Reviews from Chinese Restaurant Panda Heerde

Recent reviews

5.0
Blom
4 December 2022

Snel geleverd, smaakvol en blij verrast met iets extra's van het huis. Top! Bedankt :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies
4 December 2022

Heerlijk gegeten,kreeg ipv cassave wat mij te scherp is, heerlijke curry hapjes, toppie ☺️👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
4 December 2022

Ik heb gister mijn gebruikelijke bestelling gehad maar sorry ik vond aam de soep weinig tot geen smaak aanzitten ....jammer Vandaar een paar sterren minder 😔😔😔

Fam. Schoorlemmer
26 November 2022

Weer super! Erg lekker en kregen lekkere loempia’s als extra! Heeerlijk! Wel jammer dat het gerecht kip met champignons heel veel champignons waren en niet zoveel kip! Voor de rest zalig! (Ondanks champignons ook super lekker zijn)

Chris
25 November 2022

Eten was erg lekker, bezorging precies op tijd. Zeer vriendelijke dame

Carla
25 November 2022

Het eten was weer uitstekend..bezorging op tijd ..en een heerlijke verassing van het huis erbij gekregen

John horst
24 November 2022

toppie en heerlijke loempias

Malissa
21 November 2022

Eten was snel geleverd, warm en lekker!

Mayra berends
21 November 2022

Vaak als ik het laat bezorgen komt het te laat binnen. Normaal vind ik dit niet erg, maar ik had van te voren gebeld dat er mensen zaten te wachten. Toen ik belde kreeg ik te horen het is er met 10 minuten. Daarna nog 2x gebeld. 40 minuten te laat was ons eten er. Wel wil ik jullie bedanken voor de korting die er is gegeven, maar toch vind ik het erg slordig en jammer. Aan de telefoon eerlijk zijn over hoelaat het eten er is was beter geweest, dan wisten we waar we aan toe waren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olijve
15 November 2022
Van Dijk
15 November 2022

Het was weer heerlijk.

Marco
13 November 2022
Van oene
13 November 2022
Hans
13 November 2022

Smakelijk eten en op afgesproken tijd bezorgd.😊

Petra
10 November 2022

Het was weer lekker 👍🏼👍🏼👍🏼 Alleen jammer dat er 1 beker soep op zijn kant lag en er meer soep in het tasje zat dan in de beker.....😔😔

Frank
8 November 2022

Echt heerlijke maaltijd. Met name de mihoen compleet!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Frank, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Bernadette Oosterbroek
7 November 2022

Goede grote porties en lekker eten zeker het geld waard

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Bernadette Oosterbroek ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

A. Dekker
5 November 2022

Prima eten en op tijd bezorgd

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste A Dekker ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gerie
4 November 2022

Het was verrukkelijk!!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Geire ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

De Reuver
31 October 2022

Het eten was weer perfect. Alleen was het extreem lang wachten tot het bezorgd werd Ik ben wel netjes gebeld De vorige keer dacht ik:"ik haal het zelf wel" Maar toen zat ik daar een uur te wachten. Gelukkig is het eten het wachten wel waard En blijf ik hier mijn Chinees eten halen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver, het spijt mijn echt. personeel te kort. Bedankt voor jouw eerlijk review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy hu

Daniëlla
29 October 2022

Weer heerlijk gegeten bij de Panda!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Danielle. , bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Van Wijhe
28 October 2022

Geweldig, goed en lekker eten en finn dat het werd bezorgd

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Van Wijhe,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Cristina van Petersen
28 October 2022

Het eten als altijd prima, maar heel jammer dat wederom de kroepoek, die wel besteld was, er niet bij zat.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Christina , ik zou de volgende bestelling dat compenseren en een extraatje uit de kaart . Na de bestelling appen mijn even alstublieft. Mvg Tommy hu

Willem moorman
28 October 2022

Het eten was weer heerlijk

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Christina,,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Ingrid Kers-Boeve
27 October 2022

Het was weer heerlijk

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste ingrid ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Stijnman
25 October 2022

Heerlijk eten en altijd in overvloed!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ingrid,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Margot
23 October 2022

Heerlijk gegeten, snelle service

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Margot,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu

Tim
22 October 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tim,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

M
22 October 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste M ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jeroen Koops
22 October 2022

Tot op heden is het altijd lekker eten!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Jeroen Koops,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jean-Paul
18 October 2022

Heerlijk eten en warm bezorgd👍

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Jean Paul,,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Rob
17 October 2022

Was 15 min later maar er was wat extra's bij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Rob,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Petra
17 October 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Pedra,,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Cristina van Petersen
15 October 2022

Zoals altijd prima. Alleen jammer dat de bestelde kroepoek er niet bij zat

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Christina Van Petersen,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

de Graaf
14 October 2022

Het eten was netjes op tijd en lekker warm. Misschien een idee om plaatjes van de gerechten erbij te zetten op de site.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste De Graaf, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

M.B.
12 October 2022

Het eten is altijd goed bij Panda. Nog goed op temperatuur bij bezorging.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste M.B,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Klaas Doornink
10 October 2022

Zoals gebruikelijk prima voor elkaar!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Klaas Doornik ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Annelies
10 October 2022

Niks om aan te merken, heerlijk gegeten,zoals altijd.👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Annelis,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Erik
10 October 2022

Meer als een uur bezorg tijd is toch niet normaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Erik ,excuseer voor de laat bezorging. wij hadden een heel druk avond. jouw naam werden genoteerd voor de volgende bestelling. mvg Tommy HU

Kasperink
9 October 2022

Voor t eerst met app besteld, is keurig verlopen. Alleen jammer dat bij bezorging geen stempels wordt uitgegeven.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Kasperink,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Tanja
8 October 2022

Het was weer heerlijk. We hadden er zelfs mini loempia's en nog kerrie driehoekjes bij zitten van het huis. Heel erg attent. Bedank nog daarvoor.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tanja,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Dirks
8 October 2022

Jammer dat bami pangang vlees hard was gebakken. Minder laten hard bakken dan is jullie vlees dan lekker van bami pangang. Verder vd eten lekker.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk, ik zou dat rekening houden voor de volgende bestelling. U kunt ook een opmerking geven . Niet te door gebakken alstublieft. Mvg Tommy Hu.

Tim
7 October 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tim,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Ingmar Kappers
6 October 2022

Prima eten en eerder dan verwacht. Zoals het hoort en meer.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ingmar Kappers,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Anoniem
30 September 2022

Ik ben zeer tevreden over dit restaurant.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Daniëlla
29 September 2022

Heerlijk gegeten! Fijne en snelle service.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Daniella,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

ruud
27 September 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ruud ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Petra
25 September 2022

De Won Ton soep is echt verslavend zo vreselijk lekker.....👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Petra,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Dirks
24 September 2022

Koe loe yuk was te lang gebakken. Smaak niet zo lekker door lang laten baken. En het wat te vettige.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Dirks, ik zou rekening houden voor de volgende bestelling. Mvg Tommy Hu

Adriaan Boonstra
23 September 2022

Zoals altijd perfect.!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Boonstra ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Fam. S.
21 September 2022

Snelle bezorging, goed van smaak en temperatuur. In de kip zaten helaas meerdere harde stukken, dat kan dus beter in de selectie en bereiding. Ik hoop dat de volgende keer de kip net zo lekker is als de rest.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Fam.S, ik zou de rekening houden. Bedankt voor de tip. Mvg Tommy Hu

Espeldoorn
21 September 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Espeldoorn,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Henk Dorrepaaltjes
20 September 2022

Voortreffelijk!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Henk Dorrepaaltjes,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Petra
17 September 2022

Was weer erg lekker 👍🏼👍🏼👍🏼

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Petra,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Dirk
16 September 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Rim
16 September 2022

Goede service en kwalitatief goed eten voor een goede prijs.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Rim, ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Rudie
15 September 2022

Goede kwaliteit op tijd klaar

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Rudie, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Bertine
13 September 2022

Snelle bezorging en vriendelijke mensen en heerlijk eten super service

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Bartine, ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Reinout Oorlemans
13 September 2022

Heerlijke gerechten en precies op tijd bezorgd!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Reinout Oorlemans, ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Petra Gorter
5 September 2022

Won Ton soep was Super.Bami was ook erg lekker 👍🏼👍🏼👍🏼

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Petra, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Erik
5 September 2022

Was weer heerlijk 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Erik, bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Betsy Steenbergen
4 September 2022

Was geweldig

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Betsy Steenbergen, ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Emiel olijve
30 August 2022

Altijd vers en meer dan voldoende heerlijke smaken

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Emiel Olijve, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jackie
29 August 2022

Keurig gebracht, goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Jackie, dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Fam Postma
26 August 2022

Het was, zoals elke keer, weer genieten! Kan iedereen de bami of Nasi Singapore aanraden, wat een feestje voor het oog, want het ziet er zo fraai en lekker uit, en de smaakpapillen krijgen een overdaad aan lekkers! De ossenhaas was zo zacht dat het bijna smolt op de tong... en dan de kip... Man man man Wat was ook dit weer onwijs 😋 genieten. Voor ons is restaurant Panda de allerbeste in de streek! Ga zo door! 👌 🥉

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Fam Postma, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Marjolein van Nederpelt
21 August 2022

Eten was erg goed!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Marjolein Van Nederpelt, ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Titia Botman
21 August 2022

Heerlijk gegeten, lekker met veel verse groenten

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Titia Botman ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Bianca de Graaf
20 August 2022

Snel besteld en op tijd bezorgd...TOP! Bedankt voor de hapjes van het huis!

Plien
20 August 2022

Had ook nasi besteld kreeg alleen bami🙈

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Plein,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Richard
18 August 2022

Eten was goed. Behalf ei gerecht die was niet goed. De ei gerecht was beetje aangebrand.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Richard, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Anoni
18 August 2022

Super lekker!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Anoni,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Marjan
15 August 2022

Alleen maar complimenten over het eten. We hebben ervan genoten. Een aanrader dus.

NK
14 August 2022

Heerlijke Indische rijsttafel. Dit keer aangevuld met een complete nasi en pisang goreng. Meer dan genoeg voor 6 personen. Bezorging was op tijd en snel, want het eten was nog lekker warm. Dankjewel ook voor de hapjes van het huis.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste N.K ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Kees van Lunsen
14 August 2022

Tja, jammer dat één van de gerechten niet was meegegeven bij het afhalen. Hierdoor moest ik terug en door het wachten koelden de andere gerechten af. Toch weer teleurstellend en dat terwijl ik er van overtuigd ben dat de uitbaters goede bedoelingen hebben.

Ria en Willem
13 August 2022

Heerlijk ook als je afhaalt. Bedankt

Rob
9 August 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Rob,,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Brigitte
8 August 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Brigitte ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Tromp
8 August 2022

Prima van bestelling tot bezorgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tromp, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

J
8 August 2022

Heerlijk gegeten

AV
7 August 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste A.V,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Marco
6 August 2022

Was heerlijk mooie porties optijd klaar

Johanni
5 August 2022

Heerlijk eteb

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Johanni,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

koppenol
2 August 2022

kerry ko van het huis is top mag van mij op het menu

Annelies Baltes
1 August 2022

Altijd weer heerlijk,zoals we gewend zijn.Alleen de cassave kroepoek is mij een beetje te scherp.,maar het is een leuke attentie.🤪👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
31 July 2022

Fijn dat er bezorgd kon worden en het eten was nog goed op temperatuur. Prima Chinees eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
29 July 2022

Via hun eigen app makkelijk te bestellen, lekker eten en niet duur.

Janneke
29 July 2022
Anoniem
26 July 2022

Het eten was heerlijk, de bezorging uitstekend en alles was heel goed op temperatuur, een grote aanrader!!

Annelies Baltes
24 July 2022

Wederom heerlijk gegeten top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilce Smallegoor
24 July 2022
Kay Beukers
24 July 2022
Tanja
24 July 2022
Mirjam
23 July 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Mirjam,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Ineke Iske
19 July 2022

Op deze zeer warme dag toch een heerlijke maaltijd met vlees en verse groente

Luberto de Vries
19 July 2022

Erg lekker zo als gewoonlijk En mooi op tijd bezorgd

Anoniem
18 July 2022

Erg, erg, erg Lekker! Wij hebben 3 verschillende gerechten besteld en alles was van uitstekende kwaliteit, smaak en nog heerlijk op temperatuur. De Wan-tan soep was om te smullen!!! Nette bezorging en zelfs nog eerder dan wij verwacht hadden. Dikke tien hoor!

Manon
12 July 2022

Was weer super lekker.. zoals altijd... de zelfgemaakte sambal is echt heerlijk...

Anoniem
12 July 2022
Kees van Lunsen
10 July 2022

In tegenstelling tot de vorige bestellingen stond de bestelling op tijd klaar. Daarbij dient wel te worden opgemerkt dat wij nu de enige cliënten waren. Dit in tegenstelling tot de vorige keren. Toen zat de zaak vol met cliënten die veel te lang moesten wachten. Ik ben positief en hoop dat het ook zo blijft als het weer drukker is.

Fam klein heerde
10 July 2022

Zo als altijd was het weer heerlijk.

Van den Brink
8 July 2022

Veel en lekker, aanrader. We staan op de camping Koerberg, misschien meer reclame en folders afgeven bij de receptie

Sibel
3 July 2022

Snelle bezorging Lekker warm Royale portie

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Sibel, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Koopman
2 July 2022

Heerlijk, warm en smaakvol!

Marcel
2 July 2022

Geef de goede tijd aan. verwacht was 18.05 en half zes stonden ze voor de deur

Hensen
2 July 2022

Snelle bezorging en het eten was zeer goed

Diana Schreurs
30 June 2022
Bianca de Graaf
29 June 2022

Top geregeld zo online en afhaal bestelling. Ik hoefde niet te wachten en was op tijd klaar!👍

J.Koerts
27 June 2022

Supersnel en heerlijk gegeten!,

D
25 June 2022

Lekker eten, vriendelijk personeel & snelle bezorging!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste D,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Rob Tervelde
24 June 2022

De aflevering zou om 18.30 plaats vinden is gebeld dat 10 min later zou komen maar kwam pas 18. 52 dat vonden we jammer meer dan 20 min later eten. Smaak prima en temp. prima.

Gerard Wagenaar
23 June 2022
Doppenberg
21 June 2022

Heerlijk gegeten ,netjes op tijd volgens afspraak bezorgd

Albert
20 June 2022

Goed en snel geregeld. Kwaliteit was goed zoals het hoort

A. Dekker
19 June 2022

Prima eten

Tromp
17 June 2022

Geen op of aanmerkingen goed van online bestellen tot bezorging

Anoniem
16 June 2022

Erg lekker, snelle levering, vriendelijke bezorging!!@

Bernadette
13 June 2022

2 bakken Gebakken bananen besteld deze waren zo vet ze dreven in de olie in het bakje bij bezorging en deze heb ik dus weg kunnen gooien.

Renate
12 June 2022

Het was op tijd klaar en allemaal erg lekker!

Willem
8 June 2022

Heerlijk en supersnel en vriendelijk bezorgd!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Willen,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Andre
7 June 2022

Kwaliteit van het eten is super!! Echter.. online besteld om 17:00 uur, afhaaltijd 17:20 maar toen ik er was moest ik een half uur wachten en was de bestelling klaar om 17:48. Dat moet echt veel beter..

Annemarie
4 June 2022

De bezorging was top en het eten was heerlijk. De panda is zeker aan te bevelen.

Marja
4 June 2022

De bezorging hebben wij tot nu toe als zeer vlot ervaren. Het eten is zonder uitzondering altijd heerlijk!! Blij met jullie zo dicht in de buurt!!

stapper
3 June 2022

het eten word steeds beter al leen loempia s veel te slap en te vet nog steeds kan wel wat aandacht gebruiken ga zo door en je komt er wel

R Douma
1 June 2022

Wederom lekker, met lieve bezorging en genoeg voor 3 dagen 😋

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste R.Douma, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

De Reuver
31 May 2022

Ik heb nu 5x eten laten bezorgen. 4x ontbrak er iets. Het wordt netjes opgelost. Maar ik vind het vervelend dat ik dan weer moet bellen. Ik snap dat er foutjes gemaakt kunnen worden, zeker als het druk is. Verder raad ik het eten van panda zeker aan. Daarom blijf ik het bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
28 May 2022

Was goed verzorgt ruim voldoende ,vriendelijke medewerkers. Komen zeker terug

Henk & Monique Meijer
28 May 2022

Dit gerecht (ossenhaas met champignons) niet eerder bij Panda genomen maar dit gaan wij zeker wel vaker doen. Het was heerlijk! De loempia was ook erg lekker🙂

Kees van Lunsen
27 May 2022

Hoewel het eten prima is, valt er nog veel te verbeteren. Ik had mijn bestelling via de website gedaan met het dringende verzoek om het op tijd klaar te hebben staan (18.30 uur) en ook deze keer moest ik alsnog ruim 45 minuten wachten. Anderen hadden telefonisch besteld en te horen gekregen dat hun bestelling ook om 18.30 uur klaar zou staan. Zij zaten nog te wachten toen ik vertrok. Dat was nog niets vergeleken bij vele anderen. Sommigen hebben meer dan anderhalf uur moeten wachten. Het verbaasde mij niet dat een aantal klanten heel boos reageerde. Dat gaat jullie echt klanten kosten. Stel een quotum in van maximaal aantal bestellingen per 15 minuten. Houd daarbij rekening met klanten die in de zaak hun bestelling doorgeven.

Anoniem
24 May 2022

Snel bezorgd heerlijk eten!

Anton
21 May 2022

Was weer heerlijk

Rochelle
21 May 2022

Super lekker weer, grote bakken! Wel jammer als je kipfilet met champignons besteld je geen champignon erin hebt maar wel andere groentes!

Jvh
20 May 2022
stapper
19 May 2022

het eten word steeds beter ga zo door loempias mogen nog iets steviger zijn nog wat aan de slappe kant en wat meer kip vulling zou lekker zijn

Monique
16 May 2022

Geweldig lekker eten, en een top bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
6 May 2022

Goed verzorgd en heerlijk van smaak

Maarten
5 May 2022
Paul Schaapman
28 April 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Met de bestelling ging wel wat mis. Het zou om 17.45 uur bezorgd worden. Maar uiteindelijk heb ik het zelf maar opgehaald om 19.45 uur. We komen niettemin graag terug, want de specialiteiten zijn echt heerlijk. Maar hopelijk gaat het in de bediening op termijn wel wat beter. Succes daarbij gewenst!

Luberto de Vries
28 April 2022

Erg lekker mooi optijd klaar en super goed geholpen

Jan-willem Wijenberg
25 April 2022

Het eten smaakte weer perfect, en op tijd bezorgd 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van S.
24 April 2022

Heerlijk gegeten! Niet alleen meer dan genoeg, de mihoen was lekker gevuld met verse groente, het was allemaal smakelijk en niet zo glimmend vet als bij sommige restaurants. En heel aardig: loempia’s van het huis. Aangenaam verrast! We gunnen deze eigenaars veel gasten.

Tanja
23 April 2022

Het eten was weer top.

Barneveld
14 April 2022

Het was heerlijk, goed warm nog, jammer is dat de kroepoek vergeten was.

Joyce
3 April 2022

Deze keer waren de loempia's niet lekker. Erg doorgebakken en de vulling was alleen taugé met af en toe een beetje ei of ham. Jammer. Tot nu toe was t altijd goed en nu niet.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Joyce. Ik zou de volgende jouw bestelling goed in de gat houden. dat zou nooit meer gebeuren. mvg Tommu Hu.

Desirée
2 April 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Desiree,Dank u wel voor de goede beoordeling.graag tot de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Beekhuis
2 April 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Beekhuis,,Wat fijn om te horen dat alles u beviel. bedankt voor de goede beoordeling. mvg Tommy Hu.

Jan
31 March 2022

Lekker eten en op tijd klaar

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Jan.Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling.bedankt voor jouw top beoordeling. mvg Tommy Hu.

Rob
31 March 2022

Lekker gegeten ,rijkelijke portie's. Respect voor de bezorger ! Netjes optijd en op de fiets door de sneeuw !

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Rob.dank u wel voor de beoordeling.waarderen wij enorm.wij zien u graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Ria Postma
30 March 2022

Ik ben zo blij dat dit restaurant dicht in onze buurt is. Onwijs lekker eten en altijd vers; elke keer weer, en dan de geweldig fijne mensen daar.. Echte vaktijgers met passie voor hun werk. Niets als tienen van ons!! #DikVerdiend 👌👏👏👏

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ria Postma, bedankt voor je bestelling en die tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jou als vaste klanten en wij gaan zeker door met de ontwikkeling. mvg Tommy Hu.

De Reuver
28 March 2022

Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste De Reuver,bedankt voor jouw waardering.we zijn erg blij met u als vaste klanten. mvg Tommy

Tanja van Dijk
26 March 2022

Heel erg tevreden. Eten smaakte heerlijk. We kregen er ook nog gratis 2 zakjes kroepoek bij. Werd netjes op tijd verzorgd. Weer voor herhaling vatbaar.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tanja Van Dijk,super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Luberto de Vries
23 March 2022

Erg lekker stond klaar op afgesproken tijd

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Lubato De Vries,Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling. heel hartelijk bedankt voor jouw top review. Mvg Tommy Hu.

Hans Invernizzi
20 March 2022

Dit keer de Chinese rijsttafel gekozen. Smaakte weer prima, net als de andere rijsttafels van Panda.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Hans Invernizzi,.bedankt voor de goed beoordeling. mvg Tommy Hu.

Dirks
20 March 2022

Gebakken banaan was niet lekker. We hebben ze weg moeten gooien. Was te veel deeg en de banaan was hard.niet rijp dus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk ,excuseer voor de onrijp bananen.ik zou de volgende bestelling een japans gebakken bananen voor u klaar maken te comperseren voor de onrijp bananen.de deeg is dun en heel krokant, Appen mijn de volgende bestlling alstublieft. 0686-186155. mvg Tommy HU.

Ineke Vos
11 March 2022

Goede maaltijd, voor herhaling vatbaar.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ineke Vos,leuk om te horen dat alles u beviel, bedankt voor de goede beoordeling. mvg Tommy Hu.

Tomassen
8 March 2022

We hebben voor de 2e keer bij jullie besteld. Het eten was heerlijk!!!!! We vinden alleen het deeg van de gebakken banaan droog, en de banaan is nog helemaal hard en koud net of ze niet lang genoeg gebakken zijn.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tomassen,excuseer ons voor de ongewenst gebakken banaan. ik zou de volgende bestelling een portie dat comperseren.tot de volgende keer .mvh Tommu Hu

Erik Klaassen
7 March 2022

Op tijd klaar en erg lekker eten Vriendelijke mensen

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Erik Klassen. bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Rob@tervelde.nl
6 March 2022

Het was prima mooi op tijd en smaakt zo als altijd prima onze dank fijn dat het bezorgd kan worden fijne zondag.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Rob, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Jenny
2 March 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd en ontzettend klantvriendelijk!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Jenny ,bedankt voor uw waardering.we zijn erg blij met jou als vaste klanten. mvg Tommy Hu.

Rochelle
25 February 2022

Super restaurant, erg vriendelijk! We hebben een keer wat minder eten gehad maar vooral juist goeie bakken vol!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Rochelle.bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

J
24 February 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste J,bedankt voor jouw review. tot de volgende keer.

De Reuver
21 February 2022

Het eten smaakte weer super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Monique
18 February 2022

Heerlijk gegeten En top dat ze kwamen bezorgen tijdens de storm.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Monique, bedankt voor de waardering.we zijn erg blij jou als vaste klanten, graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Thérèse Bredewolt
15 February 2022

Heerlijk eten, op tijd geleverd en nog heerlijk warm. Vriendelijke bezorging. Aanrader!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Therese Bredewolt,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

grolleman
14 February 2022

Heerlijke loempia en ook de andere gerechten waren top, ik kan dit zeker aanraden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Grolleman,dank u wel voor de goed beoordeling.mbvg Tommy HU

Margreet
12 February 2022

Heerlijk gegeten!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Margreet,dank u wel voor voor de top beoordeling,waarderen wij enorm.wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Hendrix
12 February 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Hendrix, leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Michael
7 February 2022

Het eten was super lekker, en optijd klaar

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Micheal dank u wel voor de goed beoordeling. wij zien u graag snel terug. mvg Tommy HU

Annemieke
27 January 2022

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd klaar!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Annemieke,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer.Mvg Tommy Hu.

R Douma
24 January 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging en een lief extraatje 😋

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste R Douma, Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Adri
24 January 2022

Vandaag zoals gebruikelijk: wéér erg lekker, ruime porties en een stipte bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Adri,bedankt voor jouw top review wij zijn erg blij met jouw als vaste klanten.graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Gerda
23 January 2022

Goede kwaliteit en ruim voldoende. Werd op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Gerda,bedankt voor jouw waardering.tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Erik
22 January 2022

Vers! Goed op smaak! Op tijd bezorgd

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Erik,bedankt voor je waardering,we zijn erg blij met jou als vaste klanten. mvg Tommy Hu.

ke van dijk
16 January 2022

eten was prima netjes op tijd nette man aan de deur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ke Van Dijk,heel bedankt voor jouw top review. ik ben de bezorger. Aangenaam. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Marieke
13 January 2022

Keurig op tijd geleverd en lekker eten! Aanrader.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Marieke,Super dat u tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Klein
10 January 2022

Top restaurant

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Johan klein,bedankt voor jouw Top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Fiks
9 January 2022

Heerlijk eten. Voor 4pers gekocht, met 4volw en 5 Kids van gegeten en nog genoeg over voor nog een avond maaltijd.

Arjan Nijenhuis
7 January 2022

Eten is hier super lekker,tot de volgende keer!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Arjan Nijenhuis,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. mvg Tommy HU.

Geke van Loo
4 January 2022

Het eten, loempia's en babi pangang, heerlijk vers, knapperig en smaakvol. Enig minpuntje de wachttijd, verschil van 20 min op mail en het daad werkelijk krijgen bij de afhaal. Erg vriendelijk personeel, excuses, nieuw personeel in de keuken.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Geke Van Loo, wij deen niets voor bereiden. Alles zijn na de bestelling gelijk klaar gemaak. geen enkel van te voren eerst gefrituurd of eerst warm maken en gelijk geserveerd. alles zijn vers en warm. Hoop je kant ons omstandigheden begrijpt. graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Jose
1 January 2021
William van gelder
31 December 2021

Eten besteld was zeer goed en ook op tijd klaar.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Willam Van Gelder, hartelijk bedankt voor de vol ster review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Erwin
28 December 2021
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Erwin ,bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu.

Gerco Bijsterbosch
26 December 2021
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Gerco Bijsterbosch, bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Marcel Tyssen
25 December 2021

Eten was zoala gewoonlijk perfect. De bestelling was echter smorgens al opgegeven en zou om 17:10 klaar staan. Dit liep een half uur uit en das jammer.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Marcel Tyssen, excuseer voor de ongemak. het was een van de drukste dag van het jaar. ik heb een extratje actie code ingevoerd. de code is jouw mobil nummer. wens u nog een prachtige feestdagen.mvg Tommy Hu.

Mariska
25 December 2021

Helaas moesten we een half uur langer wachten op de bezorging (het was druk op kerstavond) maar daar werden we netjes over gebeld en we kregen een zak loempiaatjes "van het huis". We hebben heerlijk gegeten!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Mariska,hartleijk bedankt voor jouw begrijpt. Wens u nog een prachtige kerst dag. mvg Tommy Hu

Anoniem
24 December 2021
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste, dank voor de je positieve opmerking en graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

l.j.looijen
24 December 2021

erg lekker eten , geen opmerkingen verder

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Looijen, fijn dat u genoten heeft en graag tot de volgende keer. mvg Tommy HU

RJ
21 December 2021
De Reuver
21 December 2021

Beter opletten met inpakken. Ik had 2 bami, 2 nasi en 1 mihoen besteld. Kreeg 2 bami, 2 mihoen en 1 nasi. En de foe Yong hai zat er niet bij. Panda heeft het wel netjes opgelost. Dus daarvoor een dikke 10

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver, waarderen dat u tevreden bent met de oplossing die wij hebben aangeboden.graag tot de volgende keer. mvg Tommy Hu

Henk en Liesbeth
20 December 2021

Het eten was prima en veel, hebben ervan genoten. De bezorging liet te wensen over bijna 45 minuten later dan de aangegeven tijd van bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Henk en Liesbeth, excuseer ons voor de vertraag levering van de maaltijd. ik zou de volgende keer rekening houden. mvg Tommy Hu

Familie H.
18 December 2021

Heerlijk gegeten. Tip: Ku lu Kai en gebakken banaan beter wat kleinere stukken, zodat je meer inhoud en minder deeg proeft. Bezorging en extra attentie top!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Famaile H, bedankt voor je advies. ik zou mijn uiterste best even jouw opmerking aanpassen. mvg Tommy Hu

Melanie
17 December 2021

Het eten is hier altijd lekker en vers! Vandaag voor het eerst online besteld en het was ook voor het eerst dat de bestelling nog niet klaar was toen we het wilden ophalen (20 minuten langer moeten wachten). Er was duidelijk iets misgegaan, kan gebeuren.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Melaine,vanwege de lockdown was de afhaal maaltijd extra druk en binnen een hele korte tijd moesten alles klaar maken. excuseer ons voor de ongemaakt.