Bewertungen von Chinese Restaurant Panda Heerde

Neue Beurteilungen

5.0
Gerald
Heute

Prima kwaliteit! Bezorging was iets te laat, maar werd keurig gebeld.

Diana
Heute

Het was heerlijk en goed verzorgd!

A.K. van Olst
Heute
Mariska
25 September 2023

Sushi was geweldig lekker en vers!! Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Mariska, super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

A
24 September 2023
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste A, super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Erik
24 September 2023

Bezorging niet compleet Wel 3 euro betaald voor kroepoek maar niet bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mieke Voerman
22 September 2023
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Mieke, bedankt voor u goede review. Wij hopen u snel weer terug te zien! Mvg Tommy Hu

Dirk
20 September 2023
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk, super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Jan oosterbroek
17 September 2023
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Jan, bedankt voor deze top review, Dat waarderen wij enorm! Mvg Tommy Hu

Melanie
16 September 2023

Wij hadden een combi menu. Deze was erg lekker. Persoonlijk vond ik de sate en saus niet zo lekker. Maar dat vind ik bij de chinees bij ons thuis ook niet. Het is voor 2 personen lekker veel en hebben nog over voor een andere dag. Ik raad deze Chinees zeker aan.

Familie Van der Heijden
11 September 2023

De bezorgtijd was absoluut te lang; daar zijn we heel erg ontevreden over. Ondanks dat er (na een uur) werd gebeld dat de bestelling eraan kwam, wat we in eerste instantie wel konden waarderen, moesten we daarna nog ruim een half uur wachten, dat was niet zo netjes. We hebben om 18.18 u een bestelling geplaatst en we konden pas net voor 20.00u gaan eten. Het bestelde eten was prima, echter de driehoek-loempiaatje (van het huis) smaakten alsof ze in oude en verbrandde olie waren gebakken. Erg jammer. Normaliter zijn wij prima tevreden, dus we gaan er van uit dat het de volgende keer weer als vanouds lekker is met een korte wachttijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eilander
10 September 2023

Vers en ziet er prachtig uit. Heerlijk. En nog extra loempia 's van het 🏠. Tot de volgende keer.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste meneer Eilander, dankuwel voor deze top review. Wij waarderen dit enorm en zien u graag snel terug. Mvg Tommy Hu

Anneke van Dijk
8 September 2023
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Anneke, dankuwel voor deze top review. Wij waarderen dit enorm en zien u graag snel terug. Mvg Tommy Hu

C v D
7 September 2023
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste CvD, bedankt voor u goede review. Wij zijn blij dat alles naar wens was. Mvg Tommy Hu

Bijsterbosch
6 September 2023

De bezorging duurde te lang, kreeg melding dat bezorging onderweg was. Driekwartier later was het eten er pas waardoor patat en loempia slap waren. Saus was binnen de bakjes doorgelopen waardoor mini loempia in saus lag. Saus over de bakjes heen was gegaan. Heb tussentijds gebeld en eten had er al moeten zijn, helaas was dit niet zo.

Arjen Van Dijk
4 September 2023

Eten was heerlijk alleen ontbrak er een bak nasi bij de bestelling

Henri
4 September 2023

Eten was lekker ....alleen 3 kwartier te laat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andeweg
3 September 2023

Schandalig dat de bestelling een uur te laat was en dat het in eerste instantie niet eens compleet was. Ruim anderhalf uur voor de afgesproken tijd al besteld dus genoeg tijd om de bestelling compleet en op tijd te leveren. Nee was deze keer zeer teleurgesteld in alles, met name de manier hoe het telefoongesprek verliep.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B
3 September 2023

Heerlijk gegeten. Het was Top

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste B, dankuwel voor deze top review. Wij waarderen dit enorm en zien u graag snel terug. Mvg Tommy Hu

Rob
3 September 2023

Top

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Rob, wij zijn erg blij dat alles naar u wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien! Mvg Tommy Hu

Ria Willem
2 September 2023

Het was weer heerlijk

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste, super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer! Mvg Tommy Hu

Ariens
1 September 2023

Snel en vriendelijk bezorgd! We zijn veel sushi gewend en een beetje huiverig dit voor het eerst bij jullie te bestellen 
 maar WAUW! Echt complimenten! Super lekker en vers! We hebben genoten!!!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Ariens, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij dat alles naar wens is geweest. We doen ons best zodat de klant tevreden is. Dus dat is goed om te horen! Met vriendelijke groeten, Tommy Hu

Ben van Damme
1 September 2023

Het bestelde eten was erg lekker. Bezorging was later dan gevraagd. 5 Minuten na de gevraagde tijd was er een bericht dat het onderweg was. Heeft daarna nog 25 minuten geduurd voor bestelling werd afgeleverd.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Ben, Bedankt voor uw positieve review. Jammer dat de bestelling te laat was. Wij zullen daar aan werken op het moment dat het mogelijk is ivm drukte. Wij proberen voor elke klant een fijne ervaring te geven bij ons restaurant en de bezorgingen. gelukkig dat alles verder gesmaakt heeft. Wij hopen u nog eens te zien. Mvg, Tommy

J. Kabel-van Roijen
31 August 2023

Heerlijk eten!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste J, kabel Dankuwel voor de positieve review. Fijn dat het eten heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te zien. Mvg Tommy Hu

Koos Koets
31 August 2023

Heerlijke gerechten, zeer verfijnd, de eigenaar is een vriendelijke man, die altijd een heerlijk extraatje in petto heeft!!@

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste koos, Fijn dat alles naar wens is geweest. Uw geplaatste review wordt zeker gewaardeerd. Wij hopen u graag nog eens te zien! Mvg, Tommy

W Engelsman
30 August 2023
Marcel Schoemaker
29 August 2023

Helaas was de bestelde kroepoek er niet bij, sushi was heerlijk

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Marcel, Jammer van de kroepoek de volgende keer zou dat verbeterd kunnen worden. Gelukkig smaakte de sushi goed bedankt voor uw review! Dat wordt zeker gewaardeerd. Mvg, Tommy

Andre
29 August 2023

Heerlijk gegeten. Komen zeker terug.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Andre, Bedankt voor uw positieve review. Dat wordt zeker gewaardeerd. Wij hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Tommy

Dirks
28 August 2023

Koe loe yuk was te lang gebakken. Was niet lekker. Beter opletten. Totaal een bijna uur op eten moeten wachten. Je krijg te horen dat ze weinig bezorgers hebben. Meld bij bestelling dat er niet kan bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste, ik zou volgende rekening houden. Excuseer voor het ongemak. Mvg Tommy Hu

H veldkamp
28 August 2023

Wat ik besteld had was heerlijk en lekker warm En een vriendelijke bezorger. En mooi op tijd.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste H, Veldkamp, Hartelijk dank voor uw review. goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Tommy Restaurant Panda

Nico
25 August 2023

Goede bezorging, vriendelijk en het eten was, zoals altijd, erg lekker.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Nico, Wij zijn blij dat u tevreden bent over het eten en de bezorging. Dank voor uw review. Met Vriendelijke groeten, Tommy Hu

Jan
20 August 2023

Eten was lekker en op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Jan, goed om te horen dat alles naar u wens was. Wij waarderen deze goede review enorm! Mvg Tommy Hu

Van oene
20 August 2023
Oosterbroek
19 August 2023

Lekker eten en nog lekker warm bij bezorging. De sushi hier nu voor het eerst uitgeprobeerd en heerlijk.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Oosterbroek, Dankuwel voor de positieve review. Dat wordt zeker gewaardeerd. Wij hopen u vaker te kunnen helpen. Met vriendelijke groeten, Tommy Hu

H veldkamp
11 August 2023

Top hoor

Tuijnman
10 August 2023

Heerlijk eten zeer smaakvol en keurig optijd en warm bezorgd. Wij zaten op de camping en hebben het laten bezorgen. Zeker een aanrader

Burgmeijer
9 August 2023

Precies op tijd, en Heerlijk eten en zeer klantvriendelijk.

Bennie Docter
8 August 2023

Snel klaar en prima kwaliteit. Gewoon goed dus!

Thera
8 August 2023
Annelies
7 August 2023

Wederom een heerlijke rijsttafel, smaakvol en dit keer geen enkel commentaar, perfect đŸ„°đŸ‘đŸ‘

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Annelies, Bedankt voor uw positieve review, goed om te horen dat alles heeft gesmaakt. Mvg, Tommy

Remco
6 August 2023

Kom er al jaren. Altijd super lekker eten en vers.

Door Boxhoorn
5 August 2023

Bezorging was iets te laat, maar met een glimlach en extra's van het huis meer dan goed gemaakt. Heerlijk eten en meer dan genoeg. We bestellen zeker nog eens.

F.Peen
5 August 2023

hele snelle service en fantastische kwaliteit eten. was heerlijk, zeker aan te bevelen.

Joshua
2 August 2023

Hou je van bami, bestel dan bami singapore, fantastische smaak en heerlijk gerecht. De rest uiteraard ook. Mijn complimenten! :)

Hester
31 Juli 2023
Marcel
31 Juli 2023

Goede service en heerlijk eten!

Adri
30 Juli 2023

Het was zoals gebruikelijk weer geweldig! Goed verzorgd en keurig op tijd. Ik had bij de bestelling per ongeluk een verkeerd gerecht op gegeven. E-mailtje achteraan gestuurd en kwam allemaal piekfijn in orde! Die € 2 die het meer kostte deed de beste man niet moeilijk over :-)

Van Rijn
30 Juli 2023

Vriendelijke bediening, eten was snel klaar, het was veel, heet en het was super lekker. Panda is in onze beleving een goed restaurant.

H Veldkamp
30 Juli 2023

Keurig op tijd Lekker warm En het eten was heerlijk

Frans van der Veen
29 Juli 2023

Kwaliteit was goed. De hoeveelheid eten zeer ruim bemeten. Maar de "Indische rijsttafel" was meer een "Chinese rijstafel".

O. Den Beste
29 Juli 2023

Erg goed!@

Ad Basters
23 Juli 2023

Super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniëlle Maas
23 Juli 2023

Heerlijke Chinese rijsttafel met goedgevulde bami en overheerlijke tjaptjoy, koe loe yuk en foe jong hai. Niet te vergeten babi pangang, satéh en loempia van het huis. Mooi op tijd bezorgd en nog lekker warm. Aanrader! We bestellen graag weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
21 Juli 2023
Geer
20 Juli 2023

Eerste keer en zeker niet de laatste keer! Heerlijk en meer dan genoeg!

Gerald
20 Juli 2023

Sinds sluiting van 1 van de chinees restaurants in Hattem, bij Panda besteld. Prima bevallen, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorging strak op tijd, eten was nog heet. Niks dan lof. We zullen nogmaals gaan bestellen hier.

reza ter weele
20 Juli 2023

heel lekker eten en vriendelijk personeel.

Jolien regterschot
19 Juli 2023
Rene
17 Juli 2023

eten was prima, alleen jammer dat er 1 gerecht ontbrak. Verder was alles in orde

Tim
16 Juli 2023

Goede service en kwalitatief goed en lekker eten.

Mary Hettema
10 Juli 2023

Snel besteld via de app. Eten stond netjes op tijd klaar. En weer was het een goede maaltijd.

Paulien Stokkink
7 Juli 2023
Margriet
3 Juli 2023

Eten was heerlijk en hele snelle bezorging. Eten was nog goed heet, erg tevreden.

Roelofs
28 Juni 2023
Maarten de Bolder
26 Juni 2023

Heel vriendelijke eigenaar! Heerlijk eten en snelle levering!!! Echt een aanrader.

Tanja Van Dijk
22 Juni 2023

Het was weer heerlijk👍👍

Henk
20 Juni 2023
Trudie
19 Juni 2023

Het eten was heerlijk

Hans Invernizzi
18 Juni 2023

Helaas werd de maaltijd ruim een half uur te laat bezorgd. Kan een keer gebeuren maar we waren er niet blij mee. Het eten was heerlijk en de toevoeging van loempiaatjes van het huis vonden we heel sympathiek.

Petra
17 Juni 2023

2x besteld deze week omdat het zo lekker is.,....đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Bernadette
15 Juni 2023

Eten was erg lekker en de gecombineerde gerechten is erg veel dus 2dagen genieten.

Anita
14 Juni 2023

Grote bestelling maar stond op tijd klaar. Als verrassing zaten er 10 miniloempiaatjes van het huis bij. Lekker eten!

Henk J. Pal
14 Juni 2023

Super lekker en ruim op tijd bezorgd!!

Broere
12 Juni 2023

Het was weer heerlijk, zelfs wat extra's gekregen. Bezorging was precies de aangegeven tijd. Top!

N. Dijkman
12 Juni 2023
Monique Nijmeijer
11 Juni 2023

Ik vind alleen iets flauw maar dat is geenbramp want teveel zout is slecht dus

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koen
10 Juni 2023

Heerlijk eten, goede hoeveelheid en erg vriendelijke mensen. Zal niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel

Van oene
4 Juni 2023

Altijd heerlijke chinees, goede service en erg vriendelijk

rudy koppenol
2 Juni 2023

geen zout op de patat en ook nog slap en taai, de gebakken garnalen waren lauw en taai, erg jammer ben beter gewend

Fred Schuit
1 Juni 2023

Super lekker en een zeer vriendelijke bezorger! De eigenaar geeft altijd iets extra's. Tommy is top!!

Miranda
29 Mai 2023

Eten was goed verpakt, lekker warm en erg lekker!

Monique Nijmeijer
28 Mai 2023

Was later dan verwacht maar smaakte geweldig en zo makelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eilander
26 Mai 2023

Vers en heerlijk

HJ
25 Mai 2023

Zoals altijd weer top



Kevin Jansen
21 Mai 2023

Gewoon top! Met net een beetje extra!!

De Reuver
15 Mai 2023

Eten was super. Bezorging half uur later en de beker satésaus ontbrak. Maar ivm latere bezorging wel lekkere loempiaatjes gekregen. Dank daarvoor

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
13 Mai 2023
Joshua
11 Mai 2023

Het eten kwam op tijd aan en was goed warm. Verder was het heerlijk en hebben we er heerlijk van gegeten. Lekker en goed eten voor een fijne prijs, een echte aanrader!

Anoniem
8 Mai 2023

De babi pangang was echt heerlijk mals!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

gw remmers
8 Mai 2023

had via app besteld naar 1 uur wachten gebeld ,ze zouden met kwartier brengen dat was ook al een half uur ,wij zouden wat extra krijgen voor wachten ook niet gehad kroepoek was maar een klein stukje wat wel erg prijzig was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
7 Mai 2023

Super weerđŸ’Ș

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janmm
7 Mai 2023

eten was zeer goed, alleen een uur beorgtijd vind ik zlefs op drukke tijden redelijk veel.

Martin
6 Mai 2023
Bakker
5 Mai 2023

Veel eierschillen in Foe yong hai. Helft babi pangang was echt heel droog. Rest van Chinese rijsttafel smaakte wel prima

Henri Hoogemuts
29 April 2023

Heerlijke gerechten snel bezorgd!!!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Hoogemuts,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Hettema
28 April 2023

Het eten is altijd goed!

De Reuver
24 April 2023

Vorige keer was het vlees wat droog. Nu was het weer super mals. Ga zo door

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
22 April 2023
Lianne
21 April 2023

Heerlijk gegeten! En heel lief dat we er een voorgerecht bij kregen van het huis.

Jeroen
18 April 2023

Prima eten, gezellig personeel en prima prijs. Ik rijd er graag een half uur voor om.

Anna
15 April 2023
Annelies Baltes
14 April 2023

Het was weer voortreffelijk, zoals ik gewend ben van Panda.Extra voorgerecht gekregen ipv cassave helemaal top.!!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Baltes,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gert
11 April 2023

Goed eten tegen redelijke prijs. Vriendelijke bediening en efficient on-line bestellen. Ik kom beslist terug.

Alie van dijk
10 April 2023

Eten om 17.30 besteld, kreeg bezorgtijd door van 18.30 op zich prima ivm feestdagen om 18.45 gebeld waar het bleef , moesten ze er nog aan beginnen, uiteindelijk om 19.30 bezorgd. Als je het niet aan kunt met feestdagen laat bezorgoptie dan weg, vooral als je communiceert dat het met een uur bezorgd wordt. Niet eerst klanten in de zaak voorrang geven , maar ook letten op bezorgklanten.

Jansen
10 April 2023

Super!! Ik had een aantal wensen en daar is goed naar geluisterd! Ik kan ergens anders bestellen, sneller en goedkoper.....Maar dan is het niet van Panda......

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank
9 April 2023

Als wij op de camping staan ons vaste adres. Vriendelijke mensen en lekker eten. Een dikke 10 wat ons betreft

Wilma
5 April 2023

Heerlijk eten, meer dan voldoende en keurig op de afgesproken tijd!

Petra
1 April 2023

Won Ton soep was weer als vanouds.....Heerlijk đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Velde
31 MĂ€rz 2023

Prima kwaliteit!

G. Logtenberg
31 MĂ€rz 2023

Vanavond na een verkeerde afslag op de terugweg, nog mooi optijd mogen en kunnen eten mede zij de medewerking van Restaurant De Panda. Het is en wad weer subliem.

Henk
28 MĂ€rz 2023

Eten en bezorging in orde. Wel een gratis tip voor de website: Zorg voor foto's bij de gerechten. Dat maakt de keuze een stuk gemakkelijker als je wat anders wilt proberen dan de "standaard" menu's.

Plooike Partenspeler
28 MĂ€rz 2023

Heel erg lekker en snel bezorgd!!!

Gerrits
26 MĂ€rz 2023

online bestelling gedaan , ondanks drukte perfect klaar op aangegeven tijdstip

Erik van Rijssen
26 MĂ€rz 2023

Was weer super lekker en op tijd bezorgd 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
26 MĂ€rz 2023

We hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. Normaal is dat niet zo . Dus vonden dit echt heel vervelend

Marcel Schoemaker
24 MĂ€rz 2023

Gewoon heerlijk, niks op aan te merken, bezorging ook snel en goed

Petra
21 MĂ€rz 2023

De soep was sinds tijden weer erg lekker......geen idee of de oude kok weer terug is maar hij smaakte weer SUPER đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

M. Beijert
20 MĂ€rz 2023

Wij bestellen altijd chinees bij dit restaurant, kwaliteit is goed. De laatste 2 bestellingen was niet compleet of er was een verkeerd gerecht bezorgd, kan gebeuren. Nu heb ik vandaag weer besteld met de vraag hierop te letten vanwege mijn vorige 2 bestellingen...... En nu zat een geen saus bij de ku lu yuk. Jammer!

Chantal Draaijer
19 MĂ€rz 2023

Het was weer erg lekker! En weer kregen we een verassing van het huis. Altijd leuk om bij het uitpakken die extraatjes tegen te komen.

Boukje
19 MĂ€rz 2023

Chinees was heerlijk. De bezorger was vriendelijk, alleen wist hij niet wat de bedoeling was en was de Chinees later dan verwacht.

Jeroen
14 MĂ€rz 2023

Tot op heden lekker eten. En we ontvingen er gratis 8 stuks kleine loempia's bij. Complimenten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van de wetering
14 MĂ€rz 2023

Super geregeld en zo als altijd super goed eten

bertine
13 MĂ€rz 2023

eten was heerlijk we hebben alleen heel erg lang moeten wachten op ons eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
12 MĂ€rz 2023
Duerink
12 MĂ€rz 2023

Bezorging goed iets later maar dat kan ook tijdens etenstijd. Eten was heerlijk met een kleine verrassing van de chef. Soepje ontbrak maar besproken en volgt bij volgende bestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G nijland
8 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten en prima bezorging

Rob
6 MĂ€rz 2023

Was weer prima en bedankt voor de mini loempia's.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B
26 Februar 2023

Heerlijk gegeten alleen jammer dat de kroepoek ontbrak!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique Nijmeijer
26 Februar 2023

Geweldige nieuwe manier voor elke gelegenheid

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Berghorst
19 Februar 2023

Was weer heeel smakelijk complimenten aan de kok.

Henk
15 Februar 2023
R
13 Februar 2023

Eten was op tijd klaar, vriendelijke medewerkers en lekker gegeten!

Jan van Rijssen
12 Februar 2023

We vonden het vlees van de babi pangang niet lekker. Erg taai en moeilijk te eten. De bezorging was we l laat maar daar is wel over gebeld gelukkig. Vr gr

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim
11 Februar 2023

Het eten prima en goed warm. Een aanrader. Alleen jammer dat er geen kroepoek bij was. Bij anderen wordt dit gratis meegegeven , is mijn ervaring.

Lutgerink
9 Februar 2023
Henk
2 Februar 2023
Berghorst
1 Februar 2023

Was lekker en voor herhaling vatbaar

Gea
30 Januar 2023
Van Mossel
23 Januar 2023
H. van Gelder
22 Januar 2023

Weer genoten van het heerlijke eten. Het vlees was zacht. En alles was goed op temperatuur. Royale porties. We kunnen geen verbeterpunten bedenken.

D
21 Januar 2023
Thorsten
17 Januar 2023

Heel snel een echt lekker

Erik
15 Januar 2023

Was weer heerlijk 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen
12 Januar 2023

Het eten is tot op heden altijd lekker. En soms krijgen we zelfs kleine loempia's bij onze bestelling van het huis. Toppers!

Geke van Loo
10 Januar 2023

Online besteld, zeer tevreden. Babipangang, loempia kipsaté alles heerlijk vers krokant en fijne smaken. Goed van temperatuur en prima timing. Zeer tevreden, dank!

Hans Invernizzi
8 Januar 2023

Prima Indische rijsttafel voor twee personen gekocht. Qua smaken meer Chinees dan Indisch - dus niet zo pittig - maar we hebben ervan gesmuld.

Ton Poot
7 Januar 2023

Op tijd gereed, perfect klaargemaakt, heerlijk

Thorsten
5 Januar 2023
Cor Kwakkel
4 Januar 2023
Harmen
31 Dezember 2022
stapper jr
30 Dezember 2022

hetveten ver onder de maat vlees veel te vet en bami koud loempia is net een schoenzool is rechtstreeks de kliko in gegaan

Bert Westerbeek
29 Dezember 2022

18u zouden wij onze bestelling krijgen. Om 18.10u werden we gebeld dat de bestelling er met een kwartier zou zijn. Om 18.45 kwam onze bestelling pas binnen. Wel wat extras gekregen maar de bestelde kroepoek niet ontvangen.

Van leeuwen
25 Dezember 2022

Goede service, lekker eten

Annelies
25 Dezember 2022

Dit keer bijzonder flauw,en de babipangang was erg taai.đŸ€· Jammer

William
25 Dezember 2022

Het eten smaakte prima! Alleen jammer dat we nu al voor de 3e keer op rij de bestelde en betaalde gebakken banaan niet geleverd krijgen. 1 keer kan gebeuren .. maar al 3 bestellingen op rij...

Visser
23 Dezember 2022

2x loempia panda besteld, 1x geleverd gekregen, na telefonisch contact zou er een loempia worden na gebracht, dit heeft al met al na nog een telefoontje nog een uur en een kwartier geduurd.

Petra
21 Dezember 2022

Sorry ik weet niet wat er is..,..hebben jullie een andere kok???? De soep zat geen smaak aan....leek op een bakje warm water met wat groente en won ton's erin.....jammer want in het begin was hij SUPER lekker......😔😔😔😔

Monique
19 Dezember 2022

Het eten was zeer lekker en netjes op tijd had half 7 aangegeven en het eten was er om kwart over 6 dus prima service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rixk
18 Dezember 2022

Helaas was 1 van de bakjes tomatensoep kapot gegaan tijdens het bezorgen. Soep was wel erg lekker ! Rest was ookcheerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Oosterbroek
15 Dezember 2022

Mooi optijd klaar en lekker

Van H.
12 Dezember 2022

Voortreffelijk eten, keurig op tijd bezorgd en zeer ruime porties (waardoor we de volgende keer wel wat minder bestellen maar dat doet aan de kwaliteit niet af ;-))

Jan
11 Dezember 2022
Erik
9 Dezember 2022

Was weer heerlijk eten. En keurig op tijd bezorgd 👌

Blom
4 Dezember 2022

Snel geleverd, smaakvol en blij verrast met iets extra's van het huis. Top! Bedankt :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annelies
4 Dezember 2022

Heerlijk gegeten,kreeg ipv cassave wat mij te scherp is, heerlijke curry hapjes, toppie â˜șïžđŸ‘

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
4 Dezember 2022

Ik heb gister mijn gebruikelijke bestelling gehad maar sorry ik vond aam de soep weinig tot geen smaak aanzitten ....jammer Vandaar een paar sterren minder 😔😔😔

Fam. Schoorlemmer
26 November 2022

Weer super! Erg lekker en kregen lekkere loempia’s als extra! Heeerlijk! Wel jammer dat het gerecht kip met champignons heel veel champignons waren en niet zoveel kip! Voor de rest zalig! (Ondanks champignons ook super lekker zijn)

Chris
25 November 2022

Eten was erg lekker, bezorging precies op tijd. Zeer vriendelijke dame

Carla
25 November 2022

Het eten was weer uitstekend..bezorging op tijd ..en een heerlijke verassing van het huis erbij gekregen

John horst
24 November 2022

toppie en heerlijke loempias

Malissa
21 November 2022

Eten was snel geleverd, warm en lekker!

Mayra berends
21 November 2022

Vaak als ik het laat bezorgen komt het te laat binnen. Normaal vind ik dit niet erg, maar ik had van te voren gebeld dat er mensen zaten te wachten. Toen ik belde kreeg ik te horen het is er met 10 minuten. Daarna nog 2x gebeld. 40 minuten te laat was ons eten er. Wel wil ik jullie bedanken voor de korting die er is gegeven, maar toch vind ik het erg slordig en jammer. Aan de telefoon eerlijk zijn over hoelaat het eten er is was beter geweest, dan wisten we waar we aan toe waren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olijve
15 November 2022
Van Dijk
15 November 2022

Het was weer heerlijk.

Marco
13 November 2022
Van oene
13 November 2022
Hans
13 November 2022

Smakelijk eten en op afgesproken tijd bezorgd.😊

Petra
10 November 2022

Het was weer lekker đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ Alleen jammer dat er 1 beker soep op zijn kant lag en er meer soep in het tasje zat dan in de beker.....😔😔

Frank
8 November 2022

Echt heerlijke maaltijd. Met name de mihoen compleet!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Frank, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Bernadette Oosterbroek
7 November 2022

Goede grote porties en lekker eten zeker het geld waard

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Bernadette Oosterbroek ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

A. Dekker
5 November 2022

Prima eten en op tijd bezorgd

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste A Dekker ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gerie
4 November 2022

Het was verrukkelijk!!!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Geire ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

De Reuver
31 Oktober 2022

Het eten was weer perfect. Alleen was het extreem lang wachten tot het bezorgd werd Ik ben wel netjes gebeld De vorige keer dacht ik:"ik haal het zelf wel" Maar toen zat ik daar een uur te wachten. Gelukkig is het eten het wachten wel waard En blijf ik hier mijn Chinees eten halen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver, het spijt mijn echt. personeel te kort. Bedankt voor jouw eerlijk review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy hu

Daniëlla
29 Oktober 2022

Weer heerlijk gegeten bij de Panda!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Danielle. , bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Van Wijhe
28 Oktober 2022

Geweldig, goed en lekker eten en finn dat het werd bezorgd

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Van Wijhe,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Cristina van Petersen
28 Oktober 2022

Het eten als altijd prima, maar heel jammer dat wederom de kroepoek, die wel besteld was, er niet bij zat.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Christina , ik zou de volgende bestelling dat compenseren en een extraatje uit de kaart . Na de bestelling appen mijn even alstublieft. Mvg Tommy hu

Willem moorman
28 Oktober 2022

Het eten was weer heerlijk

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Christina,,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Ingrid Kers-Boeve
27 Oktober 2022

Het was weer heerlijk

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste ingrid ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Stijnman
25 Oktober 2022

Heerlijk eten en altijd in overvloed!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Ingrid,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Margot
23 Oktober 2022

Heerlijk gegeten, snelle service

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Margot,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu

Tim
22 Oktober 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Tim,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

M
22 Oktober 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste M ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jeroen Koops
22 Oktober 2022

Tot op heden is het altijd lekker eten!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Jeroen Koops,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jean-Paul
18 Oktober 2022

Heerlijk eten en warm bezorgd👍

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Jean Paul,,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Rob
17 Oktober 2022

Was 15 min later maar er was wat extra's bij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Rob,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Petra
17 Oktober 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Pedra,,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Cristina van Petersen
15 Oktober 2022

Zoals altijd prima. Alleen jammer dat de bestelde kroepoek er niet bij zat

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Christina Van Petersen,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

de Graaf
14 Oktober 2022

Het eten was netjes op tijd en lekker warm. Misschien een idee om plaatjes van de gerechten erbij te zetten op de site.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste De Graaf, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

M.B.
12 Oktober 2022

Het eten is altijd goed bij Panda. Nog goed op temperatuur bij bezorging.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste M.B,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Klaas Doornink
10 Oktober 2022

Zoals gebruikelijk prima voor elkaar!!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Klaas Doornik ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Annelies
10 Oktober 2022

Niks om aan te merken, heerlijk gegeten,zoals altijd.👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Annelis,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Erik
10 Oktober 2022

Meer als een uur bezorg tijd is toch niet normaal.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Erik ,excuseer voor de laat bezorging. wij hadden een heel druk avond. jouw naam werden genoteerd voor de volgende bestelling. mvg Tommy HU

Kasperink
9 Oktober 2022

Voor t eerst met app besteld, is keurig verlopen. Alleen jammer dat bij bezorging geen stempels wordt uitgegeven.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Kasperink,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Tanja
8 Oktober 2022

Het was weer heerlijk. We hadden er zelfs mini loempia's en nog kerrie driehoekjes bij zitten van het huis. Heel erg attent. Bedank nog daarvoor.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Tanja,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Dirks
8 Oktober 2022

Jammer dat bami pangang vlees hard was gebakken. Minder laten hard bakken dan is jullie vlees dan lekker van bami pangang. Verder vd eten lekker.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk, ik zou dat rekening houden voor de volgende bestelling. U kunt ook een opmerking geven . Niet te door gebakken alstublieft. Mvg Tommy Hu.

Tim
7 Oktober 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Tim,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Ingmar Kappers
6 Oktober 2022

Prima eten en eerder dan verwacht. Zoals het hoort en meer.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Ingmar Kappers,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Anoniem
30 September 2022

Ik ben zeer tevreden over dit restaurant.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Daniëlla
29 September 2022

Heerlijk gegeten! Fijne en snelle service.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Daniella,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

ruud
27 September 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Ruud ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Petra
25 September 2022

De Won Ton soep is echt verslavend zo vreselijk lekker.....đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Petra,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Dirks
24 September 2022

Koe loe yuk was te lang gebakken. Smaak niet zo lekker door lang laten baken. En het wat te vettige.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Dirks, ik zou rekening houden voor de volgende bestelling. Mvg Tommy Hu

Adriaan Boonstra
23 September 2022

Zoals altijd perfect.!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Boonstra ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Fam. S.
21 September 2022

Snelle bezorging, goed van smaak en temperatuur. In de kip zaten helaas meerdere harde stukken, dat kan dus beter in de selectie en bereiding. Ik hoop dat de volgende keer de kip net zo lekker is als de rest.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Fam.S, ik zou de rekening houden. Bedankt voor de tip. Mvg Tommy Hu

Espeldoorn
21 September 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Espeldoorn,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Henk Dorrepaaltjes
20 September 2022

Voortreffelijk!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Henk Dorrepaaltjes,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Petra
17 September 2022

Was weer erg lekker đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Petra,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Dirk
16 September 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Rim
16 September 2022

Goede service en kwalitatief goed eten voor een goede prijs.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Rim, ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Rudie
15 September 2022

Goede kwaliteit op tijd klaar

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Rudie, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Bertine
13 September 2022

Snelle bezorging en vriendelijke mensen en heerlijk eten super service

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Bartine, ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Reinout Oorlemans
13 September 2022

Heerlijke gerechten en precies op tijd bezorgd!!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Reinout Oorlemans, ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Petra Gorter
5 September 2022

Won Ton soep was Super.Bami was ook erg lekker đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Petra, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Erik
5 September 2022

Was weer heerlijk 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Erik, bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Betsy Steenbergen
4 September 2022

Was geweldig

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Betsy Steenbergen, ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Emiel olijve
30 August 2022

Altijd vers en meer dan voldoende heerlijke smaken

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Emiel Olijve, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jackie
29 August 2022

Keurig gebracht, goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Jackie, dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Fam Postma
26 August 2022

Het was, zoals elke keer, weer genieten! Kan iedereen de bami of Nasi Singapore aanraden, wat een feestje voor het oog, want het ziet er zo fraai en lekker uit, en de smaakpapillen krijgen een overdaad aan lekkers! De ossenhaas was zo zacht dat het bijna smolt op de tong... en dan de kip... Man man man Wat was ook dit weer onwijs 😋 genieten. Voor ons is restaurant Panda de allerbeste in de streek! Ga zo door! 👌 đŸ„‰

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Fam Postma, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Marjolein van Nederpelt
21 August 2022

Eten was erg goed!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Marjolein Van Nederpelt, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Titia Botman
21 August 2022

Heerlijk gegeten, lekker met veel verse groenten

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Titia Botman ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Bianca de Graaf
20 August 2022

Snel besteld en op tijd bezorgd...TOP! Bedankt voor de hapjes van het huis!

Plien
20 August 2022

Had ook nasi besteld kreeg alleen bami🙈

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Plein,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Richard
18 August 2022

Eten was goed. Behalf ei gerecht die was niet goed. De ei gerecht was beetje aangebrand.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Richard, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Anoni
18 August 2022

Super lekker!!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Anoni,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Marjan
15 August 2022

Alleen maar complimenten over het eten. We hebben ervan genoten. Een aanrader dus.

NK
14 August 2022

Heerlijke Indische rijsttafel. Dit keer aangevuld met een complete nasi en pisang goreng. Meer dan genoeg voor 6 personen. Bezorging was op tijd en snel, want het eten was nog lekker warm. Dankjewel ook voor de hapjes van het huis.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste N.K ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Kees van Lunsen
14 August 2022

Tja, jammer dat Ă©Ă©n van de gerechten niet was meegegeven bij het afhalen. Hierdoor moest ik terug en door het wachten koelden de andere gerechten af. Toch weer teleurstellend en dat terwijl ik er van overtuigd ben dat de uitbaters goede bedoelingen hebben.

Ria en Willem
13 August 2022

Heerlijk ook als je afhaalt. Bedankt

Rob
9 August 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Rob,,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Brigitte
8 August 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Brigitte ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Tromp
8 August 2022

Prima van bestelling tot bezorgen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Tromp, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

J
8 August 2022

Heerlijk gegeten

AV
7 August 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste A.V,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Marco
6 August 2022

Was heerlijk mooie porties optijd klaar

Johanni
5 August 2022

Heerlijk eteb

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Johanni,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

koppenol
2 August 2022

kerry ko van het huis is top mag van mij op het menu

Annelies Baltes
1 August 2022

Altijd weer heerlijk,zoals we gewend zijn.Alleen de cassave kroepoek is mij een beetje te scherp.,maar het is een leuke attentie.đŸ€Ș👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge
31 Juli 2022

Fijn dat er bezorgd kon worden en het eten was nog goed op temperatuur. Prima Chinees eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert
29 Juli 2022

Via hun eigen app makkelijk te bestellen, lekker eten en niet duur.

Janneke
29 Juli 2022
Anoniem
26 Juli 2022

Het eten was heerlijk, de bezorging uitstekend en alles was heel goed op temperatuur, een grote aanrader!!

Annelies Baltes
24 Juli 2022

Wederom heerlijk gegeten top!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilce Smallegoor
24 Juli 2022
Kay Beukers
24 Juli 2022
Tanja
24 Juli 2022
Mirjam
23 Juli 2022
Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Mirjam,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Ineke Iske
19 Juli 2022

Op deze zeer warme dag toch een heerlijke maaltijd met vlees en verse groente

Luberto de Vries
19 Juli 2022

Erg lekker zo als gewoonlijk En mooi op tijd bezorgd

Anoniem
18 Juli 2022

Erg, erg, erg Lekker! Wij hebben 3 verschillende gerechten besteld en alles was van uitstekende kwaliteit, smaak en nog heerlijk op temperatuur. De Wan-tan soep was om te smullen!!! Nette bezorging en zelfs nog eerder dan wij verwacht hadden. Dikke tien hoor!

Manon
12 Juli 2022

Was weer super lekker.. zoals altijd... de zelfgemaakte sambal is echt heerlijk...

Anoniem
12 Juli 2022
Kees van Lunsen
10 Juli 2022

In tegenstelling tot de vorige bestellingen stond de bestelling op tijd klaar. Daarbij dient wel te worden opgemerkt dat wij nu de enige cliënten waren. Dit in tegenstelling tot de vorige keren. Toen zat de zaak vol met cliënten die veel te lang moesten wachten. Ik ben positief en hoop dat het ook zo blijft als het weer drukker is.

Fam klein heerde
10 Juli 2022

Zo als altijd was het weer heerlijk.

Van den Brink
8 Juli 2022

Veel en lekker, aanrader. We staan op de camping Koerberg, misschien meer reclame en folders afgeven bij de receptie

Sibel
3 Juli 2022

Snelle bezorging Lekker warm Royale portie

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste Sibel, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Koopman
2 Juli 2022

Heerlijk, warm en smaakvol!

Marcel
2 Juli 2022

Geef de goede tijd aan. verwacht was 18.05 en half zes stonden ze voor de deur

Hensen
2 Juli 2022

Snelle bezorging en het eten was zeer goed

Diana Schreurs
30 Juni 2022
Bianca de Graaf
29 Juni 2022

Top geregeld zo online en afhaal bestelling. Ik hoefde niet te wachten en was op tijd klaar!👍

J.Koerts
27 Juni 2022

Supersnel en heerlijk gegeten!,

D
25 Juni 2022

Lekker eten, vriendelijk personeel & snelle bezorging!

Antwort von Chinese Restaurant Panda

Beste D,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Rob Tervelde
24 Juni 2022

De aflevering zou om 18.30 plaats vinden is gebeld dat 10 min later zou komen maar kwam pas 18. 52 dat vonden we jammer meer dan 20 min later eten. Smaak prima en temp. prima.

Gerard Wagenaar
23 Juni 2022
Doppenberg
21 Juni 2022

Heerlijk gegeten ,netjes op tijd volgens afspraak bezorgd

Albert
20 Juni 2022

Goed en snel geregeld. Kwaliteit was goed zoals het hoort

A. Dekker
19 Juni 2022

Prima eten

Tromp
17 Juni 2022

Geen op of aanmerkingen goed van online bestellen tot bezorging