Avaliações de Chinese Restaurant Panda Heerde

Avaliações recentes

5.0
Petra
19 fevereiro 2024

Het was weer heerlijk 👍🏼👍🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Petra,,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Gerda
18 fevereiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Gerda,,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

J
18 fevereiro 2024

Eten een uur later bezorgd dat indicatie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem
17 fevereiro 2024

Uur te laat bezorgd, wel over gebeld maar nog een half uur later dan beloofd aan de telefoon

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste William, Excuseer ons. Waren echt heel druk geweest met de bezorger vanwege het slecht weer. Mvg Tommy Hu

Sarah-Lotte
17 fevereiro 2024

Goede kwaliteit, grote porties, vriendelijke bezorger en leuk dat er iets "van het huis" bij zat. We weten niet wat het was, maar het was heerlijk!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Sarah Lotte ,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Ook al was het een klein gebaar dat we er iets extra's erbij hebben gedaan maar we doen ons uiterste best om de services en kwaliteit hoog te houden. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Gw stoffer
17 fevereiro 2024

Prima in orde , was lekker,

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste GW Stoffer, Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Miranda
17 fevereiro 2024

We vroegen om bezorging zo snel mogelijk en hij was er sneller dan verwacht. Heerlijk Sushi gegeten, kwalitatief goed! Salade was ook erg lekker. Aanrader!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Miranda,Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Marinus Bax
11 fevereiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Marinus Bax, ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

J. Kabel-van Roijen
10 fevereiro 2024

Zoals altijd heerlijk eten!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste J. Kabel-van Roijen ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Anoniem
10 fevereiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste ,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

Johan
9 fevereiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Johan,Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Jolien regterschot
8 fevereiro 2024

Om half 6 zou er bezorgd worden. We werden netjes gebeld dat het niet ging lukken maar sowieso voor 6 uur zou worden bezorgd. Iets voor half 7 werd er uiteindelijk pas bezorgd. Een vriendelijke bezorger vond het heel vervelend en bood zijn excuses aan. Netjes vh bellen, maar had dan ook eerlijk gezegd dat het ook om 6 uur niet zou gaan lukken.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Jolien Regterschot, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de bezorging. I.v.m. de drukte door is het lastig om aan iedereen zijn gewenste tijdstip te voldoen. Wij doen ons uiterste best om aan iedereen zijn wensen te voldoen, de volgende keer zullen wij hier beter op letten! Met vriendelijke groet, Tommy Hu.

Bonnie
8 fevereiro 2024

Het was weer super lekker. Hartstikke bedankt.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Bonnie ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Van lohuizen
6 fevereiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Van Lohuizen ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Gerard Veldkamp
4 fevereiro 2024

Super lekker Supersnel bezorgd!!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Gerard Veldkamp,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Monique
2 fevereiro 2024

Kwam bijna een half uur te laat. Had nog gebeld, dame aan de telefoon zei, we doen er wat extra's bij. Dat hadden we niet nodig. Op tijd eten wel. Ik had een uur van te voren besteld, dan moet het goedkomen denk je

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Monique, excuseer voor dat. Het zou nooit meer gebeuren. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Plooike Partenspeler
1 fevereiro 2024

Hëerlijk

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Paartenspeler ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Janet
31 janeiro 2024

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Janet,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Anne
31 janeiro 2024

Het was weer heerlijk!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Anne, Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Gerhard van Zuuk
30 janeiro 2024

Complimenten voor het heerlijke eten.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Gerhad Van Zuuk,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Inge Vliek
29 janeiro 2024

Het eten was zoals altijd heerlijk, maar de bezorging was heel slecht. Bestelling om 18:00 geplaatst, die zou om 19:00 komen, en uiteindelijk was het eten er pas rond 20:30. We hebben in de tussentijd meerdere keren gebeld, en elke keer kregen we te horen dat de bezorger onderweg was (dat zei de eerste persoon, maar de tweede persoon (die we 20 minuten later aan de lijn hadden) ook? Klopte dus niks van).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Trudie
29 janeiro 2024

Altijd vriendelijke bezorgers, maar ook altijd te laat. Krijg dan wel wat extra's bij de bestelling. Dank daarvoor Het eten was superlekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M. Stein
28 janeiro 2024

Wij hadden een diverse bestelling en alles keurig op tijd klaar. Altijd vriendelijk personeel. Lekker eten, helemaal top.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Stein ,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

Van oene
28 janeiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Van Oene,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Margot
26 janeiro 2024

Zeer goed restaurant en snelle bezorging! 5 sterren!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Margot,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Thorsten
25 janeiro 2024

Snel, lekker en grote porties

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Thorsten ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Bonnie
25 janeiro 2024

De nieuwe maandmenu was heerlijk weer. Een aanrader.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Bonnie ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu

Johan
25 janeiro 2024

Gewoon goed

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Johan,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Sander vd Beek
25 janeiro 2024

Ik had bezorgtijd 18.00, alleen werd io gebeld of het 17.45 uur kon, geen probleem, alleen werd eten nu al om 17.30 uur bezorgd, te vroeg omdat ik zelf nog niet thuis was en mijn loempia koud was. Wel kregen we extra eten ivm bezorgen, dat was dan wel weer goed geregeld

Rob
24 janeiro 2024

Prima en de loempia's waren ook goed warm. Afleveringen was zo snel mogelijk dat was wel erg laat kleine loempia's van huis e bij gehad.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Rob,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Ook al was het een klein gebaar dat we er iets extra's erbij hebben gedaan maar we doen ons uiterste best om de services en kwaliteit hoog te houden. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

stapper
23 janeiro 2024

het gaat steeds beter ga zo door

Danielle
22 janeiro 2024

Heerlijk eten en prima bezorging!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Danielle,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

Hulshof
22 janeiro 2024

Online besteld. Snel bezorgd! Heerlijk gegeten. Echt een aanrader . Er zaten zelfs miniloempia's bij van het huis. Lief...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Hulshof ,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Ook al was het een klein gebaar dat we er iets extra's erbij hebben gedaan maar we doen ons uiterste best om de services en kwaliteit hoog te houden. Graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Jurian
21 janeiro 2024

Bestelling rond 17:00, kon het 17:30 laten bezorgen maar gekozen voor de optie 'zo snel mogelijk'. Uiteindelijk was het eten er om 18:45.

Dave
20 janeiro 2024

Prima restaurant

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Dave, bedankt voor de review . Mvg Tommy Hu

Harry
20 janeiro 2024

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Harry ,Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Tommy Hu.

Bonnie
20 janeiro 2024

Is elke keer zo lekker!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Bonnie , Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

K jansen
15 janeiro 2024

Gewoon goed! Zoals je mag verwachten! Zeker een aanrader!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Jansen, bedankt voor jouw mooie review . Mvg Tommy Hu

C v D
15 janeiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste C V D,Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Miranda
14 janeiro 2024

Lekker sushi gegeten. Smaakte erg goed, op tijd klaar. Vriendelijke medewerksters.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Marinda,bedankt voor u 5 sterren review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy Hu.

Esther
14 janeiro 2024

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijke sushi! Ook de bezorging perfect!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Esther,Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Tommy Hu.

Latischa Stijf
13 janeiro 2024

Sushi was lekker tot dat ik in de sushi 2x een haar tegen kwam toen was mijn eetlust weg jammer , de bezoring was goed.!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Latischa Stijf, wat vervelend om te horen. Ik zou deze feedback doorgeven aan onze sushi chef zodat zoiets nooit meer voorkomt! Met vriendelijke groet, Tommy Hu

Frans
10 janeiro 2024

Alles perfect gedaan. Niets op aan te merken. Eten ook op de minuut gereed.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

BesteFrans,Bedankt voor je top review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Hans Invernizzi
10 janeiro 2024

Prima eten! We bestellen hier regelmatig en zijn altijd tevreden.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Hans,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Margot
5 janeiro 2024

Goede kwaliteit eten en vriendelijke medewerkers!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Margot,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Nick
5 janeiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Nick ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Wim ter weele
5 janeiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Wim Ter Weele ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu

Jos
4 janeiro 2024

Zoals altijd netjes op tijd, goed warm en uitstekende kwaliteit. Maandmenu was weer uitmuntend.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Jos ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Sarita Karamat Ali
3 janeiro 2024

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk en de bezorger was erg vriendelijk. Ga zo door!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Sarina,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Jos Stap
2 janeiro 2024

Makkelijk via de app besteld, keurig op tijd bezorgd. Het eten was lekker, grote portie en zeer redelijk geprijsd.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Jos Stap,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Hans
2 janeiro 2024
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Hans , bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Trudie
2 janeiro 2024

Het eten was heerlijk. En de bezorger vriendelijk

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Treudie ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Marijke
1 janeiro 2024

Heerlijk eten en prima service en behulpzame bezorger . Top dus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Marijke,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Cvd
29 dezembro 2023

Prima

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste CVD ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Pot
29 dezembro 2023
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Pot,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Bastiani
28 dezembro 2023

Lekkere verse sushi ,zeker een aanrader👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Bastiani leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Robert
28 dezembro 2023

Mooi op tijd geleverd. Lekker eten, prima verzorgd

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Robert ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Miranda
27 dezembro 2023

Complete bestelling goed verzorgd. Ook de glutenvrije producten waren goed verpakt. Alles op tijd klaar. En het belangrijkste: het was erg lekker.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Miranda, ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Andries van Noorel
27 dezembro 2023

Super netjes op tijd gereed . En alles ook lekker

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Andrie Van Noëlle,,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Gerard Veldkamp
27 dezembro 2023

Prima, prima!!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Gerard Veldkamp,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Sana
26 dezembro 2023

Het eten was heerlijk, perfect op tijd, het is zeker herhaalbaar. TOP !!!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Sana,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Annelies Baltes
25 dezembro 2023

Het was weer voortreffelijk,en ook nog een specialiteit van het huis.Top onze kerstdag was geslaagd,alles heerlijk vers en keurig bezorgd 👍🌲😬

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Annelies Baltes ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gerrit Grobben
25 dezembro 2023

Op de website vond ik het een beetje moeilijk om de juiste keuze te maken welk gerecht bij het maandmenu. Het is voor 2 personen en ik dacht dus ook 2 verschillende ingrediënten te kunnen kiezen, bv. de één witte rijst, de andere nasi goreng. Het doet verder niets af aan de smaak van alle producten, namens allen: Heerlijk!! En de bezorging kon echt niet beter!!! Dank jullie wel!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Gerrit Grobbend ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Van diepen
25 dezembro 2023

Het eten was super lekker. Alleen had de bezorger de tas schuin gehouden waardoor de saus er uit was gelopen.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Van Diepen, bedankt voor de complimenten. Excuseer voor de saus. Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

M S
25 dezembro 2023

Altijd goed bij Panda Heerde! Goede service en vriendelijk geholpen. Het eten is heerlijk

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste M.S,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Arjan
24 dezembro 2023

2 uur voor levering besteld maar was nog ruim te laat. Eten en sushi van goede kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerdsa
24 dezembro 2023

Heerlijke gerechten en prima bezorging.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Gerdsa ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Jan-willem Wijenberg
24 dezembro 2023

Eten altijd goed, vooral de ossenhaas gerechten, uitmuntend👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geer
23 dezembro 2023

Eten zoals altijd prima maar dit keer half uur later dan aangegeven.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Geer, excuseer oor dat. De volgende bestelling is worden gecompenseerd. Mvg Tommy Hu

Hoekstra
23 dezembro 2023

Heerlijke sushi!!!!!!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Hoekstra ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Sarita Karamat Ali
22 dezembro 2023

De bezorging was snel en de sushi was wederom heerlijk. Er zat ook een gratis salade bij die erg lekker was. Ik heb er echt van genoten. Bedankt Panda !

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Ali.leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

A.t.H.
21 dezembro 2023

Altijd goed en erg lekker!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste A.T.H ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Kim
20 dezembro 2023

Wij kregen een mail dat het een uur zou duren voordat het bezorgd Ou worden, maar uiteindelijk duurde het maar 30 min. Het eten incl de sushi was deze keer ook prima, maar dit wisselt nog wel.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Kim ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Maaike
20 dezembro 2023

Heerlijk gegeten

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Maaike,,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

stapper jr
20 dezembro 2023

eten was goed bezorging na 45 naar de tijd was die aangegeven iets minder

Rudie
20 dezembro 2023

Top

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Rudie, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

J vd kuip
14 dezembro 2023

Had andere garnalen verwacht in krokant jasje

Jolanda
14 dezembro 2023

Superlekkere sushi!!!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Jolanda,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Germa Steert
11 dezembro 2023

Heerlijk gerecht en flinke portie, mals vlees, goed gekruid, Top!!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Germa Steert ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Miranda
10 dezembro 2023
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Miranda , bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

monique
10 dezembro 2023

Heerlijk verse sushi! Aardige bezorger!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Monique ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Twan
10 dezembro 2023

Een paar keer besteld nu, heerlijk eten. En af en toe kregen we wat van het huis erbij! Heel attent.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Twan,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Lot
10 dezembro 2023

Heerlijk eten!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Lot, bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Paul J Zagwijn
9 dezembro 2023

Eerste kennismaking. Prima indruk. Lekkker, warm, en ruim voldoende. Vriendelijke bezorging en conform indicatieve bezorgtijd.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Pual J Zwigen ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Jacco
7 dezembro 2023

Super goed eten, kregen zelfs 2 extra's bij de bestelling van het huis

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Jacco ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Woudenbergh
7 dezembro 2023

Erg lekker!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Woudenberg,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Annelies
5 dezembro 2023

Het eten was wederom fantastisch 🥰👍

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Annelies, bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Frans van der Veen
5 dezembro 2023

Persoonlijk contact ontbreekt.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Frans Van De Veen,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Anouk
4 dezembro 2023

Eten was heerlijk, Wij wonen best een stuk van het restaurant vandaan maar het kwam hartstikke warm aan. Vriendelijk personeel. Hartelijk bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Anouk leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Tanja Van Dijk
4 dezembro 2023
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Tanja Van Dijk ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Linda
29 novembro 2023

Altijd op tijd geleverd en prijs-kwaliteitsverhouding is top!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Linda,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Drazena
27 novembro 2023

Super lekker

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Drazena, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Bjorn ten Arve
27 novembro 2023

Bezorging en kwaliteit waren allebei prima! Alleen zijn jullie bij de bestelling mijn kroepoek vergeten, die bij het maandmenu hoort.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Björn,,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Mark van de kuijt
26 novembro 2023

Eten was zoals altijd super, maar had online besteld en bij het ophalen moest ik toch nog erg lang wachten helaas

Martin
20 novembro 2023

Alles smaakte heerlijk, hoeveelheid was in ieder geval meer dan voldoende. Extra loempiaatjes werden gewaardeerd.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Martin ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Chris
20 novembro 2023

Eten was erg lekker en goede porties! Bezorging was wat later dan vooraf aangegeven, maar dit is geen probleem. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Chris ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Drost
20 novembro 2023
Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Drost ,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Mirella
18 novembro 2023

Super!

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Mirella ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

R.
18 novembro 2023

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd, ondanks dat het vrijdagavond was. De Sushi was heerlijk vers en op smaak. En we kregen er ook nog een zoetzure komkommer salade bij van het huis. Wij bestellen zeker weer.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste R, ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Maxime
16 novembro 2023

Heel lekker en snelle bezorging! Aanrader.

Reacção a Chinese Restaurant Panda

Beste Maxime ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu