Dit keer aangevuld met een complete nasi en pisang goreng. Meer dan genoeg voor 6 personen. Bezorging was op tijd en snel, want het eten was nog lekker warm. Dankjewel ook voor de hapjes van het huis.

Kees van Lunsen
14 augustus 2022

Tja, jammer dat één van de gerechten niet was meegegeven bij het afhalen. Hierdoor moest ik terug en door het wachten koelden de andere gerechten af. Toch weer teleurstellend en dat terwijl ik er van overtuigd ben dat de uitbaters goede bedoelingen hebben.

Ria en Willem
13 augustus 2022

Heerlijk ook als je afhaalt. Bedankt

Rob
9 augustus 2022
Brigitte
8 augustus 2022
Tromp
8 augustus 2022

Prima van bestelling tot bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
8 augustus 2022

Heerlijk gegeten

AV
7 augustus 2022
Marco
6 augustus 2022

Was heerlijk mooie porties optijd klaar

Johanni
5 augustus 2022

Heerlijk eteb

koppenol
2 augustus 2022

kerry ko van het huis is top mag van mij op het menu

Annelies Baltes
1 augustus 2022

Altijd weer heerlijk,zoals we gewend zijn.Alleen de cassave kroepoek is mij een beetje te scherp.,maar het is een leuke attentie.🤪👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
31 juli 2022

Fijn dat er bezorgd kon worden en het eten was nog goed op temperatuur. Prima Chinees eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
29 juli 2022

Via hun eigen app makkelijk te bestellen, lekker eten en niet duur.

Janneke
29 juli 2022
Anoniem
26 juli 2022

Het eten was heerlijk, de bezorging uitstekend en alles was heel goed op temperatuur, een grote aanrader!!

Annelies Baltes
24 juli 2022

Wederom heerlijk gegeten top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilce Smallegoor
24 juli 2022
Kay Beukers
24 juli 2022
Tanja
24 juli 2022
Mirjam
23 juli 2022
Ineke Iske
19 juli 2022

Op deze zeer warme dag toch een heerlijke maaltijd met vlees en verse groente

Luberto de Vries
19 juli 2022

Erg lekker zo als gewoonlijk En mooi op tijd bezorgd

Anoniem
18 juli 2022

Erg, erg, erg Lekker! Wij hebben 3 verschillende gerechten besteld en alles was van uitstekende kwaliteit, smaak en nog heerlijk op temperatuur. De Wan-tan soep was om te smullen!!! Nette bezorging en zelfs nog eerder dan wij verwacht hadden. Dikke tien hoor!

Manon
12 juli 2022

Was weer super lekker.. zoals altijd... de zelfgemaakte sambal is echt heerlijk...

Anoniem
12 juli 2022
Kees van Lunsen
10 juli 2022

In tegenstelling tot de vorige bestellingen stond de bestelling op tijd klaar. Daarbij dient wel te worden opgemerkt dat wij nu de enige cliënten waren. Dit in tegenstelling tot de vorige keren. Toen zat de zaak vol met cliënten die veel te lang moesten wachten. Ik ben positief en hoop dat het ook zo blijft als het weer drukker is.

Fam klein heerde
10 juli 2022

Zo als altijd was het weer heerlijk.

Van den Brink
8 juli 2022

Veel en lekker, aanrader. We staan op de camping Koerberg, misschien meer reclame en folders afgeven bij de receptie

Sibel
3 juli 2022

Snelle bezorging Lekker warm Royale portie

Koopman
2 juli 2022

Heerlijk, warm en smaakvol!

Marcel
2 juli 2022

Geef de goede tijd aan. verwacht was 18.05 en half zes stonden ze voor de deur

Hensen
2 juli 2022

Snelle bezorging en het eten was zeer goed

Diana Schreurs
30 juni 2022
Bianca de Graaf
29 juni 2022

Top geregeld zo online en afhaal bestelling. Ik hoefde niet te wachten en was op tijd klaar!👍

J.Koerts
27 juni 2022

Supersnel en heerlijk gegeten!,

D
25 juni 2022

Lekker eten, vriendelijk personeel & snelle bezorging!

Rob Tervelde
24 juni 2022

De aflevering zou om 18.30 plaats vinden is gebeld dat 10 min later zou komen maar kwam pas 18. 52 dat vonden we jammer meer dan 20 min later eten. Smaak prima en temp. prima.

Gerard Wagenaar
23 juni 2022
Doppenberg
21 juni 2022

Heerlijk gegeten ,netjes op tijd volgens afspraak bezorgd

Albert
20 juni 2022

Goed en snel geregeld. Kwaliteit was goed zoals het hoort

A. Dekker
19 juni 2022

Prima eten

Tromp
17 juni 2022

Geen op of aanmerkingen goed van online bestellen tot bezorging

Anoniem
16 juni 2022

Erg lekker, snelle levering, vriendelijke bezorging!!@

Bernadette
13 juni 2022

2 bakken Gebakken bananen besteld deze waren zo vet ze dreven in de olie in het bakje bij bezorging en deze heb ik dus weg kunnen gooien.

Renate
12 juni 2022

Het was op tijd klaar en allemaal erg lekker!

Willem
8 juni 2022

Heerlijk en supersnel en vriendelijk bezorgd!

Andre
7 juni 2022

Kwaliteit van het eten is super!! Echter.. online besteld om 17:00 uur, afhaaltijd 17:20 maar toen ik er was moest ik een half uur wachten en was de bestelling klaar om 17:48. Dat moet echt veel beter..

Annemarie
4 juni 2022

De bezorging was top en het eten was heerlijk. De panda is zeker aan te bevelen.

Marja
4 juni 2022

De bezorging hebben wij tot nu toe als zeer vlot ervaren. Het eten is zonder uitzondering altijd heerlijk!! Blij met jullie zo dicht in de buurt!!

stapper
3 juni 2022

het eten word steeds beter al leen loempia s veel te slap en te vet nog steeds kan wel wat aandacht gebruiken ga zo door en je komt er wel

R Douma
1 juni 2022

Wederom lekker, met lieve bezorging en genoeg voor 3 dagen 😋

De Reuver
31 mei 2022

Ik heb nu 5x eten laten bezorgen. 4x ontbrak er iets. Het wordt netjes opgelost. Maar ik vind het vervelend dat ik dan weer moet bellen. Ik snap dat er foutjes gemaakt kunnen worden, zeker als het druk is. Verder raad ik het eten van panda zeker aan. Daarom blijf ik het bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
28 mei 2022

Was goed verzorgt ruim voldoende ,vriendelijke medewerkers. Komen zeker terug

Henk & Monique Meijer
28 mei 2022

Dit gerecht (ossenhaas met champignons) niet eerder bij Panda genomen maar dit gaan wij zeker wel vaker doen. Het was heerlijk! De loempia was ook erg lekker🙂

Kees van Lunsen
27 mei 2022

Hoewel het eten prima is, valt er nog veel te verbeteren. Ik had mijn bestelling via de website gedaan met het dringende verzoek om het op tijd klaar te hebben staan (18.30 uur) en ook deze keer moest ik alsnog ruim 45 minuten wachten. Anderen hadden telefonisch besteld en te horen gekregen dat hun bestelling ook om 18.30 uur klaar zou staan. Zij zaten nog te wachten toen ik vertrok. Dat was nog niets vergeleken bij vele anderen. Sommigen hebben meer dan anderhalf uur moeten wachten. Het verbaasde mij niet dat een aantal klanten heel boos reageerde. Dat gaat jullie echt klanten kosten. Stel een quotum in van maximaal aantal bestellingen per 15 minuten. Houd daarbij rekening met klanten die in de zaak hun bestelling doorgeven.

Anoniem
24 mei 2022

Snel bezorgd heerlijk eten!

Anton
21 mei 2022

Was weer heerlijk

Rochelle
21 mei 2022

Super lekker weer, grote bakken! Wel jammer als je kipfilet met champignons besteld je geen champignon erin hebt maar wel andere groentes!

Jvh
20 mei 2022
stapper
19 mei 2022

het eten word steeds beter ga zo door loempias mogen nog iets steviger zijn nog wat aan de slappe kant en wat meer kip vulling zou lekker zijn

Monique
16 mei 2022

Geweldig lekker eten, en een top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
6 mei 2022

Goed verzorgd en heerlijk van smaak

Maarten
5 mei 2022
Paul Schaapman
28 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Met de bestelling ging wel wat mis. Het zou om 17.45 uur bezorgd worden. Maar uiteindelijk heb ik het zelf maar opgehaald om 19.45 uur. We komen niettemin graag terug, want de specialiteiten zijn echt heerlijk. Maar hopelijk gaat het in de bediening op termijn wel wat beter. Succes daarbij gewenst!

Luberto de Vries
28 april 2022

Erg lekker mooi optijd klaar en super goed geholpen

Jan-willem Wijenberg
25 april 2022

Het eten smaakte weer perfect, en op tijd bezorgd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van S.
24 april 2022

Heerlijk gegeten! Niet alleen meer dan genoeg, de mihoen was lekker gevuld met verse groente, het was allemaal smakelijk en niet zo glimmend vet als bij sommige restaurants. En heel aardig: loempia’s van het huis. Aangenaam verrast! We gunnen deze eigenaars veel gasten.

Tanja
23 april 2022

Het eten was weer top.

Barneveld
14 april 2022

Het was heerlijk, goed warm nog, jammer is dat de kroepoek vergeten was.

Joyce
3 april 2022

Deze keer waren de loempia's niet lekker. Erg doorgebakken en de vulling was alleen taugé met af en toe een beetje ei of ham. Jammer. Tot nu toe was t altijd goed en nu niet.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Joyce. Ik zou de volgende jouw bestelling goed in de gat houden. dat zou nooit meer gebeuren. mvg Tommu Hu.

Desirée
2 april 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Desiree,Dank u wel voor de goede beoordeling.graag tot de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Beekhuis
2 april 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Beekhuis,,Wat fijn om te horen dat alles u beviel. bedankt voor de goede beoordeling. mvg Tommy Hu.

Jan
31 maart 2022

Lekker eten en op tijd klaar

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Jan.Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling.bedankt voor jouw top beoordeling. mvg Tommy Hu.

Rob
31 maart 2022

Lekker gegeten ,rijkelijke portie's. Respect voor de bezorger ! Netjes optijd en op de fiets door de sneeuw !

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rob.dank u wel voor de beoordeling.waarderen wij enorm.wij zien u graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Ria Postma
30 maart 2022

Ik ben zo blij dat dit restaurant dicht in onze buurt is. Onwijs lekker eten en altijd vers; elke keer weer, en dan de geweldig fijne mensen daar.. Echte vaktijgers met passie voor hun werk. Niets als tienen van ons!! #DikVerdiend 👌👏👏👏

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ria Postma, bedankt voor je bestelling en die tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jou als vaste klanten en wij gaan zeker door met de ontwikkeling. mvg Tommy Hu.

De Reuver
28 maart 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste De Reuver,bedankt voor jouw waardering.we zijn erg blij met u als vaste klanten. mvg Tommy

Tanja van Dijk
26 maart 2022

Heel erg tevreden. Eten smaakte heerlijk. We kregen er ook nog gratis 2 zakjes kroepoek bij. Werd netjes op tijd verzorgd. Weer voor herhaling vatbaar.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Tanja Van Dijk,super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Luberto de Vries
23 maart 2022

Erg lekker stond klaar op afgesproken tijd

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Lubato De Vries,Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling. heel hartelijk bedankt voor jouw top review. Mvg Tommy Hu.

Hans Invernizzi
20 maart 2022

Dit keer de Chinese rijsttafel gekozen. Smaakte weer prima, net als de andere rijsttafels van Panda.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Hans Invernizzi,.bedankt voor de goed beoordeling. mvg Tommy Hu.

Dirks
20 maart 2022

Gebakken banaan was niet lekker. We hebben ze weg moeten gooien. Was te veel deeg en de banaan was hard.niet rijp dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk ,excuseer voor de onrijp bananen.ik zou de volgende bestelling een japans gebakken bananen voor u klaar maken te comperseren voor de onrijp bananen.de deeg is dun en heel krokant, Appen mijn de volgende bestlling alstublieft. 0686-186155. mvg Tommy HU.

Ineke Vos
11 maart 2022

Goede maaltijd, voor herhaling vatbaar.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ineke Vos,leuk om te horen dat alles u beviel, bedankt voor de goede beoordeling. mvg Tommy Hu.

Tomassen
8 maart 2022

We hebben voor de 2e keer bij jullie besteld. Het eten was heerlijk!!!!! We vinden alleen het deeg van de gebakken banaan droog, en de banaan is nog helemaal hard en koud net of ze niet lang genoeg gebakken zijn.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Tomassen,excuseer ons voor de ongewenst gebakken banaan. ik zou de volgende bestelling een portie dat comperseren.tot de volgende keer .mvh Tommu Hu

Erik Klaassen
7 maart 2022

Op tijd klaar en erg lekker eten Vriendelijke mensen

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erik Klassen. bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Rob@tervelde.nl
6 maart 2022

Het was prima mooi op tijd en smaakt zo als altijd prima onze dank fijn dat het bezorgd kan worden fijne zondag.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rob, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Jenny
2 maart 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd en ontzettend klantvriendelijk!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Jenny ,bedankt voor uw waardering.we zijn erg blij met jou als vaste klanten. mvg Tommy Hu.

Rochelle
25 februari 2022

Super restaurant, erg vriendelijk! We hebben een keer wat minder eten gehad maar vooral juist goeie bakken vol!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Rochelle.bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

J
24 februari 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste J,bedankt voor jouw review. tot de volgende keer.

De Reuver
21 februari 2022

Het eten smaakte weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Monique
18 februari 2022

Heerlijk gegeten En top dat ze kwamen bezorgen tijdens de storm.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Monique, bedankt voor de waardering.we zijn erg blij jou als vaste klanten, graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Thérèse Bredewolt
15 februari 2022

Heerlijk eten, op tijd geleverd en nog heerlijk warm. Vriendelijke bezorging. Aanrader!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Therese Bredewolt,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

grolleman
14 februari 2022

Heerlijke loempia en ook de andere gerechten waren top, ik kan dit zeker aanraden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Grolleman,dank u wel voor de goed beoordeling.mbvg Tommy HU

Margreet
12 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Margreet,dank u wel voor voor de top beoordeling,waarderen wij enorm.wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Hendrix
12 februari 2022
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Hendrix, leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Michael
7 februari 2022

Het eten was super lekker, en optijd klaar

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Micheal dank u wel voor de goed beoordeling. wij zien u graag snel terug. mvg Tommy HU

Annemieke
27 januari 2022

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd klaar!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Annemieke,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer.Mvg Tommy Hu.

R Douma
24 januari 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging en een lief extraatje 😋

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste R Douma, Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Adri
24 januari 2022

Vandaag zoals gebruikelijk: wéér erg lekker, ruime porties en een stipte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Adri,bedankt voor jouw top review wij zijn erg blij met jouw als vaste klanten.graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Gerda
23 januari 2022

Goede kwaliteit en ruim voldoende. Werd op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerda,bedankt voor jouw waardering.tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Erik
22 januari 2022

Vers! Goed op smaak! Op tijd bezorgd

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erik,bedankt voor je waardering,we zijn erg blij met jou als vaste klanten. mvg Tommy Hu.

ke van dijk
16 januari 2022

eten was prima netjes op tijd nette man aan de deur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Ke Van Dijk,heel bedankt voor jouw top review. ik ben de bezorger. Aangenaam. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Marieke
13 januari 2022

Keurig op tijd geleverd en lekker eten! Aanrader.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Marieke,Super dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Klein
10 januari 2022

Top restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Johan klein,bedankt voor jouw Top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Fiks
9 januari 2022

Heerlijk eten. Voor 4pers gekocht, met 4volw en 5 Kids van gegeten en nog genoeg over voor nog een avond maaltijd.

Arjan Nijenhuis
7 januari 2022

Eten is hier super lekker,tot de volgende keer!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Arjan Nijenhuis,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. mvg Tommy HU.

Geke van Loo
4 januari 2022

Het eten, loempia's en babi pangang, heerlijk vers, knapperig en smaakvol. Enig minpuntje de wachttijd, verschil van 20 min op mail en het daad werkelijk krijgen bij de afhaal. Erg vriendelijk personeel, excuses, nieuw personeel in de keuken.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Geke Van Loo, wij deen niets voor bereiden. Alles zijn na de bestelling gelijk klaar gemaak. geen enkel van te voren eerst gefrituurd of eerst warm maken en gelijk geserveerd. alles zijn vers en warm. Hoop je kant ons omstandigheden begrijpt. graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Jose
1 januari 2021
William van gelder
31 december 2021

Eten besteld was zeer goed en ook op tijd klaar.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Willam Van Gelder, hartelijk bedankt voor de vol ster review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Erwin
28 december 2021
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Erwin ,bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Gerco Bijsterbosch
26 december 2021
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Gerco Bijsterbosch, bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Marcel Tyssen
25 december 2021

Eten was zoala gewoonlijk perfect. De bestelling was echter smorgens al opgegeven en zou om 17:10 klaar staan. Dit liep een half uur uit en das jammer.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Marcel Tyssen, excuseer voor de ongemak. het was een van de drukste dag van het jaar. ik heb een extratje actie code ingevoerd. de code is jouw mobil nummer. wens u nog een prachtige feestdagen.mvg Tommy Hu.

Mariska
25 december 2021

Helaas moesten we een half uur langer wachten op de bezorging (het was druk op kerstavond) maar daar werden we netjes over gebeld en we kregen een zak loempiaatjes "van het huis". We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Mariska,hartleijk bedankt voor jouw begrijpt. Wens u nog een prachtige kerst dag. mvg Tommy Hu

Anoniem
24 december 2021
Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste, dank voor de je positieve opmerking en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

l.j.looijen
24 december 2021

erg lekker eten , geen opmerkingen verder

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Looijen, fijn dat u genoten heeft en graag tot de volgende keer. mvg Tommy HU

RJ
21 december 2021
De Reuver
21 december 2021

Beter opletten met inpakken. Ik had 2 bami, 2 nasi en 1 mihoen besteld. Kreeg 2 bami, 2 mihoen en 1 nasi. En de foe Yong hai zat er niet bij. Panda heeft het wel netjes opgelost. Dus daarvoor een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver, waarderen dat u tevreden bent met de oplossing die wij hebben aangeboden.graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Henk en Liesbeth
20 december 2021

Het eten was prima en veel, hebben ervan genoten. De bezorging liet te wensen over bijna 45 minuten later dan de aangegeven tijd van bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Henk en Liesbeth, excuseer ons voor de vertraag levering van de maaltijd. ik zou de volgende keer rekening houden. mvg Tommy Hu

Familie H.
18 december 2021

Heerlijk gegeten. Tip: Ku lu Kai en gebakken banaan beter wat kleinere stukken, zodat je meer inhoud en minder deeg proeft. Bezorging en extra attentie top!

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Famaile H, bedankt voor je advies. ik zou mijn uiterste best even jouw opmerking aanpassen. mvg Tommy Hu

Melanie
17 december 2021

Het eten is hier altijd lekker en vers! Vandaag voor het eerst online besteld en het was ook voor het eerst dat de bestelling nog niet klaar was toen we het wilden ophalen (20 minuten langer moeten wachten). Er was duidelijk iets misgegaan, kan gebeuren.

Reactie van Chinese Restaurant Panda

Beste Melaine,vanwege de lockdown was de afhaal maaltijd extra druk en binnen een hele korte tijd moesten alles klaar maken. excuseer ons voor de ongemaakt.