Reviews from Chinese Restaurant Panda Heerde

Recent reviews

5.0
Linda
29 November 2023

Altijd op tijd geleverd en prijs-kwaliteitsverhouding is top!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Linda,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Drazena
27 November 2023

Super lekker

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Drazena, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Bjorn ten Arve
27 November 2023

Bezorging en kwaliteit waren allebei prima! Alleen zijn jullie bij de bestelling mijn kroepoek vergeten, die bij het maandmenu hoort.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Bjรถrn,,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Mark van de kuijt
26 November 2023

Eten was zoals altijd super, maar had online besteld en bij het ophalen moest ik toch nog erg lang wachten helaas

Martin
20 November 2023

Alles smaakte heerlijk, hoeveelheid was in ieder geval meer dan voldoende. Extra loempiaatjes werden gewaardeerd.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Martin ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Chris
20 November 2023

Eten was erg lekker en goede porties! Bezorging was wat later dan vooraf aangegeven, maar dit is geen probleem. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Chris ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Drost
20 November 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Drost ,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Mirella
18 November 2023

Super!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Mirella ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

R.
18 November 2023

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd, ondanks dat het vrijdagavond was. De Sushi was heerlijk vers en op smaak. En we kregen er ook nog een zoetzure komkommer salade bij van het huis. Wij bestellen zeker weer.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste R, ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Maxime
16 November 2023

Heel lekker en snelle bezorging! Aanrader.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Maxime ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

E.
15 November 2023

Als een feestmaal, heerlijk gegeten. Groot fan van de ossenhaas in zwarte peper saus.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste E,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Lex
13 November 2023

Zeer goede maaltijd!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Lex,,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Cynthia van ommen
12 November 2023

Netjes behandeld en snel eten gekregen

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste mevrouw Van Ommen ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

gerard gelderman
12 November 2023

was lekker en genoeg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste meneer Gelderman ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Hve
12 November 2023

Niks aan te merken op het eten maar de bezorging was minder. Heb 2u moeten wachten voor het bezorgt werd!!!. Toen ik vroeg of het al onderweg was kreeg ik als antwoord ...het is druk . Dat zou kunnen maar 2u wachten op je eten is wel heel lang. Voor mij geen bezorgen meer . Haal het wel op

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica
12 November 2023

Eten smaakte prima. We hebben alleen zo snel mogelijk aangeklikt maar helaas duurde het een uur en 15min. Toen kreeg ik een mail 17 38 onderweg met de bestelling en dat werd nog 18.10. Het eten was niet heel warm meer helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneke
12 November 2023

Precies op tijd bezorgd. Goede kwaliteit met kleine loempiaatjes erbij van de zaak. Leuk gebaar.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Anneke, bedankt voor de mooie revieuw, tot ziens ๐Ÿ˜Š mvg Tommy

Bert
11 November 2023

Heel erg lekker gegeten, zeer smaakvol!!! Complimenten

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Bert, bedankt voor de mooie revieuw, tot ziens ๐Ÿ˜Š mvg Tommy

Suzan
11 November 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Susan, bedankt voor je revieuw, tot ziens ๐Ÿ˜Š mvg Tommy

Anoniem
8 November 2023

Goede kwaliteit sushi! Keurig op bestelde tijd klaar en vriendelijke service.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste klant, bedankt dat u onze sushi lekker vond ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Tot ziens! mvg Tommy

Alias
7 November 2023

Super lekkere sushi, binnen de tijd afgeleverd! Top๐Ÿ‘

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Alias, bedankt dat u onze sushi lekker vond, graag tot ziens๐Ÿ˜Š mvg Tommy

Andrรฉ &Daniรซlle
6 November 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

bedankt voor de revieuw!!

Dirk
6 November 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Esther
5 November 2023

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Ook de โ€œvan het huisโ€ gekregen salade was erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Esther, bedankt!! tot ziens

Sarita
5 November 2023

Eten was ruim voldoende en lekker, alleen jammer dat het een uur en 20 minuten duurde voordat het bezorgd werd.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Sarita, vanwege de slecht weer is de bezorger overbelast. Ik zou de volgende bestelling een extraatje toe voegen . Het worden genoteerd. Mvg Tommy U

Erik
5 November 2023

Een half uur te laat, en het eten was niet warm meer. De smaak was wel goed weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Erik, excuseer ons voor de uitgelopen tijd. Vanwege de slechte weer was de bezorger overbelast . Ik zou de volgende bestelling een compenseren doen . Mvg Tommy U.

Gerda
4 November 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Gerda ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Raymond
4 November 2023

Ik heb heerlijk gegeten en lekker snel bezorgt helemaal top

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Raymond ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

H Veldkamp
4 November 2023

Was weer top hoor

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste H Veldkamp,Bedankt voor de top beoordeling.waarderen wij enorm. wij zien u graag snel terug.Mvg Tommy Hu

Cvd
3 November 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste CVD. bedankt voor de moooie review.heel gewaardeerd .mvg Tommy Hu.

Ciska
30 October 2023

Erg tevreden over de kwaliteit van de bestelde kantonese maaltijd en bezorging was prima op tijd.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ciska, wij zijn erg blij om te horen dat alles naar uw wens was en zien u graag weer terug in ons restaurant! Mvg Tommy Hu

Romkes
30 October 2023

Heerlijk! Snel en heel veel lekkere gerechten. Alleen de verpakking van de sate sluit niet goed waardoor het een beetje lekt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Romkes, bedankt voor uw feedback. Wij zullen ons best doen om dit te verbeteren! Mvg Tommy Hu

O. Den Beste
29 October 2023

Heerlijke gerechten, echt een aanrader!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Den Beste, wij zijn erg blij dat alles naar uw wens was! Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Oosterbroek
25 October 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Oosterbroek, hartelijk bedankt voor uw goede review. Mvg Tommy Hu

H Veldkamp
23 October 2023

Het was weer Pico Bello hoor Tot de volgende ronde

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste H Veldkamp, bedankt voor uw goede review. Wij zien u graag snel terug! Mvg Tommy Hu

DV
22 October 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste DV, bedankt voor uw goede review. Wij waarderen dat heel erg. Mvg Tommy Hu

Wolf
20 October 2023

Vriendelijke bezorging en goed eten! Ook de sushi is vers en lekker. We hebben hier al een enkele keer eerder besteld en ze houden je goed op de hoogte wanneer je bestelling wat later is, heel prettig! Ook zat er bij onze bestelling een portie loempiaโ€™s van het huis. Top service!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Wolf, wij zijn erg blij om te horen dat alles naar uw wens was! Tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Marcel
19 October 2023

Prima op tijd.niet compleet maar met 1 telefoontje opgelost

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Marcel, wij zijn erg blij dat we het op hebben kunnen lossen en dat alles uiteindelijk naar uw wens was! Mvg Tommy Hu

gerard
19 October 2023

niks aan te merken was gewoon goed ๐Ÿ˜Š

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Gerard, wij zijn erg blij om te horen dat alles naar uw wens was en wij zien u graag snel terug! Mvg Tommy Hu

Madelon
18 October 2023

Super goed, complimenten!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Madelon ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Sarita Karamat Ali
16 October 2023

Heerlijke sushi en vriendelijke bezorger. ๐Ÿ‘

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Sarina ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

MTP
14 October 2023

Onze bestelling was niet compleet geleverd maar heel netjes opgelost. En het eten was heerlijk!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste MP , bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

gerard
9 October 2023

was goed en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Gerard, hartelijk bedankt voor uw positieve review. Mvg Tommy Hu

Michael
9 October 2023

Super lekker gegeten

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Michael, wij zijn erg blij dat alles naar u wens was en graag tot volgende keer! Mvg Tommy Hu

W.v.hell
8 October 2023

Lekker extra loempiaatjes top wordt zeker gewaardeerd ๐Ÿ€๐Ÿ‘๐Ÿ€๐Ÿ€

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste W.v.hell, heel erg bedankt voor uw waardering. Wij zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was! Mvg Tommy Hu

DV
8 October 2023

Heerlijk gegeten,wij hadden sushi besteld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste DV, fijn om te horen dat alles beviel en erg bedankt voor uw top review. Mvg Tommy Hu

Marijke Prins
8 October 2023

Makkelijk bestellen online! Super lekker gegeten en was goed op tijd klaar!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Marijke Prins, fijn om te horen dat alles beviel en erg bedankt voor uw top review. Mvg Tommy Hu

Coen
8 October 2023

Heerlijk zoals altijd:)

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Coen, bedankt voor uw waardering. Wij zien u graag snel terug! Mvg Tommy Hu

Dirkjan Tellegen
8 October 2023

Smaakt heerlijk

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Dirkjan Tellegen, bedankt voor uw top review! Mvg Tommy Hu

linda
3 October 2023

ik ben fan van de panda in Heerde, lekker eten, vriendelijke bezorging en als ze iets later komen dan afgesproken( wat haast nooit voorkomt0 dan loop ik niet te zeuren, deze mensen werken ook hard

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Linda, wij zijn u erg dankbaar voor deze top review. Wij waarderen dat heel erg en zien u graag snel terug. Mvg Tommy Hu

Anne Marie Doddel
2 October 2023

Heerlijk eten, vriendelijke bezorgster!! Een echte aanrader!!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Anne Marie Doddel, wij zijn erg blij dat alles naar uw wens was en wij zijn erg dankbaar voor deze goede review. Mvg Tommy Hu

H s
2 October 2023

Verwachte bezorgtijd was 45 minuten, met 30 minuten stonden ze aan de deur, temperatuur en de smaak waren prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste H s, bedankt voor uw top review en tot de volgende keer! Mvg Tommy Hu

Daniel
1 October 2023

Prima eten lekker warm

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Daniel, wij zijn erg blij dat alles naar uw wens was. Mvg Tommy Hu

Gerald
28 September 2023

Prima kwaliteit! Bezorging was iets te laat, maar werd keurig gebeld.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Gerald, bedankt voor deze goede review. Mvg Tommy Hu

Diana
28 September 2023

Het was heerlijk en goed verzorgd!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Diana, bedankt voor uw goede review en tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

A.K. van Olst
28 September 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste A.K. van Olst, wij zijn erg blij dat alles naar uw wens was! Mvg Tommy Hu

Mariska
25 September 2023

Sushi was geweldig lekker en vers!! Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Mariska, super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

A
24 September 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste A, super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Erik
24 September 2023

Bezorging niet compleet Wel 3 euro betaald voor kroepoek maar niet bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke Voerman
22 September 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Mieke, bedankt voor u goede review. Wij hopen u snel weer terug te zien! Mvg Tommy Hu

Dirk
20 September 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk, super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Jan oosterbroek
17 September 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Jan, bedankt voor deze top review, Dat waarderen wij enorm! Mvg Tommy Hu

Melanie
16 September 2023

Wij hadden een combi menu. Deze was erg lekker. Persoonlijk vond ik de sate en saus niet zo lekker. Maar dat vind ik bij de chinees bij ons thuis ook niet. Het is voor 2 personen lekker veel en hebben nog over voor een andere dag. Ik raad deze Chinees zeker aan.

Familie Van der Heijden
11 September 2023

De bezorgtijd was absoluut te lang; daar zijn we heel erg ontevreden over. Ondanks dat er (na een uur) werd gebeld dat de bestelling eraan kwam, wat we in eerste instantie wel konden waarderen, moesten we daarna nog ruim een half uur wachten, dat was niet zo netjes. We hebben om 18.18 u een bestelling geplaatst en we konden pas net voor 20.00u gaan eten. Het bestelde eten was prima, echter de driehoek-loempiaatje (van het huis) smaakten alsof ze in oude en verbrandde olie waren gebakken. Erg jammer. Normaliter zijn wij prima tevreden, dus we gaan er van uit dat het de volgende keer weer als vanouds lekker is met een korte wachttijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eilander
10 September 2023

Vers en ziet er prachtig uit. Heerlijk. En nog extra loempia 's van het ๐Ÿ . Tot de volgende keer.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste meneer Eilander, dankuwel voor deze top review. Wij waarderen dit enorm en zien u graag snel terug. Mvg Tommy Hu

Anneke van Dijk
8 September 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Anneke, dankuwel voor deze top review. Wij waarderen dit enorm en zien u graag snel terug. Mvg Tommy Hu

C v D
7 September 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste CvD, bedankt voor u goede review. Wij zijn blij dat alles naar wens was. Mvg Tommy Hu

Bijsterbosch
6 September 2023

De bezorging duurde te lang, kreeg melding dat bezorging onderweg was. Driekwartier later was het eten er pas waardoor patat en loempia slap waren. Saus was binnen de bakjes doorgelopen waardoor mini loempia in saus lag. Saus over de bakjes heen was gegaan. Heb tussentijds gebeld en eten had er al moeten zijn, helaas was dit niet zo.

Arjen Van Dijk
4 September 2023

Eten was heerlijk alleen ontbrak er een bak nasi bij de bestelling

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Arjen Van Dijk, het spijt ons zeer dat uw nasi ontbrank. Wij zullen dit de volgende keer compenseren. Mvg Tommy Hu

Henri
4 September 2023

Eten was lekker ....alleen 3 kwartier te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andeweg
3 September 2023

Schandalig dat de bestelling een uur te laat was en dat het in eerste instantie niet eens compleet was. Ruim anderhalf uur voor de afgesproken tijd al besteld dus genoeg tijd om de bestelling compleet en op tijd te leveren. Nee was deze keer zeer teleurgesteld in alles, met name de manier hoe het telefoongesprek verliep.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B
3 September 2023

Heerlijk gegeten. Het was Top

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste B, dankuwel voor deze top review. Wij waarderen dit enorm en zien u graag snel terug. Mvg Tommy Hu

Rob
3 September 2023

Top

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Rob, wij zijn erg blij dat alles naar u wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien! Mvg Tommy Hu

Ria Willem
2 September 2023

Het was weer heerlijk

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste, super dat u zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer! Mvg Tommy Hu

Ariens
1 September 2023

Snel en vriendelijk bezorgd! We zijn veel sushi gewend en een beetje huiverig dit voor het eerst bij jullie te bestellen โ€ฆ maar WAUW! Echt complimenten! Super lekker en vers! We hebben genoten!!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ariens, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij dat alles naar wens is geweest. We doen ons best zodat de klant tevreden is. Dus dat is goed om te horen! Met vriendelijke groeten, Tommy Hu

Ben van Damme
1 September 2023

Het bestelde eten was erg lekker. Bezorging was later dan gevraagd. 5 Minuten na de gevraagde tijd was er een bericht dat het onderweg was. Heeft daarna nog 25 minuten geduurd voor bestelling werd afgeleverd.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ben, Bedankt voor uw positieve review. Jammer dat de bestelling te laat was. Wij zullen daar aan werken op het moment dat het mogelijk is ivm drukte. Wij proberen voor elke klant een fijne ervaring te geven bij ons restaurant en de bezorgingen. gelukkig dat alles verder gesmaakt heeft. Wij hopen u nog eens te zien. Mvg, Tommy

J. Kabel-van Roijen
31 August 2023

Heerlijk eten!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste J, kabel Dankuwel voor de positieve review. Fijn dat het eten heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te zien. Mvg Tommy Hu

Koos Koets
31 August 2023

Heerlijke gerechten, zeer verfijnd, de eigenaar is een vriendelijke man, die altijd een heerlijk extraatje in petto heeft!!@

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste koos, Fijn dat alles naar wens is geweest. Uw geplaatste review wordt zeker gewaardeerd. Wij hopen u graag nog eens te zien! Mvg, Tommy

W Engelsman
30 August 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste W Engelsman, wij zijn erg blij om te horen dat alles naar uw wens was! Mvg Tommy Hu.

Marcel Schoemaker
29 August 2023

Helaas was de bestelde kroepoek er niet bij, sushi was heerlijk

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Marcel, Jammer van de kroepoek de volgende keer zou dat verbeterd kunnen worden. Gelukkig smaakte de sushi goed bedankt voor uw review! Dat wordt zeker gewaardeerd. Mvg, Tommy

Andre
29 August 2023

Heerlijk gegeten. Komen zeker terug.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Andre, Bedankt voor uw positieve review. Dat wordt zeker gewaardeerd. Wij hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Tommy

Dirks
28 August 2023

Koe loe yuk was te lang gebakken. Was niet lekker. Beter opletten. Totaal een bijna uur op eten moeten wachten. Je krijg te horen dat ze weinig bezorgers hebben. Meld bij bestelling dat er niet kan bezorgen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste, ik zou volgende rekening houden. Excuseer voor het ongemak. Mvg Tommy Hu

H veldkamp
28 August 2023

Wat ik besteld had was heerlijk en lekker warm En een vriendelijke bezorger. En mooi op tijd.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste H, Veldkamp, Hartelijk dank voor uw review. goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Tommy Restaurant Panda

Nico
25 August 2023

Goede bezorging, vriendelijk en het eten was, zoals altijd, erg lekker.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Nico, Wij zijn blij dat u tevreden bent over het eten en de bezorging. Dank voor uw review. Met Vriendelijke groeten, Tommy Hu

Jan
20 August 2023

Eten was lekker en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Jan, goed om te horen dat alles naar u wens was. Wij waarderen deze goede review enorm! Mvg Tommy Hu

Van oene
20 August 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste meneer van Oene, bedankt voor uw goede review! Mvg Tommy Hu

Oosterbroek
19 August 2023

Lekker eten en nog lekker warm bij bezorging. De sushi hier nu voor het eerst uitgeprobeerd en heerlijk.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Oosterbroek, Dankuwel voor de positieve review. Dat wordt zeker gewaardeerd. Wij hopen u vaker te kunnen helpen. Met vriendelijke groeten, Tommy Hu

H veldkamp
11 August 2023

Top hoor

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste H veldkamp, bedankt voor uw top review! Mvg Tommy Hu

Tuijnman
10 August 2023

Heerlijk eten zeer smaakvol en keurig optijd en warm bezorgd. Wij zaten op de camping en hebben het laten bezorgen. Zeker een aanrader

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tuijnman, wij zijn erg dankbaar voor uw top review en zien u graag snel terug! Mvg Tommy Hu

Burgmeijer
9 August 2023

Precies op tijd, en Heerlijk eten en zeer klantvriendelijk.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Burgmeijer, wij zijn erg blij dat alles naar uw wens was. Tot de volgende keer! Mvg Tommy Hu

Bennie Docter
8 August 2023

Snel klaar en prima kwaliteit. Gewoon goed dus!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Bennie Docter, bedankt voor uw top review. Tot de volgende keer! Mvg Tommy Hu

Thera
8 August 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Thera, bedankt voor uw goede review! Mvg Tommy Hu

Annelies
7 August 2023

Wederom een heerlijke rijsttafel, smaakvol en dit keer geen enkel commentaar, perfect ๐Ÿฅฐ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Annelies, Bedankt voor uw positieve review, goed om te horen dat alles heeft gesmaakt. Mvg, Tommy

Remco
6 August 2023

Kom er al jaren. Altijd super lekker eten en vers.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Remco, wij zijn blij om te horen dat alles naar uw wens was en mogen erg blij zijn met u als onze vaste klant! Mvg Tommy Hu

Door Boxhoorn
5 August 2023

Bezorging was iets te laat, maar met een glimlach en extra's van het huis meer dan goed gemaakt. Heerlijk eten en meer dan genoeg. We bestellen zeker nog eens.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

beste Door Boxhoorn, wij zijn erg blij met uw goede review en tot de volgende keer! Mvg Tommy Hu

F.Peen
5 August 2023

hele snelle service en fantastische kwaliteit eten. was heerlijk, zeker aan te bevelen.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste F.Peen, wij zijn u erg dankbaar voor deze top review en zien u graag snel terug! Mvg Tommy Hu

Joshua
2 August 2023

Hou je van bami, bestel dan bami singapore, fantastische smaak en heerlijk gerecht. De rest uiteraard ook. Mijn complimenten! :)

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Joshua, wij zijn u erg dankbaar voor uw goede review! Mvg Tommy Hu

Hester
31 July 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

beste hester, bedankt voor uw mooie revieuw!! graag tot ziens

Marcel
31 July 2023

Goede service en heerlijk eten!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

beste, bedankt voor uw mooie revieuw! graag tot ziens

Adri
30 July 2023

Het was zoals gebruikelijk weer geweldig! Goed verzorgd en keurig op tijd. Ik had bij de bestelling per ongeluk een verkeerd gerecht op gegeven. E-mailtje achteraan gestuurd en kwam allemaal piekfijn in orde! Die โ‚ฌ 2 die het meer kostte deed de beste man niet moeilijk over :-)

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Adri, bedankt voor uw top review. Wij zijn u erg dankbaar en tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Van Rijn
30 July 2023

Vriendelijke bediening, eten was snel klaar, het was veel, heet en het was super lekker. Panda is in onze beleving een goed restaurant.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Van Rijn, wij zijn erg blij dat alles naar uw wens was. Tot de volgende keer! Mvg Tommy Hu

H Veldkamp
30 July 2023

Keurig op tijd Lekker warm En het eten was heerlijk

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste H Veldkamp, bedankt voor uw top review! Tot de volgende keer. Mvg tommy Hu

Frans van der Veen
29 July 2023

Kwaliteit was goed. De hoeveelheid eten zeer ruim bemeten. Maar de "Indische rijsttafel" was meer een "Chinese rijstafel".

O. Den Beste
29 July 2023

Erg goed!@

Ad Basters
23 July 2023

Super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniรซlle Maas
23 July 2023

Heerlijke Chinese rijsttafel met goedgevulde bami en overheerlijke tjaptjoy, koe loe yuk en foe jong hai. Niet te vergeten babi pangang, satรฉh en loempia van het huis. Mooi op tijd bezorgd en nog lekker warm. Aanrader! We bestellen graag weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Daniรซlle Maas, wij zijn erg blij dat alles naar uw wens was en zijn u erg dankbaar voor deze top review! Mvg Tommy Hu

Marcel
21 July 2023
Reaction from Chinese Restaurant Panda

bedankt voor uw mooie revieuw!! tot ziens

Geer
20 July 2023

Eerste keer en zeker niet de laatste keer! Heerlijk en meer dan genoeg!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Geer, bedankt voor uw top review. Wij zien u graag snel terug! Mvg Tommy Hu

Gerald
20 July 2023

Sinds sluiting van 1 van de chinees restaurants in Hattem, bij Panda besteld. Prima bevallen, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorging strak op tijd, eten was nog heet. Niks dan lof. We zullen nogmaals gaan bestellen hier.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste klant, bedankt voor de mooie revieuw, tot ziens ๐Ÿ˜Š mvg Tommy

reza ter weele
20 July 2023

heel lekker eten en vriendelijk personeel.

Jolien regterschot
19 July 2023
Rene
17 July 2023

eten was prima, alleen jammer dat er 1 gerecht ontbrak. Verder was alles in orde

Tim
16 July 2023

Goede service en kwalitatief goed en lekker eten.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

bedankt voor de mooie revieuw, tot ziens

Mary Hettema
10 July 2023

Snel besteld via de app. Eten stond netjes op tijd klaar. En weer was het een goede maaltijd.

Paulien Stokkink
7 July 2023
Margriet
3 July 2023

Eten was heerlijk en hele snelle bezorging. Eten was nog goed heet, erg tevreden.

Roelofs
28 June 2023
Maarten de Bolder
26 June 2023

Heel vriendelijke eigenaar! Heerlijk eten en snelle levering!!! Echt een aanrader.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Maarten de Bolder, wij zijn u erg dankbaar voor uw top review en zien u graag snel terug! Mvg Tommy Hu

Tanja Van Dijk
22 June 2023

Het was weer heerlijk๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Henk
20 June 2023
Trudie
19 June 2023

Het eten was heerlijk

Hans Invernizzi
18 June 2023

Helaas werd de maaltijd ruim een half uur te laat bezorgd. Kan een keer gebeuren maar we waren er niet blij mee. Het eten was heerlijk en de toevoeging van loempiaatjes van het huis vonden we heel sympathiek.

Petra
17 June 2023

2x besteld deze week omdat het zo lekker is.,....๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Bernadette
15 June 2023

Eten was erg lekker en de gecombineerde gerechten is erg veel dus 2dagen genieten.

Anita
14 June 2023

Grote bestelling maar stond op tijd klaar. Als verrassing zaten er 10 miniloempiaatjes van het huis bij. Lekker eten!

Henk J. Pal
14 June 2023

Super lekker en ruim op tijd bezorgd!!

Broere
12 June 2023

Het was weer heerlijk, zelfs wat extra's gekregen. Bezorging was precies de aangegeven tijd. Top!

N. Dijkman
12 June 2023
Monique Nijmeijer
11 June 2023

Ik vind alleen iets flauw maar dat is geenbramp want teveel zout is slecht dus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koen
10 June 2023

Heerlijk eten, goede hoeveelheid en erg vriendelijke mensen. Zal niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel

Van oene
4 June 2023

Altijd heerlijke chinees, goede service en erg vriendelijk

rudy koppenol
2 June 2023

geen zout op de patat en ook nog slap en taai, de gebakken garnalen waren lauw en taai, erg jammer ben beter gewend

Fred Schuit
1 June 2023

Super lekker en een zeer vriendelijke bezorger! De eigenaar geeft altijd iets extra's. Tommy is top!!

Miranda
29 May 2023

Eten was goed verpakt, lekker warm en erg lekker!

Monique Nijmeijer
28 May 2023

Was later dan verwacht maar smaakte geweldig en zo makelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eilander
26 May 2023

Vers en heerlijk

HJ
25 May 2023

Zoals altijd weer topโ€ฆโ€ฆ

Kevin Jansen
21 May 2023

Gewoon top! Met net een beetje extra!!

De Reuver
15 May 2023

Eten was super. Bezorging half uur later en de beker satรฉsaus ontbrak. Maar ivm latere bezorging wel lekkere loempiaatjes gekregen. Dank daarvoor

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
13 May 2023
Joshua
11 May 2023

Het eten kwam op tijd aan en was goed warm. Verder was het heerlijk en hebben we er heerlijk van gegeten. Lekker en goed eten voor een fijne prijs, een echte aanrader!

Anoniem
8 May 2023

De babi pangang was echt heerlijk mals!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

gw remmers
8 May 2023

had via app besteld naar 1 uur wachten gebeld ,ze zouden met kwartier brengen dat was ook al een half uur ,wij zouden wat extra krijgen voor wachten ook niet gehad kroepoek was maar een klein stukje wat wel erg prijzig was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
7 May 2023

Super weer๐Ÿ’ช

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janmm
7 May 2023

eten was zeer goed, alleen een uur beorgtijd vind ik zlefs op drukke tijden redelijk veel.

Martin
6 May 2023
Bakker
5 May 2023

Veel eierschillen in Foe yong hai. Helft babi pangang was echt heel droog. Rest van Chinese rijsttafel smaakte wel prima

Henri Hoogemuts
29 April 2023

Heerlijke gerechten snel bezorgd!!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Hoogemuts,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Hettema
28 April 2023

Het eten is altijd goed!

De Reuver
24 April 2023

Vorige keer was het vlees wat droog. Nu was het weer super mals. Ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
22 April 2023
Lianne
21 April 2023

Heerlijk gegeten! En heel lief dat we er een voorgerecht bij kregen van het huis.

Jeroen
18 April 2023

Prima eten, gezellig personeel en prima prijs. Ik rijd er graag een half uur voor om.

Anna
15 April 2023
Annelies Baltes
14 April 2023

Het was weer voortreffelijk, zoals ik gewend ben van Panda.Extra voorgerecht gekregen ipv cassave helemaal top.!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Baltes,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gert
11 April 2023

Goed eten tegen redelijke prijs. Vriendelijke bediening en efficient on-line bestellen. Ik kom beslist terug.

Alie van dijk
10 April 2023

Eten om 17.30 besteld, kreeg bezorgtijd door van 18.30 op zich prima ivm feestdagen om 18.45 gebeld waar het bleef , moesten ze er nog aan beginnen, uiteindelijk om 19.30 bezorgd. Als je het niet aan kunt met feestdagen laat bezorgoptie dan weg, vooral als je communiceert dat het met een uur bezorgd wordt. Niet eerst klanten in de zaak voorrang geven , maar ook letten op bezorgklanten.

Jansen
10 April 2023

Super!! Ik had een aantal wensen en daar is goed naar geluisterd! Ik kan ergens anders bestellen, sneller en goedkoper.....Maar dan is het niet van Panda......

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
9 April 2023

Als wij op de camping staan ons vaste adres. Vriendelijke mensen en lekker eten. Een dikke 10 wat ons betreft

Wilma
5 April 2023

Heerlijk eten, meer dan voldoende en keurig op de afgesproken tijd!

Petra
1 April 2023

Won Ton soep was weer als vanouds.....Heerlijk ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Velde
31 March 2023

Prima kwaliteit!

G. Logtenberg
31 March 2023

Vanavond na een verkeerde afslag op de terugweg, nog mooi optijd mogen en kunnen eten mede zij de medewerking van Restaurant De Panda. Het is en wad weer subliem.

Henk
28 March 2023

Eten en bezorging in orde. Wel een gratis tip voor de website: Zorg voor foto's bij de gerechten. Dat maakt de keuze een stuk gemakkelijker als je wat anders wilt proberen dan de "standaard" menu's.

Plooike Partenspeler
28 March 2023

Heel erg lekker en snel bezorgd!!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Plooike Partenspeler,leuk om te horen dat alles u beviel. Heel erg bedankt voor uw goede review. Graag to de volgende keer. Mvg Tommy Hu.

Gerrits
26 March 2023

online bestelling gedaan , ondanks drukte perfect klaar op aangegeven tijdstip

Erik van Rijssen
26 March 2023

Was weer super lekker en op tijd bezorgd ๐Ÿ‘Œ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
26 March 2023

We hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. Normaal is dat niet zo . Dus vonden dit echt heel vervelend

Marcel Schoemaker
24 March 2023

Gewoon heerlijk, niks op aan te merken, bezorging ook snel en goed

Petra
21 March 2023

De soep was sinds tijden weer erg lekker......geen idee of de oude kok weer terug is maar hij smaakte weer SUPER ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

M. Beijert
20 March 2023

Wij bestellen altijd chinees bij dit restaurant, kwaliteit is goed. De laatste 2 bestellingen was niet compleet of er was een verkeerd gerecht bezorgd, kan gebeuren. Nu heb ik vandaag weer besteld met de vraag hierop te letten vanwege mijn vorige 2 bestellingen...... En nu zat een geen saus bij de ku lu yuk. Jammer!

Chantal Draaijer
19 March 2023

Het was weer erg lekker! En weer kregen we een verassing van het huis. Altijd leuk om bij het uitpakken die extraatjes tegen te komen.

Boukje
19 March 2023

Chinees was heerlijk. De bezorger was vriendelijk, alleen wist hij niet wat de bedoeling was en was de Chinees later dan verwacht.

Jeroen
14 March 2023

Tot op heden lekker eten. En we ontvingen er gratis 8 stuks kleine loempia's bij. Complimenten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van de wetering
14 March 2023

Super geregeld en zo als altijd super goed eten

bertine
13 March 2023

eten was heerlijk we hebben alleen heel erg lang moeten wachten op ons eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
12 March 2023
Duerink
12 March 2023

Bezorging goed iets later maar dat kan ook tijdens etenstijd. Eten was heerlijk met een kleine verrassing van de chef. Soepje ontbrak maar besproken en volgt bij volgende bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G nijland
8 March 2023

Heerlijk gegeten en prima bezorging

Rob
6 March 2023

Was weer prima en bedankt voor de mini loempia's.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B
26 February 2023

Heerlijk gegeten alleen jammer dat de kroepoek ontbrak!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique Nijmeijer
26 February 2023

Geweldige nieuwe manier voor elke gelegenheid

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berghorst
19 February 2023

Was weer heeel smakelijk complimenten aan de kok.

Henk
15 February 2023
R
13 February 2023

Eten was op tijd klaar, vriendelijke medewerkers en lekker gegeten!

Jan van Rijssen
12 February 2023

We vonden het vlees van de babi pangang niet lekker. Erg taai en moeilijk te eten. De bezorging was we l laat maar daar is wel over gebeld gelukkig. Vr gr

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
11 February 2023

Het eten prima en goed warm. Een aanrader. Alleen jammer dat er geen kroepoek bij was. Bij anderen wordt dit gratis meegegeven , is mijn ervaring.

Lutgerink
9 February 2023
Henk
2 February 2023
Berghorst
1 February 2023

Was lekker en voor herhaling vatbaar

Gea
30 January 2023
Van Mossel
23 January 2023
H. van Gelder
22 January 2023

Weer genoten van het heerlijke eten. Het vlees was zacht. En alles was goed op temperatuur. Royale porties. We kunnen geen verbeterpunten bedenken.

D
21 January 2023
Thorsten
17 January 2023

Heel snel een echt lekker

Erik
15 January 2023

Was weer heerlijk ๐Ÿ‘Œ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
12 January 2023

Het eten is tot op heden altijd lekker. En soms krijgen we zelfs kleine loempia's bij onze bestelling van het huis. Toppers!

Geke van Loo
10 January 2023

Online besteld, zeer tevreden. Babipangang, loempia kipsatรฉ alles heerlijk vers krokant en fijne smaken. Goed van temperatuur en prima timing. Zeer tevreden, dank!

Hans Invernizzi
8 January 2023

Prima Indische rijsttafel voor twee personen gekocht. Qua smaken meer Chinees dan Indisch - dus niet zo pittig - maar we hebben ervan gesmuld.

Ton Poot
7 January 2023

Op tijd gereed, perfect klaargemaakt, heerlijk

Thorsten
5 January 2023
Cor Kwakkel
4 January 2023
Harmen
31 December 2022
stapper jr
30 December 2022

hetveten ver onder de maat vlees veel te vet en bami koud loempia is net een schoenzool is rechtstreeks de kliko in gegaan

Bert Westerbeek
29 December 2022

18u zouden wij onze bestelling krijgen. Om 18.10u werden we gebeld dat de bestelling er met een kwartier zou zijn. Om 18.45 kwam onze bestelling pas binnen. Wel wat extras gekregen maar de bestelde kroepoek niet ontvangen.

Van leeuwen
25 December 2022

Goede service, lekker eten

Annelies
25 December 2022

Dit keer bijzonder flauw,en de babipangang was erg taai.๐Ÿคท Jammer

William
25 December 2022

Het eten smaakte prima! Alleen jammer dat we nu al voor de 3e keer op rij de bestelde en betaalde gebakken banaan niet geleverd krijgen. 1 keer kan gebeuren .. maar al 3 bestellingen op rij...

Visser
23 December 2022

2x loempia panda besteld, 1x geleverd gekregen, na telefonisch contact zou er een loempia worden na gebracht, dit heeft al met al na nog een telefoontje nog een uur en een kwartier geduurd.

Petra
21 December 2022

Sorry ik weet niet wat er is..,..hebben jullie een andere kok???? De soep zat geen smaak aan....leek op een bakje warm water met wat groente en won ton's erin.....jammer want in het begin was hij SUPER lekker......๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Monique
19 December 2022

Het eten was zeer lekker en netjes op tijd had half 7 aangegeven en het eten was er om kwart over 6 dus prima service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rixk
18 December 2022

Helaas was 1 van de bakjes tomatensoep kapot gegaan tijdens het bezorgen. Soep was wel erg lekker ! Rest was ookcheerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oosterbroek
15 December 2022

Mooi optijd klaar en lekker

Van H.
12 December 2022

Voortreffelijk eten, keurig op tijd bezorgd en zeer ruime porties (waardoor we de volgende keer wel wat minder bestellen maar dat doet aan de kwaliteit niet af ;-))

Jan
11 December 2022
Erik
9 December 2022

Was weer heerlijk eten. En keurig op tijd bezorgd ๐Ÿ‘Œ

Blom
4 December 2022

Snel geleverd, smaakvol en blij verrast met iets extra's van het huis. Top! Bedankt :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies
4 December 2022

Heerlijk gegeten,kreeg ipv cassave wat mij te scherp is, heerlijke curry hapjes, toppie โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
4 December 2022

Ik heb gister mijn gebruikelijke bestelling gehad maar sorry ik vond aam de soep weinig tot geen smaak aanzitten ....jammer Vandaar een paar sterren minder ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Fam. Schoorlemmer
26 November 2022

Weer super! Erg lekker en kregen lekkere loempiaโ€™s als extra! Heeerlijk! Wel jammer dat het gerecht kip met champignons heel veel champignons waren en niet zoveel kip! Voor de rest zalig! (Ondanks champignons ook super lekker zijn)

Chris
25 November 2022

Eten was erg lekker, bezorging precies op tijd. Zeer vriendelijke dame

Carla
25 November 2022

Het eten was weer uitstekend..bezorging op tijd ..en een heerlijke verassing van het huis erbij gekregen

John horst
24 November 2022

toppie en heerlijke loempias

Malissa
21 November 2022

Eten was snel geleverd, warm en lekker!

Mayra berends
21 November 2022

Vaak als ik het laat bezorgen komt het te laat binnen. Normaal vind ik dit niet erg, maar ik had van te voren gebeld dat er mensen zaten te wachten. Toen ik belde kreeg ik te horen het is er met 10 minuten. Daarna nog 2x gebeld. 40 minuten te laat was ons eten er. Wel wil ik jullie bedanken voor de korting die er is gegeven, maar toch vind ik het erg slordig en jammer. Aan de telefoon eerlijk zijn over hoelaat het eten er is was beter geweest, dan wisten we waar we aan toe waren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olijve
15 November 2022
Van Dijk
15 November 2022

Het was weer heerlijk.

Marco
13 November 2022
Van oene
13 November 2022
Hans
13 November 2022

Smakelijk eten en op afgesproken tijd bezorgd.๐Ÿ˜Š

Petra
10 November 2022

Het was weer lekker ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ Alleen jammer dat er 1 beker soep op zijn kant lag en er meer soep in het tasje zat dan in de beker.....๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Frank
8 November 2022

Echt heerlijke maaltijd. Met name de mihoen compleet!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Frank, bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Bernadette Oosterbroek
7 November 2022

Goede grote porties en lekker eten zeker het geld waard

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Bernadette Oosterbroek ,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

A. Dekker
5 November 2022

Prima eten en op tijd bezorgd

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste A Dekker ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Gerie
4 November 2022

Het was verrukkelijk!!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Geire ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

De Reuver
31 October 2022

Het eten was weer perfect. Alleen was het extreem lang wachten tot het bezorgd werd Ik ben wel netjes gebeld De vorige keer dacht ik:"ik haal het zelf wel" Maar toen zat ik daar een uur te wachten. Gelukkig is het eten het wachten wel waard En blijf ik hier mijn Chinees eten halen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Reuver, het spijt mijn echt. personeel te kort. Bedankt voor jouw eerlijk review. Heel gewaardeerd. Mvg Tommy hu

Daniรซlla
29 October 2022

Weer heerlijk gegeten bij de Panda!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Danielle. , bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Van Wijhe
28 October 2022

Geweldig, goed en lekker eten en finn dat het werd bezorgd

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Van Wijhe,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Cristina van Petersen
28 October 2022

Het eten als altijd prima, maar heel jammer dat wederom de kroepoek, die wel besteld was, er niet bij zat.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Christina , ik zou de volgende bestelling dat compenseren en een extraatje uit de kaart . Na de bestelling appen mijn even alstublieft. Mvg Tommy hu

Willem moorman
28 October 2022

Het eten was weer heerlijk

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Christina,,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Ingrid Kers-Boeve
27 October 2022

Het was weer heerlijk

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste ingrid ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Stijnman
25 October 2022

Heerlijk eten en altijd in overvloed!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ingrid,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Margot
23 October 2022

Heerlijk gegeten, snelle service

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Margot,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu

Tim
22 October 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tim,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

M
22 October 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste M ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jeroen Koops
22 October 2022

Tot op heden is het altijd lekker eten!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Jeroen Koops,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Jean-Paul
18 October 2022

Heerlijk eten en warm bezorgd๐Ÿ‘

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Jean Paul,,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Rob
17 October 2022

Was 15 min later maar er was wat extra's bij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Rob,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

Petra
17 October 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Pedra,,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy Hu.

Cristina van Petersen
15 October 2022

Zoals altijd prima. Alleen jammer dat de bestelde kroepoek er niet bij zat

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Christina Van Petersen,bedankt voor jouw waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klanten. Mvg Tommy Hu.

de Graaf
14 October 2022

Het eten was netjes op tijd en lekker warm. Misschien een idee om plaatjes van de gerechten erbij te zetten op de site.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste De Graaf, ,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

M.B.
12 October 2022

Het eten is altijd goed bij Panda. Nog goed op temperatuur bij bezorging.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste M.B,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Klaas Doornink
10 October 2022

Zoals gebruikelijk prima voor elkaar!!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Klaas Doornik ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Annelies
10 October 2022

Niks om aan te merken, heerlijk gegeten,zoals altijd.๐Ÿ‘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Annelis,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Erik
10 October 2022

Meer als een uur bezorg tijd is toch niet normaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Erik ,excuseer voor de laat bezorging. wij hadden een heel druk avond. jouw naam werden genoteerd voor de volgende bestelling. mvg Tommy HU

Kasperink
9 October 2022

Voor t eerst met app besteld, is keurig verlopen. Alleen jammer dat bij bezorging geen stempels wordt uitgegeven.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Kasperink,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Tanja
8 October 2022

Het was weer heerlijk. We hadden er zelfs mini loempia's en nog kerrie driehoekjes bij zitten van het huis. Heel erg attent. Bedank nog daarvoor.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tanja,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

Dirks
8 October 2022

Jammer dat bami pangang vlees hard was gebakken. Minder laten hard bakken dan is jullie vlees dan lekker van bami pangang. Verder vd eten lekker.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Dirk, ik zou dat rekening houden voor de volgende bestelling. U kunt ook een opmerking geven . Niet te door gebakken alstublieft. Mvg Tommy Hu.

Tim
7 October 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Tim,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Ingmar Kappers
6 October 2022

Prima eten en eerder dan verwacht. Zoals het hoort en meer.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ingmar Kappers,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Anoniem
30 September 2022

Ik ben zeer tevreden over dit restaurant.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste ,bedankt voor jouw waardering. tot de volgende keer. Mvg Tommy Hu

Daniรซlla
29 September 2022

Heerlijk gegeten! Fijne en snelle service.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Daniella,bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genoemen om deze mooie review te schrijven. we waarderen dat enorm.we zijn erg blij met jouw als vaste klanten en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Mvg Tommy Hu

ruud
27 September 2022
Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Ruud ,Super dat je zo tevreden bent met ons en graag tot de volgende keer . mvg Tommy Hu.

Petra
25 September 2022

De Won Ton soep is echt verslavend zo vreselijk lekker.....๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Petra,dank u wel voor de top beoordeling,waarderen wij enorm,wij zien u graag snel terug. mvg Tommy Hu.

Dirks
24 September 2022

Koe loe yuk was te lang gebakken. Smaak niet zo lekker door lang laten baken. En het wat te vettige.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Dirks, ik zou rekening houden voor de volgende bestelling. Mvg Tommy Hu

Adriaan Boonstra
23 September 2022

Zoals altijd perfect.!

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Boonstra ,leuk om te horen dat alles u beviel.heel erg bedankt voor jouw goede review.graag to de volgende keer.mvg Tommy HU

Fam. S.
21 September 2022

Snelle bezorging, goed van smaak en temperatuur. In de kip zaten helaas meerdere harde stukken, dat kan dus beter in de selectie en bereiding. Ik hoop dat de volgende keer de kip net zo lekker is als de rest.

Reaction from Chinese Restaurant Panda

Beste Fam.S, ik zou de rekening houden. Bedankt voor de tip. Mvg Tommy Hu

Espeldoorn
21 September 2022